Лакове за нокти - 133

• 36 891
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Осмичке безсрамна, имаш едни от най хубавите нокти в темата, но рядко ги показваш. Ще ти мисля наказание да знайш, прекраснице. Grinning Heart Eyes

# 586
Да се разпиша с два стари маникюра, да конкурирам две от любимите ми съфорумки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587
И аз си поръчах nailbox, добре, че лакът ми е червен, мислех, че са еднакви? Или не?
Сега видях, че снежинките ми са бели а не златни 😕

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 00:55 от amini

# 588
... да конкурирам две от любимите ми съфорумки Stuck Out Tongue Winking Eye

Изобщо не може и да става дума за конкуренция, Пърпълче! На теб ти отива повече и на твоите ръце изглежда по-красив, да не говорим,че си снимала цвета по-вярно от мен (на по-неутрална светлина!) Heart Hug Heart
И аз да покажа едно англичанче от предните дни. Набързо съм се лакирала, ама да видите какви нокти съм пуснала за празниците Laughing Не знам как съм ходила преди само с дълги много ме дразнят сега, но ще се опитам да устискам до НГ Simple Smile Преди хич не ми допадаха и обли или заострени нокти, но сега като ви гледам в темичката чак се изкушавам за промяна. Струва ми се обаче голяма занимавка и засега мързелът надделява Laughing

Леми, на 83 е , да ми е жива и здрава, но още си боядисва косата, има прическа и като ходи за пенсията или идва в града винаги се лакира Gift Heart
Абсолютно и абсолютно! Поздрави и баба си, евала на жената! Моите баби лак не знаеха какво е, мама и тя си е правила маникюр само за събития като моята сватба и банкет. Откъде се пръкнах аз такава няма обяснение Grinning

Не издържах и поамериканчих англичанина набързо! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 22:39 от Agent Provocateur

# 589

Хич не прилича на вашите, но се надявам да се отракам с времето Simple Smile

# 590

Хич не прилича на вашите, но се надявам да се отракам с времето Simple Smile
Виждала съм глитер само за гел-лак, този може ли да се ползва на обикновен?

# 591
Обикновен е. Купила съм го от чужбина, но ме учудва да го няма в България. Още не съм започнала да се цапам с гел лакове Simple Smile

# 592
И аз много обичам брокатите Grinning
Редактирам с новия маникюр Stuck Out Tongue Winking Eye

Това последното е част от вдъхновението за Снежко Grinning Използвах стар Голдън роуз, новия брокат Бел- 85 (не си личат много холограмните частички на снимките за съжаление), както и Флормар фул калър бял, черен и любимият Bright Azalea. Размазах Снежко с първия топ лак, не е било засъхнало черното явно....но съм доволна от резултата, защото "рисувах" с точкатор и клечка за зъби Joy
Самоцитирам се по повод отракването Grinning Вчера три познати (всяка поотделно в различен момент) ми задаваха интересни въпроси- къде ходя да ми правят ноктите, гел лак ли е това, маникюристка ли съм станала, едната даже поиска да ми пипне лака (тя самата беше с гел лак)...Много странно ми стана, явно аз съм си свикнала вече Joy
Агент, харесва ми. Интересно ми е, имаш ли приблизителна представа колко лака има в колекцията ти? Blush
Осмичка, Purpletka, Almirra, Heart
Леми, ама вярно здрави нокти имаш, пу пу! Stuck Out Tongue Winking Eye Моите се надпреварваха да се чупят с квадратната форма, въпреки че отстрани ги бях пилнала леко....УжасТ беше Heart
Да ви се похваля, не вярвах да ми се случи вече, но намерих един бял пясък на Перфект! Изглежда като бяла перла в шишето и сума ти време се чудех дали просто не са объркали стикера Joy Взех пореден брокат Бел- 72 и един зелен Флормар. Доволна съм. Grinning

# 593
Долче, този сладурски Снежко ти ли го рисува, нещо съм проспала 😸
Алмира, ще се отракаш. Simple Smile)
Тези глитърни Флормари май ги имаше преди години, Ивчето ще каже, тя им е спеца.
А пък в последната година на гимназията, не помня кой министър на образованието се беше пръкнал и напънал, но сутрин на вратата в училище ни преглеждаха ръцете, да не би да сме с дълги нокти( е тук ми липсва иконата на човечето дето се пляска по челото 😸) Та се бях заканила, само да завърша, такива маникюри ще пусна....и наистина бяха станали доста впечатляващи.
Осмичке, да е жива и здрава баба ти, много се кефя на такива жени, поздрави я от лакофенките Simple Smile
purpletka, е ти сложи завършека на вечерта направо, много, ама много ми харесва!

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 23:02 от Lemy

# 594
Агентче и Леми, засрамвате ме Kissing Heart Purple Heart Animal Heart Eyes Cat
Ама като трети ден жонглирам с тави, тигани, тенджери, точилкии прахосмукачки и не нам си още какво, нямам нищо актуално което да покажа. Поне с вашите красоти ме подсетихте за тези два чудни лака. Стискайте ми палци до утре вечерта да съм нагласена и оманикюрена Sunglasses
Всички момичета сте прекрасни, топло посрещане на Коледа ви желая Nature Sparkles

# 595
И на теб приятно! И продължавай да конкурираш - получава ти се Flowers Cherry BlossomHands Nail Care

# 596
Да, Леми, аз го рисувах Снежко- с клечка за зъби Joy и с точкатор останалото. Не мога да намеря подходяща четка, а на детето в мен му се искаше картинка някаква Stuck Out Tongue Winking Eye
Такива лъскави Флормари не помня да съм виждала- в нашето Лили лъскавкото е предимно на Бел Grinning

# 597
И аз съм готова за Коледа Simple Smile

# 598
Долче, ай ще черпиш 😸
https://beautycosmetic.biz/flormar-glitter-lak-nokti-p-9508.html
Трудичко си е рисуването с подръчни средства, но какво да се прави, щом е поръчка Simple Smile)
Elunaria, и твоят е много хубав.
Аз метнах снощи един холограмен ГР, той поне е бетон и няма да ме предаде из между тенджерите и тавите. 😸

# 599
Толкова сте чудесни! Ужасно ми е готино да гледам как ставаме всички все по-добри в маникюрите и то без да сме професионалисти Heart

Аз заложи на класиката за следващите два дни.
https://www.instagram.com/p/B6cfr9xjKf4/?igshid=wmbn0r2ywj9h

За Нова година сигурно ще сложа един черно-сребрист Габрини, набелязала съм си го в кутиите Grinning

Весело посрещане на празниците! 💕 🎄

Общи условия

Активация на акаунт