Лакове за нокти - 133

• 37 266
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Бенчита,много е красиво, сестра ти е късметлийка Grinning
Джаста, наистина много ти отива тази форма Heart
Аз се разходих до Лили и се върнах с лакочистители и Бел брокати, всичко намалено. За по-сигурно се запасих с 2 броя номер 84 и един 75...

# 541
Долче, я го покажи тоя 75 номер на Бел, че без това ще минавам през Лилито утре 😂

# 542

Този топ сложих по грешка вместо основа. Усетих се, но не ми се триеше и си сложих  баш основата отгоре. После обичайното... И след два дни всичко падна на съвършени люспи. Joy
П.П. Но като топ лак не струва.

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 00:12 от Морска вълничка

# 543
Преслава, явно съм купила все пак 84 и 85 Joy 75 мисля, че беше (ако не бъркам)  със ситни брокатени частици- холограмни, но лилавееха. 84 го знаеш, а 85 е със ситни холограмни частици и има и по-големи светли частици, бели или много светло розови са. Не мога да го хвана добре на снимка, в действителност е много по-красив.

Погледнах в Лили и топ лака на Лумс- пише, че е супер твърд, засъхва бързо и още нещо....Но четката му беше една такава "рошава" и широка и реших да отложа покупката засега.
Морска вълничка, Joy Много красив цвят иначе и с основа сигурно и траен Grinning Теб също те виждам много добре с по-заострена форма на ноктите Blush

# 544
Аууу, този май не съм го виждала. Ще прегледам щателно утре, че са ми такава слабост тия брокати 😅😂

# 545
# 546
И аз много обичам брокатите Grinning
Редактирам с новия маникюр Stuck Out Tongue Winking Eye

Това последното е част от вдъхновението за Снежко Grinning Използвах стар Голдън роуз, новия брокат Бел- 85 (не си личат много холограмните частички на снимките за съжаление), както и Флормар фул калър бял, черен и любимият Bright Azalea. Размазах Снежко с първия топ лак, не е било засъхнало черното явно....но съм доволна от резултата, защото "рисувах" с точкатор и клечка за зъби Joy

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 10:39 от dolce miele

# 547
  • В полите на Пирин планина

SNB Зорница и China Glaze Pump up the glam.

# 548
  • на последния етаж
А от мен днес Oriflame M Forest:

# 549
Големи красоти сте показали.
Ето и от мен. Дойде време за дългоочакваният коледен маникюр 🥰

# 550
Пени, ах, колко сладко еленче! Heart Eyes
Лита, безупречно както винаги Flowers Hibiscus

# 551
  • на последния етаж
Благодаря, dolce! Hug