Фермата сезон 5 тема 10

• 41 992
  • 992
  •   1
Отговори
# 525
Е, то оставаше и на Каролев да се тръшка.  Да я видя аз тогава... нямаше да има молене и тичане по петите й, а нещо съвсем друго.
Аааа ако се беше тръшкала и цупила на Каролев щеше да види. Той най вероятно щеше да и каже всички тези неща дето си ги мислим и пишем тук. Не е наивна Веселка, ама хич

# 526
  • при късмета
ма ко , не мога да си обясня тази твоя ненавист, да я нарека, към Дана. И аз някои не ми харесвам, но поне им признавам някои неща.
Какво трябва да призная на Дана, според теб? Обясних вече защо не я харесвам. В началото беше също толкова нападателна, като Маргарита и щерка си и те трите бяха причината за скандалите при сиромасите. Само дето Дана, като по-хитра, оставаше самите разправии на щерка си и Маргарита, а тя само им намилаше и ги насъскваше. Казах вече, че е същата злоба като дъщеря си, само се държи различно, по-точно започна да се държи различно, като видя настроенията от действията на Велислава. И то не защото е размислила, а само заради това, че заради годините и опита си, може да го прецени. На няколко пъти се изпуска, както уж е блага и добра и съм убедена, че е за пред камерите. За мен това е двуличие, а това е една от характеристиките, които най-не понасям у хората. Много се нагажда и подмазва, при скандала на Велислава и Красимира, като видя, че на тяхна страна няма никого, се подмазваше повече от Бети. Безкрайно ме отвращават такива хора, отблъскват ме. Велислава прави всичко, защото има поведенчески проблеми и не ѝ пука, че злобата ще ѝ проличи, а тя е същата, но го прикрива съвсем умишлено. Не знам дали ти е достатъчно като обяснение, питаш ме, отговарям

Можете да се успокоите, че Веселка няма да вземе парите кеш и това не може да ви основание да твърдите "видяхте ли сега?". Според това, което обясни Иван, когато каза как ще се харчат тези пари, ще има кеш, ако те са решили. Правилата които обяви бяха, че парите са на фермерите, те решават как да се харчат, но от продукцията ще плащат. Т.е. ще им приберат парите и от продукцията имат грижата да ги разпределят според решението на фермерите. Затова, вчера Митко искаше да се реши какво ще се прави с другата половина от парите, защото за детската стая на Веселка на децата от самото начало решиха да са половината пари. Каролев също знаеше за какво ще отидат, защото попита за конкретно решение за да се включи.
Така, че споко, никой не бута кеш на Веселка в ръцете, парите ще отидат за детска стая и ще бъдат наредени/платено от продукцията, щом това е решението на фермерите.

Предполагам, че Краси ще е на дуел и както малкия Митко предположи преди време, ще викне него, колкото и да му е кофти, защото са близки. но мъжете които останаха така или иначе са си по-близки от жените и всеки ще взима това решение, когато се наложи

# 527
Нали имаше тук снимка на близначките от предния сезон на арената,  виждаха се имената на Красимир и Митко 2, или аз бъркам нещо?

Имаше снимка на близначките и зад тях на таблото имаше изтрито име,което някои дами определиха като Красимир, а другото име,  ясно се четеше - Димитър, но дали 2 или Митака - не знам.Логиката води към Димитър 2, но не сме напълно сигурни.

# 528
А тя като знае ,че парите на Каролев ще идат и за нея ,забелязахте ли как  висеше с кошницата до него и отвреме навреме май се обаждаше да дава акъли какво да си пазари човека.

# 529
Спойлерите в скрит текс,нека уважим желанието на тези,които не искат да знаят нищо.
Има друг спойлер преди този на близначките,ще  видим довечера.

# 530
Сега остава да кажете, че Каролев и Дана се държаха еднакво и казаха едно и също. Различен подход и отношение, получава различна реакция. Много е просто

Каролев извади парите и и ги набута в ръцете. Дана това ли трябваше да направи, за да се усмихне Веска?
Сигурна съм че Дана 300 пъти е съжалила за подкрепата си и на ум си вика Айде марш, оправяй се без мен.
Очевидно е, че реакцията и зависи от Кой и предлага помощта. Двойни стандарти. Но разбира се винаги може да се намери извинение за това от сорта Единия го каза еди как си, другия еди как си, използва еди коя си дума, не усетих, че иска да ми помогне, а да ме унижи и т.под.
Аз пък друго усетих - че Дана иска да и помогне, но Веска просто е негативно настроена към нея и квото и да прави Дана онази ще се прави на засегната и обидена и нам си ко си.
Абе моля ви се. Ясна ми е.

