Фермата сезон 5 тема 10

• 42 064
  • 992
  •   1
Отговори
# 165
  • при късмета
Няма как да има тенденциозност. Тя третата битка беше абсолютен прецедент, до сега такова вещо не се беше случвало. Бети май беше по-доволна от прекъсването от Веселка, но никой не можеше да го предвиди. И при нея май беше по-голямо заради суматохата и повече си почина на средата на битката.
Катрала, това, че щяла да разказва на евентуалните си деца за преживяното с Дана, беше във връзка с баща ѝ, че се него нямала спомени и какво да разказва. Не беше акцента на децата. Да, има визия какво трябва да се случва с едно дете, но е заради собствения си опит, а не от желание да го приложи. На мен така ми изглежда. И аз не исках деца на 25, това, че не е създала семейство на тези години не е критерии за нищо. Имам приятелки и то не една, родили на по 20 и това с нищо, за нищо не им е попречило. Сега си гледат живота и те и децата им

# 166
Велислава каза, че един ден като има семейство и деца,  няма да може да им разкаже нито  един  спомен с  баща си.  Явно семейството влиза в бъдещите й планове.
Веселка не съм я чула да казва, че ка толкова бедни, че им се налага да просят по улиците. При положение,  че бачка здраво и определено не  дава пари за неща, за които ние, голяма част от останалите жени даваме- козметика, парфюми, парцалки,  обувки/  оооох, обувки😣🙊🙉🙈/, не мисля, че е чак такъв грях, че си е купила цигари. Друг въпрос е пушенето, принципно, но не е това темата.

# 167
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Във вихара на кариерата си на футболистка,но се представя като фотографка. Joy

# 168
Ужас, не мога да повярвам какво чета тук. На eautendre Вили й била противна заради ориентацията:flushed:, другата пък определя, че някой не е в ред, защото на 26 не бил сключил брак...Какво ви става бе, хора? Вие в 19 век ли живеете? Ако искате да я пратим да я лекуват с електрошок или лоботомия? Или да й уредим среща с някой момък пък белким се поправи и се омъжи...Не знам къде живеете, на колко години сте и с кого общувате, но съм изумена от такова мислене.
Аз пък я харесвам Вили! Не се даде на стадото като я нападнаха всички заради Красимира /а колко хули отнесе тук заради "горката", онеправдана Краса/, има живец, има свое мнение, което отстоява, боец е, видя се колко приятели има навън, които я подкрепят. А откакто го няма Венци се усмихва и смее. Да не говоря пък колко работа свърши във Фермата заедно с майка си.Дана не излиза от кухнята, ама това не е интересно. Друго си е да гледаме мърлявата Веска и любовните трепети на Красимира.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 01:36 от deivi

# 169
Споко де😉, на мен също Вили ми е симпатична. Ако спечели жена; искам тя да е, ама няма да е🙄

# 170
  • Sunshine state
Велислава категорично не я харесвам, нито майка й, дето е все с физиономия на божа̀ кравичка, Веселка също не я харесвам по простата причина, че го играе вечно многострадална Геновева. И както някой по-назад каза, това не е социално предава, та да съжаляваме тоя и оня. В този ред ба мисли съм за Станислав, Краси, Сами и Митко ИТ. Който и от тях да спечели, ще съм доволна.

# 171
  • London
Ами нали се сещате, че ако каже футболист в Германия малко трудно ще мине за сиромах човек....заради това според мен е такова представянето, очевидно и с това се занимава паралелно, но според мен основната й дейност е спорта.

# 172
  • Калгари, Канада
Фаворит ми е Митко ИТ.

При 3:3, ако играят 4 игра и единият я вземе, може да си удари пръстите, навехне крака или просто да се изтощи максимално физически и/или психически и тогава другият да вземе 5 игра и да спечели дуела. Тъй че не е без значение дали ще играят 4-тата игра, всичко се случва.

# 173
Аз чух Вили да говори за деца, както и че един ден например ще им разказва за преживяното с Дана във Фермата.... тоест има планове за семейство. Общо взето на много пъти го е демонстрирала в разговори, облиза корема на Красимир и аз лично не съм много убедена, че е от левия бряг, а и да е това в белите държави не пречи да станеш родител и бъдеш в семейство. Аз на 25 също нямах деца без да съм с интересна ориентация....та тя сега е във вихъра на кариерата си, това е футбол и на 40 вече си пенсионер и ставаш я треньор, я нещо друго.

Може да е бисексуална. Много хора са, да не кажа всички, но не го проявяват - не им се занимава и не им се налага щото си имат другия пол. Само на хомосексуалните се налага.

Митко Красин както знаете като избра Веселка за 1 дуелист и каза, че един вид е за нейно добро и няма да съжалява и ще му благодари. И не поясни защо е за нейно добро, но наистина беше убеден, че тя ще победи. За мен това може да означава само едно нещо - че е човек на продукцията, знае че я гласят за фермер и че ще я подмогнат на игрите да победи. Както и стана и като победи и каза Казах ти че ще ми благодариш. Според мен се е уговорил с продукцията да избере Веселка за дуелистка за да не излезе на края, че е минала между капките до финала. Ето - тя си мина през дуел и никой не може да и каже копче. За мен всичко е прозрачно и ясно и дори да нямаше спойлери за Веселка финалист, е очевидно как леко и кротко си я добутват до финала. И с тази протекция от Красимира - нищо чудно и тя самата да е в схемата.

# 174
А един мармот завива шоколад.

# 175
  • Буркина Фасо
При 3:3, ако играят 4 игра и единият я вземе, може да си удари пръстите, навехне крака или просто да се изтощи максимално физически и/или психически и тогава другият да вземе 5 игра и да спечели дуела. Тъй че не е без значение дали ще играят 4-тата игра, всичко се случва.
на практика и при 0:0 когато се играе първата игра това да се случи. и се е случвало. и пострадалият да е побеждавал накрая.
и при някои видове спорт е така.

# 176
Погледнато реално няма жена която искам да спечели.
Но  с риск да ме нападне те най не искам това да е Веселка. Имала умения. Добре. И какво повече показа от тези дето бяха виждали ферма само на картичка. Нищо. Не бих казала че е работила повече от другите. Със Сиса, Красимира и Сашето доста често ги даваха полегнали или пушейки цигара, докато другите бачкаха.
За мърлявщината и няма какво да се коментира. Значи мята гюбеци на стола, ама застане ли пред камерата, айде жалната физиономия и рев.
Трудно ми е да приема човек оплакващсе че е без пари, че му е трудно, а цигарата не ти пада от устата. Тя пуши в промишлени количества.
Говори за конете повече от колкото за децата си. Да вземеш парите на децата за да си купиш кон... ами това говори много зле.

# 177
Конете за Веселка са помощ за дейността, с която семейството й си изкарва прехраната. Това според мен е инвестиция и е оправдано. Като седят на сметка в банка с почти нулеви лихви каква полза има?

# 178
  • Вестерос
Kaкво значение има дали Велислава си ляга с жени, или с мъже?

# 179
За мен има.Отвращавам се от начина й на обличане като мъж и държанието - също мъжко.Много пъти е споменавала,че не си е пускала дълга коса,че никога не е искала да бъде с дълга коса.Сиреч разбираме,че тя се харесва с мъжки прически и облечена в мъжки тип дрехи.Венци в началото на предаването я попита директно дали в лесбийка,тя стоя като застреляна и мига на парцали : Ама защо да съм лесбийка,но така и не даде ясен отговор.Довечера най-вероятно ще има много кючеци,хората със слаби сърца да не гледат в 21.00ч 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт