Фермата сезон 5 тема 10

• 40 625
  • 992
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ако не се сещаш, няма какво да ти обяснявам..

Ми не се сещам, а и не държа. Това, че имаш "2 лева " не те прави по-добра, по-умна или нещо повече, че да казваш кой какво заслужава.

Ма Ко, абсолютно съм съгласна с теб.

# 151
Ако не се сещаш, няма какво да ти обяснявам..

Ми не се сещам, а и не държа. Това, че имаш "2 лева " не те прави по-добра, по-умна или нещо повече, че да казваш кой какво заслужава.

Ма Ко, абсолютно съм съгласна с теб.
От човек, който само реве, че няма ток, вода и пари, но е с цигара в ръка.. ми по-добра и по-умна съм. Както искаш го разбирай Simple Smile

# 152
  • при късмета
Добре, за теб стана ясно. Кажи сега с какво повече заслужават Велислава или Маргарита? Един едничък аргумент, свързан с предаването

# 153
  • Вестерос
Веселка какви фермерски умения е показала, ма ко? Освен, че може да цепи дърва и да режи дъски. И аз мога, е и?

# 154
Веси въобще не ми изглежда на циганка. Разсъждава малко елементарно, каквито са и разказчетата и. И това разделение гражданята и селянката е много смешно.
Обаче е много добродушен и чист човек. Това да имаш 3 деца на 22 години е похвално, а не някакъв грях. Не виждам защо да не спечели, ако си спечели битките и зрителската подкрепа. Той и Райно и Стоян не бяха пък някакви интелектуалци. Simple Smile

# 155
  • Вестерос
Похвално за едни, за други - не. Тя и Айшето от Факултета на 23 е вече с 5, срещала съм и баби на 28 от етноса.

# 156
Сега гледам дуела....Защо нямаше Алманах? Аз продължавам да не разбирам защо няма. Във всички битки на Бети няма алманах. А тя не случайно го слага на 4 точки. Абсолютно тенденциозно е това.

# 157
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Веселка е помакиня според мен,със сигурност не е чиста българка..на лицето й е изписано.
ВЪПРЕКИ това не виждам какво значение има в този случай,щом е стигнала до тук и ако отиде на финал,има абсолютно същото право да спечели както всеки останал.

Аз искам тя да спечели,не ми е любимката,но няма кой друг да посоча.Красимир много се изложи покрай Паулина и непрекъснатото оглеждане към камерите(което за мен говори,че играе роля и казва това,което знае,че ще се хареса на зрителите + участва в други реалити и има опит какво да прави и говори).Станислав ми допада и нямам против да спечели,но предпочитам Веселка.
Да,бедна е,мизерна,ама си мечтае за голяма къща за нея и децата.Мечтае си да разработи бизнес,да печели пари.Не лежи на дивана по цял ден и не чака на помощи.Много са ви грозни коментарите за нея,дори бих казала,че са злобни.

# 158
Нарочно няма алманах;)За да ни покажат колко грешно си е подредила битките Бети;)

# 159
  • при късмета
Веселка какви фермерски умения е показала, ма ко? Освен, че може да цепи дърва и да режи дъски. И аз мога, е и?
С животните какво трябва да прави, също нямаше нужда да ѝ се обяснява. Не случайно беше един от първите ратаи
Сега гледам дуела....Защо нямаше Алманах? Аз продължавам да не разбирам защо няма. Във всички битки на Бети няма алманах. А тя не случайно го слага на 4 точки. Абсолютно тенденциозно е това.
Стига с тази тендециозност. Такива са правилата. При равен резултат след 3та битка, независимо кой ще спечели четвъртата, пак всичко зависи от петата, затова не се играе. И няма значение дали е алманаха или дуелиста е сложил друга битка за 4 точки. Бети щеше да играе алманах, ако я беше сложила последна. Не е защото е по-силна на него или тенденциозно, нали тя реди битките в крайна сметка

# 160
  • London
Велислава поне показа завидна форма на всички арени където беше....това не е никак малко. Отделно е млад човек, който не е избързал с бракове, деца и тн...и може да вложи парите в своето развитие, да направи например школа за момичета по футбол. Тя никъде не е казала каква й е ориентацията...., а и не мисля, че в 21 век това следва да е проблем. Тя обаче не е задрапала за тия пари....то се вижда, че няма някакви илюзии за тях и не са на всяка цена.

# 161
Защото при равенство 3:3, битката за 4 точки/ не е задължително да е Алманаха, може и да е битка/ се обезсмисля и е губене на време.. Който вземе битката за 5, става победител.
Дуелът й с Поли се разви по друг начин и там играха Алманаха.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 00:01 от savovas

# 162
  • при късмета
До сега не съм  коментирала ориентацията на Велислава, защото считам, че не е от значение. Но това, че не е създала семейство до сега, не мога да приема за аргумент, че е умна или заслужава да спечели. Ако предположенията за ориентацията ѝ са верни, то е съвсем резонно да не е създала семейство, не е защото преценява правилно

# 163
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Глупости,просто зле си подрежда игрите.
Не съм гледала дуела с Красимира,но на този с Веселка,алманаха беше от без значение,затова не се игра.При 3:3,едната побеждава и става 7:3 и пак се ходи на битка 5.

# 164
  • London
Аз чух Вили да говори за деца, както и че един ден например ще им разказва за преживяното с Дана във Фермата.... тоест има планове за семейство. Общо взето на много пъти го е демонстрирала в разговори, облиза корема на Красимир и аз лично не съм много убедена, че е от левия бряг, а и да е това в белите държави не пречи да станеш родител и бъдеш в семейство. Аз на 25 също нямах деца без да съм с интересна ориентация....та тя сега е във вихъра на кариерата си, това е футбол и на 40 вече си пенсионер и ставаш я треньор, я нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт