Фермата сезон 5 тема 10

• 42 093
  • 992
  •   1
Отговори
# 270
Честно казано направо се чудя кой да посоча за победител.

# 271
За мен Митко IT заслужава, но едва ли ще го добута до финал. Вече не е следен от камерите, сигурно скоро ще го " пуснат" да си ходи.

# 272
Всички епизоди без от първи сезон ги има  в gledaiseriali.net.Аз от там ги гледам,сега доглеждам трети сезон.Нищо общо със сегашните персонажи.

# 273
лещичка, Благодаря Flowers Cherry Blossom  !

# 274
Всички епизоди без от първи сезон ги има  в gledaiseriali.net.Аз от там ги гледам,сега доглеждам трети сезон.Нищо общо със сегашните персонажи.
Не съм гледала друг сезон, с какво е различен кастинга сега?
Към по-добро ли се движат И и А , или западат?

# 275
Не съм гледала първия сезон, за мен най-интересни бяха 2ри и 3ти. Миналия ми беше скучен. Според мен предаването върви надолу.

# 276
Както някой беше писал чалга парти,но скучно
Маргото на коленете на Сами, много гадна жена

# 277
Много добра идея да обзаведат детска стая за децата на Веселка с парите от базара.

# 278
  • на село
Благодаря  за новата тема,  за Митко IT съм, но май няма да е на финал.
Веска пак не обичала такива жестове, засегна се от идеята на съфермерите

Уф, три пъти коригирам съфермери от съвременни, да им имам коректорите.

# 279
Не съм гледала първия сезон, за мен най-интересни бяха 2ри и 3ти. Миналия ми беше скучен. Според мен предаването върви надолу.

На мен пък ми е по-интересно. Има много повече игри, което прави предаването по-атрактивно и зрелищно. В първите сезони по един дуел на седмица, през останалото време - биг брадърщини.
Преди гледах само дуелите, а сега следя ежедневно. Лично мнение.

# 280
Сега съм 100 процента сигурна ,че Веселка знае всички отговори.Разбира се никой не и е казал отговорите.Тя е една много умна жена😂

# 281
Е, няма да се оправи Веселка и със 100000, защото "надявах се да стреля по - криво", а защо не каза надявах се, да стрелям по- точно? Веселке, Веселке...

# 282
Многострадална Геновева вече едва я търпя...Последно бедна ли е, богата ли е..да решава и да спре да циври, че ми писна!

# 283
  • София
Е, няма да се оправи Веселка и със 100000, защото "надявах се да стреля по - криво", а защо не каза надявах се, да стрелям по- точно? Веселке, Веселке...

Тя като нашите футболисти от националния отбор - все правят сметки кой от кого да падне, че те да се класират по-напред в групата. 😆

# 284
Как пък не каза едно благодаря, толкова хубави думи й казаха.

Общи условия

Активация на акаунт