Фермата сезон 5 тема 10

• 42 007
  • 992
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз мисля че се сетих защо Веселка отказва съфермерите да ремонтират детската стая на децата й.
В къщата, в която живее, най-вероятно изобщо няма детска стая.
Според мен, това е нещото, което тя не иска да изрече пред камерите, защото се срамува от условията, в които живеят децата й.
Всъщност, плаче от срам, а не от гордост.

# 451
Разбира се че я е срам.Някой по напред беше казал същото.Тя явно осъзнава в каква мизерия и условия живеят и я е срам да го признае и се чуди как да се измъкне и да излъже.Може да чака направо новата къща и затова да не се хаби за ремонти 😁

# 452
  • при късмета
Славно семейство са Агонцеви. Айде, той не си прецени правилно глътката и се издъни в най- неподходящия момент, ама жена му влезна после, за да отсрамва семейството. Доста добре го отсрами, не съм сигурна, не помня вече, ама не  я ли дисквалифицираха ? Щерката не я знам, ама не съм гледала първите сезони.
На негово място ли е влязла, в същия сезон? Уж го гледах, вярно не всичко, но това, че и жена му е там съм изпуснала

# 453
  • Вестерос
Не, бяха заедно в последния Сървайвър.
Той игра в единия, тя в другия и заедно в последния, когаот бяха стари играчи срещу нови.

# 454
Верно обърках се, Блатечки ги дари тия 80лв. Но се съмнявам и Каролев да е много по-щедър.
Спечелените пари ще ги дадат за благотворителна кауза - Веселка. Това, че не се признава за нуждаеща се, не я прави по-малко нуждаеща се.
Предполагам има детска стая или поне възможност за такава, иначе няма да си правят такива сметки. Идеята за мен е добра и Веселка го знае. Просто се надува.
Как ги помните тия подробности от предни сезони не знам. Аз съм ги гледала ама не помня нищо. След 3 месеца и тия от настоящия няма да ги помня

# 455
  • София
Помним я, помним я Агонцева, и Агонцев го помним. Лошото е, че и двамата не ги помним с добро. Единия се натряска и си провали отбора, другия се опита да печели с измама. Може и две седмици да се помни един участник, ама тези, които са се о..... се помнят дълго.

Е,как да не помним Агонцеви.Още ми е пред очите Агонцева как скри парчето пъзел на кой беше..не помня,Ваня Джаферович май.
Тези и във фермата ли са били? Аз от Сървайвър ги знам.Редят Агонцева и Занев пъзел,на него му пада едно парче и тя така с краче му го отпъна Simple Smile Пълна излагация.

# 456
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тези и във фермата ли са били? Аз от Сървайвър ги знам.Редят Агонцева и Занев пъзел,на него му пада едно парче и тя така с краче му го отпъна Simple Smile Пълна излагация.
Само дъщеря им.

# 457
  • при късмета
А дъщеря им в кой сезон е била на фермата?
Не, бяха заедно в последния Сървайвър.
Той игра в единия, тя в другия и заедно в последния, когаот бяха стари играчи срещу нови.
А, ясно. Последния сървайвър изобщо не го гледах

# 458
  • Вестерос
Аз съм писа на предната страница, хич не се четем май. В първи беше

# 459
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Ето я Агонцева щерка(русото момиче),беше голяма дръжка с Нора,която пък стигна финала и за малко да го спечели.Никой не я броеше и някак си успя да отиде далече.

Агонцева майка е скрила пъзела на Занев,който мачкаше всички подред и много ги беше яд.Сега гугълнах,че Ваня не ми се връзваше със сезона на Агонцеви и измамата.

# 460
Biglubo, е не е баш така! Ти по Коледа дарения ли правиш, или подаряваш подаръци?

Давам дарове.По-добре ли звучи?Както и да го нарека,  смисъла е че давам нещо безвъзмезно.

# 461
  • London
Тя явно не е наясно, че след месец от финала на Фермата никой няма да я помни...… все едно Агонцевата някой я споменава, помни и коментира в наши дни.
   Коя е Агонцева ,моля ?
Съпругата на Антон Агонцев, и двамата участици в Сървайвър.

Аз Сървайвър не съм гледала, знам щерката от Фермата.

Нора беше прецедент.....толко мразена, плювана от зрителя....ама яко хейт беше, а тя еднааа флегмаа и накрая някакъв катарзис и на финал мина по точки май Симо Мандрата.

# 462
Иван, а и после Каролев попитаха за какво ще дарят парите. За всички е ясно, че това е дарение. Защо трябва да се облича в други думи, като смисъла е ясен?
Веселка подскочи още с първите 2 думи на Дана. Веднага щом разбра, че ще се говори за нея пред госта скочи да си ляга.

# 463
Тя явно не е наясно, че след месец от финала на Фермата никой няма да я помни...… все едно Агонцевата някой я споменава, помни и коментира в наши дни.
Кой както си го направи... Мегз също тръгна от риалити, но после не остави да я забравим. Grinning

# 464
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Каролев ще даде повече пари. Ще видим довечера.

Правя бях - 300 за Фермата и 700 за Веселка.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 21:11 от Miriel

Общи условия

Активация на акаунт