Фермата сезон 5 тема 10

• 42 073
  • 992
  •   1
Отговори
# 315
Е, чак пък нищо. Гледа си ги. Добре, зле, гледа ги. Тя е работяга, упорита, наистина малко й трябва, но на горния етаж.
Вие лично ли я знаете,Веселка?Ако за нея добре отгледано дете е да е яло през деня -това е далеч от ОТГЛЕЖДАНЕ.
Изглежда тя е гледана така,че разсъждава по тоя начин.Какво имате предвид на горния етаж?За къщата ли става дума?

Мозъкът  е на горния етаж.... И при Веселка той е..... "не построен" Wink

# 316
Е, чак пък нищо. Гледа си ги. Добре, зле, гледа ги. Тя е работяга, упорита, наистина малко й трябва, но на горния етаж.
Вие лично ли я знаете,Веселка?Ако за нея добре отгледано дете е да е яло през деня -това е далеч от ОТГЛЕЖДАНЕ.
Изглежда тя е гледана така,че разсъждава по тоя начин.Какво имате предвид на горния етаж?За къщата ли става дума?
Вие пък лично ли я познавате,че твърдите такова нещо? За нея отглеждането на дете е да е яло един път? Сериозно?
да,сериозно..като е по цял ден из гората това ли е гледане?айде виждала съм по стойностни майки

# 317

Мозъкът  е на горния етаж.... И при Веселка той е..... "не построен" Wink
то и основи няма дори,няма и даи маа.дано поне късмет има да ги поотгледа горе долу

# 318
Не мисля, че Дана с изказа си предаде грешно послание. Хубаво си го каза жената. Хареса ми и Вили как Реагира. Как е трябвало да се каже?! Смисълът е ясен на всички.

# 319
Децата на Веселка са здрави, което значи, че са добре гледани. Не изглеждат мръсни или недохранени. Аз това видях и то е най-важното на този етап.

# 320
Не мисля, че Дана с изказа си предаде грешно послание. Хубаво си го каза жената. Хареса ми и Вили как Реагира. Как е трябвало да се каже?! Смисълът е ясен на всички.
да де ама разбираш ли тряа да внимаваме кво говорим,че веска ше се обиди.нали уж се научила да не се сърди,сега яхна метлата и се опитва да ни убеди цяла българия ,че живеят добре,айде бе.още малко и тия от парламента ще вземат да и повярват и тогава не се виждаме-какво се оплакваме изобщо..ужас.от такива горди кат веска затова сме на туй дередже

# 321
  • при късмета
Дана и Велислава са безкрайно прости, за да не могат да направят разлика между понятия, като "подаяние" и "подарък". Нарочно Дана натърти на помощи, за да обиди и уязви Веселка. И най-бедния човик не би взел нищо, поднесено така. Защо изобщо Дана държеше да се набърка, като всички останали вече бяха говорили с Веселка и ѝ бяха обяснили.
Поредната добра идея на големия Митко, приета от всички.
Мъжа ми като влезе Каролев, каза, че рязко му е доскучало и досадил епизода и излезе преди да каже и дума Каролев. Май трябваше да направя същото.
да де ама разбираш ли тряа да внимаваме кво говорим,че веска ше се обиди.нали уж се научила да не се сърди,сега яхна метлата и се опитва да ни убеди цяла българия ,че живеят добре,айде бе.още малко и тия от парламента ще вземат да и повярват и тогава не се виждаме-какво се оплакваме изобщо..ужас.от такива горди кат веска затова сме на туй дередже
До голяма степен сме на туй дередже, заради грамотни колкото теб

# 322
  • София

Фермата - Сезон 5, Епизод 74 (02.12.2019)

# 323
И у мен остана усещането, че Дана го направи нарочно. Направиха й забележка, за мен тя разбра, но продължи.

# 324
  • ново
Дана се смята за последна инстанция. В предния епизод оплюхме Маги, че сподели личната си драма без да изслуша Вили, сега Дана направи същото. Остави ми неприятно усещане.

# 325
  • при късмета
Разбра естествено, сама каза, че е била в такава ситуация и на нея ѝ е било обидно. Затова искаше да е обидно и за Веселка. Момчетата ѝ казаха, че е подарък за децата, а не помощ за нея и това именно беше намерението Митко и така беше склонна да го приеме и то без драми. Обаче не, Дана хем не е съгласна, хем тя води парада, да не остане назад. Много са злобни и майка и дъщеря и се чудят защо всички винаги са на другата страна, а не тяхната. Даже Маргарита вече ги избягва, а беше в тяхната група.

# 326
За мен стана ясно, че дори Веселка да спечели 100 хил. до децата нищо няма да стигне, защото "те не са лишени от нищо". Интересно как през сезона обясняваше как пуши само по 4 цигари, за да пести за децата, как е живяла без ток, как са затънали в кредити, видяхме видеото от визитката и от дуела.. а всъщност на децата нищо не им липсва.
Разбирам откъде идва гордостта на Веселка, но това трудно се изрича на глас - тя осъзнава (вероятно), че като родител не е предоставил достатъчно добри условия на децата си (или поне разбиранията за добри условия на тези, които искат да и помогат, се различават от нейните). Не я виня, просто драмата е голяма + бързото изстрелване на думи и неясния изказ.

# 327
Органза, много хубав пост! Осъзнава Веселка,  определено.  За това реагира така, за това и плака. Не от обида, по - скоро срам, яд на себе си. Не знам до колко е драма, но ако поиска, ще се измъкне. Може да не е богаташ, но работи и може да живее по - добре, стига да разбере, че това зависи от нея.

# 328
Деца могат да се гледат и с много и с малко пари, щом са нахранени и облечени, не им липсва нищо.
И аз на мястото на Веси, нямаше да приема подаянието както го изкара Дана. Мисля, че Митко ИТ е много хитър - той знае, че тя ще предизвика съжаление у зрителите, за това предложи да й дадат пари за децата сега като подаяние, за да няма после претенции за голямата награда.  На него за какво му е да печели, нали той е богат, защо се напъва толкова за фермер.

# 329
  • London
Май се радвам, че днес пропуснах епизода....Веселка и рев, рев и Веселка. Чудя се има ли смисъл да пускам записа?!

Четейки ви ми става и на мен обидно, смисъл.... малоумна идея. Ако искаш да помогнеш го правиш след предаването, има достатъчно богати хора в тая Ферма, които могат да подарят цяла къща на Весела на село....едни 15 000 лева са, какво са те за тяхната фирма? А не с парите на предаването...некви мижави пари да се правиш на много дашен. Това без да съм го гледала от коментарите ви ми остана като впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт