Фермата сезон 5 тема 10

• 42 079
  • 992
  •   1
Отговори
# 300
И Дана, и Веселка са ми еднакво неприятни в момента. Изразни ме Веселка - нейните деца не били сираци. Изглежда за нея да си сирак е обидно. Много ограничено мислене има горката.
Ами то никой не е казал че са сираци. Тя прави драма от нищо

# 301
Тя не иска такава помощ. И аз на нейното място не бих искала.

# 302
  • Асеновград
Ееее ,,голо на голямо,, хората правят подарък за децата и , тя се скъса да реве и мрънка. То не стига че мизерия , за хигиената няма да коментирам а видиш ли много сме горди. Веска ми идва вече в повече.

# 303
  • ново
Както се казва "На сила можеш да вземеш, но не и да дадеш!"

# 304
Веселка е прекалено глупава,а Дана и дъщеря й са много завистливи. Тази Вили като чу,че предлагат да дарят парите за семейството на Веселка подви нос и се наду като гайда. Joy

# 305
Тук е в сила мисълта да не се прави непоискано добро. И освен това има разлика между подарък и помощ.Дарява се нещо от сърце, така че другата страна да не се чувства унизена.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 22:36 от Vali_N

# 306
Не виждам нищо лошо в детската да и сменят дограмата с PVC, оправяне на стените, нови легла за децата, нови завивки... какво лошо има в това?

# 307
Е, чак пък нищо. Гледа си ги. Добре, зле, гледа ги. Тя е работяга, упорита, наистина малко й трябва, но на горния етаж.
Вие лично ли я знаете,Веселка?Ако за нея добре отгледано дете е да е яло през деня -това е далеч от ОТГЛЕЖДАНЕ.
Изглежда тя е гледана така,че разсъждава по тоя начин.Какво имате предвид на горния етаж?За къщата ли става дума?

# 308
  • ново
Нищо лошо няма в това да ремонтират стаята на децата (ако изобщо имат такава), но самата Веселка не вижда нужда от помощ, ремонт или каквото и да е. Според нея децата си живеят ОК, не са лишени от нищо и нямат никакви нужди. Аз бих уважила решението ѝ.

# 309
Не е лошо. Въпросът е, че представено като помощ означава, че тя не може да се справи сама и за нея е унизително. Затова Станислав се опита да представи идеята като подарък.

# 310
Нищо лошо няма в това да ремонтират стаята на децата (ако изобщо имат такава), но самата Веселка не вижда нужда от помощ, ремонт или каквото и да е. Според нея децата си живеят ОК, не са лишени от нищо и нямат никакви нужди. Аз бих уважила решението ѝ.
да. Просто трябваше да им го каже ясно и спокойно, без да реве.

# 311
Тук е в сила мисълта да не се прави непоискано добро. И освен това има разлика между подарък и помощ.Дарява се нещо от сърце, така че другата страна да не се чувства унизена.
вие не видяхте ли в каква крайна мизерия живеят децата..?тук много спешно трябва да се напраи ремонт,а не някакви изгъзици

# 312
  • ново
kokolina86, Веселка не желае ремонт, според нея си живеят добре. Може ли някой да дойде и да ти направи ремонт, ако не му позволиш? Не знам какво означава "изгъзици"

# 313
Не е лошо. Въпросът е, че представено като помощ означава, че тя не може да се справи сама и за нея е унизително. Затова Станислав се опита да представи идеята като подарък.
ми не може да се справи,сама си го казва.мъжа и тегли 900 и връща 3 бона,това справяне ли е?вместо да каже мерси и да склони глава тя гола и голяма.като няма вода сигурно и бойлер нямат и вода топлят а децатта ги къпят веднъж месечно,това ако е справяне дано не бъда никога такава майка(по свой избор,какъвто тая е избрала)

# 314
Е, чак пък нищо. Гледа си ги. Добре, зле, гледа ги. Тя е работяга, упорита, наистина малко й трябва, но на горния етаж.
Вие лично ли я знаете,Веселка?Ако за нея добре отгледано дете е да е яло през деня -това е далеч от ОТГЛЕЖДАНЕ.
Изглежда тя е гледана така,че разсъждава по тоя начин.Какво имате предвид на горния етаж?За къщата ли става дума?
Вие пък лично ли я познавате,че твърдите такова нещо? За нея отглеждането на дете е да е яло един път? Сериозно?

Общи условия

Активация на акаунт