Лакове за нокти - 133

• 36 886
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Елунария, много интересно Flowers Hibiscus
Леми, Hug
Арабеск, червеното винаги ще е актуално за празниците Stuck Out Tongue Winking Eye Ноктите ти са станали дълги Grinning
Весели празници и от мен! Flowers Evergreen Tree

# 601

Понеже имаше интерес към глитъра, пасва като комбинация с много лакове. Стария издържа 2 дни. Този обаче ще кара поне седмица, защото не си личи като започне да се олющва леко по краищата

# 602
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:

Весели празници!🍪🎅🎄

# 603
# 604
Аххахаха Каталано 😍- “Great minds think alike “- с този лак съм от 3 дена и не мога да спра да си гледам ръцете. Много е як, и нанасянето му е страхотно, а и е тематичен.

P.S. Доволна ли си от Vibrant Vinyls топа? Чакам сега и една голяма бутилка с аромат на виолетки, просто за мен няма вече друг топ. Невероятен е и върху печати- никакво размазаване, справя се по-добре от специалните ми топове за печати.

Елунариа, Арабеск- много празнични маникюри ❤

# 605
  • Prismatica Aerie
Наде 😆 доволна съм, Но:
Съхне бързо, но не колкото светоизвестните развалячи на лак! Всъщност около 10 мин. му трябват да се втвърди. Но пък не е разваляч на лак! 😅Не събира и не се отдръпва.❤️ Дали увеличава издръжливостта на лака - най-вероятно,  нямам представа, не държа на тия неща, знаеш.
Моят е с аромат peaches'n cream (защото само такъв беше останал) и се усеща много осезаемо след като изсъхне, докато го нанасям  мирише на топа на Glisten&Glow.
Със сигурност ще взема пак. Ти какви аромати имаш?

# 606
Едни импровизирани елхички. На толкова къси нокти няма място за снежинки..

# 607
P.S. Доволна ли си от Vibrant Vinyls топа? Чакам сега и една голяма бутилка с аромат на виолетки, просто за мен няма вече друг топ. Невероятен е и върху печати- никакво размазване, справя се по-добре от специалните ми топове за печати.
Браво, бре!  Да си харесате нов топ и да не кажете на дружките си ! Grinning

Подарих си (най-вече защото попаднах на много добра цена) на голяма бутилка Сеш и на неговият разредител за лак. 118 ml Grinning Не знам с кой акъл, но за следващите 5 год не трябва да купувам топ лак, независимо с какво ме изкушавате и какви оди пеете на разни тайни топове Grinning Grinning Grinning

A този ILNP прилича ли като консистенция на Cirque Colors Acid Wash?! Или е по-добър?
Много добре и седи на Каталано!

Радвам си ви се на декорациите и мерака!

Агент, харесва ми. Интересно ми е, имаш ли приблизителна представа колко лака има в колекцията ти? Blush
В интерес на истината колекцията ми е доста скромна в сравнение с тези на момичетата в темата. И като бройка и като марки. Дори с последните ми коледни изкуквания не са повече от 200-220 съм се самоограничила до 4-5-6 марки. А имах и спредшийт навремето, всичко беше описано, да не говорим, че и апликация на телефона имах, че да не купувам цветове твърде близки до това, което вече имам Simple Smile

# 608
# 609
Агентче, проспала си, мило, още октомври месец написах:

Скрит текст:
Цитат
Иначе, от два месеца тествам нов топ, и мога с ръка на сърцето да кажа, че е THE BEST, по-добър от Glisten & Glow HK Girl Fast Drying Top. Съхне по-бързо от него, вкл. и на първи допир, и на дълбочина; няма отдръпването на лака, типичен за дугите бързосъхнещи, и има избор на миризми- т.е. може да мирише на лимонeна захар, на сладкиши, и т.н. Става въпрос за Vibrant Vinyls Fast & Hard Scented Top Coat.
П.С. Никой не ми плаща за реклама  

Този ILNP e като Acid Wash-a, само че частичките са  червени и зелени microflakes. На живо е много впечатляващ Peace

Каталано- прилича ми на пош като бързина, но не се отдръпва, а и изборът на миризми е огромен плюс за мен. Имам лимонена захар, и жасмин.

# 610
Момичета, искам да ви пожелая весели празници и да ви благодаря за цялата информация, която си обменяме! Не знам коя от вас спомена за Seche Vive топ лака, но е вълшебен. Днес прах, чистих, мих, готвих, питка месих и лака ми не е мръднал. Просто е бетон. Това с друг топ лак не съм го постигала досега. Само да го имаше и в Бг за по-лесно...

# 611
Здравейте. Нова съм в темата. Отдавна използвам само обикновени лакове. Задържаха ми се 7 дни, като за основа слагах заздравителя на Евелин 8в1. През Август реших да си сложа гел лак. След махането му обаче ноктите ми бяха в ужасно състояние. Ужасно меки. Оттогава обикновен лак не се задържа върху ноктите ми. Възстанових ги горе-долу и отново сложих гел лак. След махането ноктите ми са ужасно тънки.. не са толкови меки, но не са и както преди. Бихте ли ми препоръчали добър заздравител от който сте доволни и основа за под лака? Simple Smile
Благодаря предварително.
Весели празници!!!

# 612
  • Prismatica Aerie
Не знам с кой акъл, но за следващите 5 год не трябва да купувам топ лак, независимо с какво ме изкушавате и какви оди пеете на разни тайни топове Grinning Grinning Grinning
А при всяко движение да ти ухае ръката ?... Heart

# 613
Не знам с кой акъл, но за следващите 5 год не трябва да купувам топ лак, независимо с какво ме изкушавате и какви оди пеете на разни тайни топове Grinning Grinning Grinning
А при всяко движение да ти ухае ръката ?... Heart
Само ако ухае на Chanel Allure... ok, от мен да мине, може и на Agent Provocateur Maitresse - това ми е запазената марка за дневен парфюм, когато не искам да съм femme fatale Wink

Grinning Проспала съм я, най-често ви чета на червен светофар... Grinning

Valeto96, в аналогична ситуация ги спасявам със заздравител на Опи, но мисля, че всеки с формалдехид (ако не греша) ще свърши същата работа. Съжалявам, колкото и да са красиви гел лаковете винаги ми съсипват ноктите...

# 614
Аз пък си направих труда да прочета съдържанието на Флормар и Голдън Роуз, в които не видях нито един от споменатите продукти като вредни. Т.е. и те изглежда да са 8 free

Общи условия

Активация на акаунт