50% от спечелените от Каролев 300 лв ще идат за каузата. Тя отделно си получи 700 за децата - те нямат нищо общо в това, което са изработили и продали, а са си чисто дарение за нуждаещи се деца

# 531
  • при късмета
Парите от Каролев също ще минат през продукцията, Веселка няма да ги вземе кеш и на момента. Иван много ясно обясни правилата, та престанете да си измисляте или си пуснете епизода с условията. В случая на Каролев желанието ще спазят и ще отделят сумата за каузата, за която той я е определил

# 532
Парите от Каролев също ще минат през продукцията, Веселка няма да ги вземе кеш и на момента. Иван много ясно обясни правилата, та престанете да си измисляте или си пуснете епизода с условията. В случая на Каролев желанието ще спазят и ще отделят сумата за каузата, за която той я е определил

Каролев сам си каза за кой са тия 700 лв и се очаква да идат по предназначение. Нелогично и нагло е продукцията да се разпорежда с тях - правилата са за спечелените от продажба пари, а не за личните дарения. Говориш все едно си част от екипа или поне лично познаваш Веселка. Аз не мога да знам неща, които не ни се казват и показват, а само това, което виждам и чувам от екрана.

# 533
  • при късмета
Правилата са за всичките пари, събрани не само от базара, а изобщо от седмицата на отворените врати по всички параграфи. Не съм нито част от екипа, нито от познатите на Веселка, гледаме идно и също предаване, просто запомням и назад, а не какво е станало само вчера. Казано е и то съвсем ясно, епизода е в предишната тема.
И за каква подкрепа на Дана говориш, като тя единствена изяви несъгласие, когато се реши да се дадат част то парите на Веселка.  Как така хем не е съгласна, пък хем я подкрепя, като са противоположни? Затова и на Дана отношението не беше никак подкрепящо, а унижаващо. И затова на Веселка ѝ предложиха едно и също нещо от три различни страни и по три различни начина, а тя реагира само на Дана. Имаше защо да реагира и е ясно, че останалите две вече станаха страни с Каролев, реагира различно.

# 534
Каролев извади плик с нагласена хилядарка и каза:" Триста лева са за тази Покупка и 700лв. са за Твоите деца." Подавайки плика на Веселка, която се изненада и каза: "А? 1000лв. си дал!"
Аз разбирам, че 300лв са за общата каса, а останалите са лично връчени на Веси + три петленца Wink
Обективно тя и да искаше няма как да откаже, след секунда на изненада от всички - заръкопляскаха и викнаха "Браво!"
Отворените врати се превърнаха в благотворителна акция за Майката.
Дана била екскурзовод, щото пък Веселка знае коя е Таня Богоимилова...Все повече ме разочарова Веси, а покрай нея и останалите с реакциите си.
Митака ясно, че не понася адаша си, но защо му трябваше да се заяжда? Той сега ли вижда мръсотията? Фактите били факти. Кажи, че явно всички сте направили пропуск и дружно го почистете (както и стана).
Издребняват накрая, нерви се изпускат, започва да става скучно.
Нямам фаворит, а почти приключват.

# 535
На Веселка нещо много и порасна работата, то са коментари, то е чудо...... и преди не я харесвах, но в момента направо не я понасям. Тържествено заявявам, че ако тя спечели, няма да гледам повече това предаване.

На никой не му пука честно казано.

# 536
  • Стара Загора
Аз искам Красимир да спечели Фермата!

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 12:16 от Tihomira Fereva

# 537
  • Варна
Добре бе,ясно е, че сте ядосани и искате да спрете, да гледате, нужно ли е да се фръцвате публично?

# 538
Аз пък не разбирам - Красимир работил в Испания толкова години и въпреки всичко не може да си позволи да се върне в България. Че той по-беден ще излезе и българите е БГ. Хората от чужбина се връщат с пари и си оправят живота, а тоя дори не може да се върне. Ама той отишъл там не да печели пари, а да харчи по дискотеки. На тази възраст, нищо не постигнал, всичко профукал по ку...ви и няма една пара, ама семейство иска да има. За мен тоя е несериозен и ненадежден, па колко ще да си е добър и симпатичен.

# 539
  • Пловдив
Абсолютен мит е, че българите в чужбина просперират, а българите в България са бедни и мизерни. Не мога да кажа напротив, защото и двата варианта ги има, но не е задължително като работиш с Испания да си с много пари, а в България да нямаш за сирене. А на него явно му е бил добре начина на живот там, климата, и ако не е живял като скот, че да има за 4 стени тук, нормално е да не е натрупал. То в общия случай хората не гледат да трупат спестявания, харчат си, за да живеят нормално, и ако работят, плащат жилище /наем, пътуват, хранят се  и така. Та, не бих го упрекнала за това него. На мен ми е симпатичен, не е умен, но е работлив, точен, благороден, мил, няма грам агресия в него(в Станислав например има), което ми харесва. Надявам се да има шанс да спечели. А кой действително ще е победител, божа работа.

Общи условия

Активация на акаунт