Лакове за нокти - 133

• 36 889
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Prismatica Aerie
Е Наде, хубав е като всяко червено холо😊 Нищо невиждано.
Цирковете са върховни, да! Ти ме светна за тая марка🥰

Джаста, благодаря! И твоите маникюри са много хубави❤️

Агент, страхотен е тоя лак!😍Ти поне имаш момиче!😄

Оо, Brainbug, разкош е това!!!😍

# 421
  • Варна
Привет, момичета! Предложете ми лак в тъмно синьо - индигово, т.е. с лек лилав оттенък. Ама наистина тъмно Blush Мислех си, че съм взела точно такъв на Бел, но се оказа синьо-зелен. Пак ми харесва, но не е каквото очаквах.
Не знам, дали са налични, но за тъмно синьо с лилав подтон винаги се сещам първо за OPI Ink и OPI Russian Navy.

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 17:41 от Blue Turquoise

# 422
Агент, страхотен е тоя лак!😍Ти поне имаш момиче!😄
Нали! Последните 200 лака все с това се оправдавам!!! Simple Smile))))))))))))))))))

Но ще си призная публично, че съм голяма бяла птица, по-тъпа и от патка! Видях дъното на разредителя и веднага поръчах следващия. 3 мин по-късно установих, че имам резерви в кутията с... резерви!! За бога, аз винаги имам резерви, както и план Б,  и план С и план с какво ще се лакирам при 3-та световна война! Защо троша пари преди да погледна дори не знам! Подсъзнателно съм си търсила оправдание да си купя нов и различен разредител май Simple Smile)))))))

# 423
Бел 53 (ако не бъркам номера) е тъмносин с лек лилав шимър. И други момичета тук го имат, ако могат да покажат снимка, че аз в момента няма как да го покажа...
Момичета,чудни маникюри! Heart
Аз опитах да се сандвичосам...не знам дали се справих? База, желе, брокат, топ лак и бързосъхнещ топ ми хареса повече от желе, брокат и пак желе...така брои ли се за сандвич?

Е, има дефекти, но се измъчих с предпазния латекс- явно не го нанасям правилно, засъхва доста докато нанеса слоевете лак. Домързя ме повече да трия,  разраниха ми се някои кожички.. ..

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 19:56 от dolce miele

# 424
Ето го Бел 53.

# 425
Благодаря, ама търся по към лилаво, а моят е 54 Grinning Явно към тия номера трябва да се насоча, ако намеря, ще пиша.

# 426
Има лилаво в него, но не мога да го хвана. Трябва да се види на живо. Smile

# 427
Да,не се хваща лесно лилавото на Бел 53. А номерата не е задължително да са поредни, имам нюанси на синьо и по-големият номер е по-светъл цвят.
Аз си купих нови печати и даже ги пробвах. Joy

# 428
  • Germany
Прекрасни сте, момичета! Напълнихте ми душата. Ще се старая вече да не ви изпускам толкова. 🙈

Агент, и аз така купувам всеки път бързосъхнещия заздравител на ГР от България, а скоро видях, че имам около 15 в шкафа  😳

Аз имам цяла камара нови Пикчъри и съм в постоянно чудене с какво да се лакирам.  Преди много много теми имаше въпрос дали има една единствена марка, която би могла да ни е достатъчна. Тогава някой отговори ПП, а аз се чудих как е възможно изобщо това. Е вече знам. 😁

Прекрасен ПП Хамелеон:

# 429
Благодаря ви, момичета! Heart Изчервихте ме Blush За пореден път пробвах бързосъхнещия на ГР преди няколко седмици , но пак се отдръпна- явно аз нещо не правя като хората. Мисля да опитам капките на Есенс, дано с тях да няма такъв проблем Smiling Imp

# 430
Криси, любима моя! 💕

Да, бързосъхнещият на ГР се отдръпва, ако не се нанесе сууууууупер близо до кожата. Поне аз така го лъжа Grinning

# 431
От вчера се мъча да го снимам и не става.Червен лак golden rose и върху него червен брокат(ситен) Perfect.Много блести,но не мога да го хвана. И само какви красоти показвате.Бях се зарекла да не взимам повече лакове.След 2 месеца се си взех 5бр.  

# 432
Лили, разбирам и твоето страдание по снимането Grinning
Между другото, съвсем добронамерен съвет, може да ползваш плоска четка за грим, за да оформиш чист овал. Аз ужасно много се цапам с червени лакове, независимо от вида, марката или текстурата. Някакъв кошмар е и винаги чистя след това.

# 433
# 434
Мама на Миро, кога смогваш Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт