Фермата сезон 5 тема 10

• 42 113
  • 992
  •   1
Отговори
# 255
  • London
За мен лично историята Красимира и Димитър не бе никак интересна. И като цяло мързеливи хора във Фермата ме дразнят, те бяха сякаш от най-мързеливите, които съм засичала за 5 те сезона. Гинчев и буркана, Варсамов…..и някои други типажи също ги помръзваше. Забравих тоя Сашо от този сезон....

# 256
  • Вестерос
Mитко на Альона влезе на мястото на отказалия се Иван Ласкин. За мен е било ясно, че Ласкин, Бог да го прости, е нямало да стои много и Мишо си е бил определен. Тогава Мишо на Альона влезе на 2 или 3ти ден. А тук цяла седмица чакаха тази Таня.

# 257
Продължаваш да се тръшкаш, че го върнали защото е Митко. Аз такова нещо не съм твърдяла. Казах, че който и да беше отпаднал на този дуел, щеше да се върне. Не ми слагай думи в устата, иначе ако искаш разбирай прочетеното, ако не можеш не се тормози
Изказах се неправилно. Разбрах, че ти твърдиш, че ще върнат всеки друг на мястото на Митко.
Мои са предположенията, че го върнаха точно, защото е Митко и защото е имало индикация подобно нещо да се случи с тях двамата.  Все пак те снимат и знаят какво се случва преди да го излъчват ефир. И не, не се тръшкам.

# 258
  • Sunshine state
Скрит текст:
Тъй като не съм гледала предишните сезони на предаването, може ли някой да ми каже-с какво точно Райно е бил любимец на публиката?
Гледах го като гост в един от епизодите и на първо четене- не открих в него нещо впечатляващо, но може би е така, защото не съм била пряк свидетел на фермерството му.
Ще се радвам, ако някой сподели с няколко думи..
А, аз въпреки, че съм изгледала сезона, не можах да разбера защо. Вярно, че разбираше от много неща, но до там. Хора всякакви..
Христина от миналата година никога не е била спрягана за победител, участвах активно в темата и такова нещо нямаше.

# 259
Има ли интервю с Бети след като напусна предаването?

# 260
Христина беше абсурдна и неуместна с поведението си. За  победител - не е била спрягана, но се натискаше на възрастния господин (съпруга на Аня) . А и той, нямаше нищо против да ''пошляпва дупето й''. Негативно присъствие беше.Определено.

# 261
Вие пък ! Нищо не разбиратИ- Караньотов видя в нея огледален образ на собствената си дъщеря, а тя- милия  си татко😆!

# 262
# 263
  • London
Аз в първи сезон харесвах най-много Майора Василев.  И до ден днешен неговите дуели ми се струват най-сърцати и на прага на човешките възможности. Жалко, че отпадна....беше цветен персонаж. Райно мисля го харесвахме всички, нямаше изобщо съмнение за публиката кой следва да победи към края....никой не искаше Симеон или Митко са спечелят, на хората не им харесва някой да си ползва трагедиите и да драпа за пари по това направление. А Райно бе много тих, премерен, работлив, казваше умни приказки на място, не изпадаше в свади. Изобщо беше човек с главно Ч.... какво има за разбиране защо бил спечелил? Някой Аполон ли следва само да печели?

# 264
Благодаря  🤗
Много естествена и непринудена Бети! Харесвам я!

# 265
Никъде не успявам да открия първите 3 сезона. За 4 - ти ,не съм търсила и не мога да кажа, има ли го някъде. Но първите 3 - няма. Попитах една съфорумка, защото тя сподели, че гледа сезон 1, но се оказа, че живее в Щатите и ги хваща на техен канал. За сега, аз съм ситуирана в БГ, а тук - не ги откривам. Някакви препоръки, моля ?! Благодаря предварително !

# 266
  • София
Аз започнах да гледам фермата от Сезон 3 и имаше един кадър,вървящи всички и казах -ето това момче с дългите крака ще победи Simple Smile и така стана.
За мен беше най-хубавият сезон.Още тогава търсех предни издания и нищо не намерих-има отделни епизоди,финал и това е.
Сега ,когато влизаха бивши фермери,ми направи впечатление Митко,останалите ги знам като представяне.
За него какво ще кажете?

# 267
  • London
Беше ми най-неприятен в първи сезон + Варсамов….стратегии, циркове, имаха даже на едно листче схеми кой кого да прави ратай и тн. Бяха ги хванали от продукцията и ги изтипосаха. Голямо разочарование беше Митко, ама много голямо.

# 268
  • София
Благодаря! Те и този сезон,когато ги представяха,имаше видео и той държеше като че патрЕотична реч.
После ми се видя скромен и ненатрапващ се,ама то до Гечо Simple Smile всеки би изглеждал така.

# 269
Благодаря !  Гледах го ! В края на краищата, Бети е симпатяга ! Да, кукувица, ама готина кукувица с хубави идеи. Простих й изцепките ! Голям образ е ! Сгодила се е. Да й е честито !

Общи условия

Активация на акаунт