Фермата сезон 5 тема 10

• 41 968
  • 992
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Аз пък не разбирам - Красимир работил в Испания толкова години и въпреки всичко не може да си позволи да се върне в България. Че той по-беден ще излезе и българите е БГ. Хората от чужбина се връщат с пари и си оправят живота, а тоя дори не може да се върне. Ама той отишъл там не да печели пари, а да харчи по дискотеки. На тази възраст, нищо не постигнал, всичко профукал по ку...ви и няма една пара, ама семейство иска да има. За мен тоя е несериозен и ненадежден, па колко ще да си е добър и симпатичен.

Много си крайна, хубаво би било да си по-смирена.

# 541
  • софия
По-добре да спрат с благотворителността за Веселка, че става противно. Не ми хареса и факта, че почти всички подкрепиха предложението й парите да отидат в дом за сираци. Другите участници със сигурност щяха да предложат по-добри и смислени каузи.

# 542
Въобще не ми хареса начинът,по който продукцията дава наклон на играта.какво от това,че са останали малко жени?!Ми такива са били действията на съответните фермери относно дуелите.да яха жените печелил фермерства,можеше мъжете да оредеят.Мисля,че щеше да е справедливо, който стигне до края, той да иде на финал,независмо от пола.
     Също ,не ми хареса линията ,която продукцията прокарва,да се помогне на Веселка.Защо?!Тя ако иска,може да се справи  и сама.Колко пъти АйТи се опитва да й каже,да вярва в себе си,а тя се хили и "Айде,пак черния реалист".Ми заслушай се,погледай,виж кой какво и как го  прави,па си прецени можеш или не можеш.В един от епизодите разказваше,че баща й я записал във ветеринарния техникум в Ловеч.Ако го е завършила,то тя има страхотна професия,с която пак ще  е сред животните,но няма да сече и влачи дърва от гората.Това е пропилян шанс,според мен.А в момента има такъв глад от зоотехници,ветеринарни лекари и изобщо специалисти в този бранш.Да изроди крава,да скопи прасе,ехееее,че и ще я уважават в село и околията.
   Не беше редно по този начин да й се дава помощ.Разбирам я  защо се обиди.Тя е ограничено селско момиче,ограничено мислене,не зряла емоционално,тя си е добре така,в нейния свят.Децата имат Фафли,тя има цигари,има мъж/може и без любов ,без емоционални удоволствия/,кой да ти мисли за добър старт на децата.кой да мисли за пари,които ще дадат възможност за добра детска градина,езикова школа,уроци по математика,добро училище,спорт,изобщо едни такива неща,на които повечето ни деца ходят.
  Веселка си е това,което виждаме  - вари го ,печи го,тя няма да мръдне и на сантиметър от това.Няма потенциал да се развива,няма желание,няма възпитание.
   Харесва ми влизането на известните,малко повече ми идва усукването около тях на някой от участниците.Но да речем,че е от изолацията дълго време.
   Искам на финал Митко айти и Краси.С ясното съзнание,че и двамата имат недостатъци,но животът не е черно - бял.Станислав ми е прекалено мазен и хлъзгав,сами се изложи много с приказките след Силвия за стабилна връзка и семейство,а малкия Митак,защо не и той на финал.Аз го харесвам,не се свени да си каже право куме в очи,и не мисля ,че е тъп.Много има да пораства и той още,но е млад.Много ми харесва отношението,което има към бившата си жена,не я обиди и не каза нищо лошо за нея.И смятам,че е много добър баща  и наистина детето му липсва.
   Жените да си отиват в гнездото и да си съскат.

# 543
  • при късмета
  а малкия Митак,защо не и той на финал.Аз го харесвам,не се свени да си каже право куме в очи,и не мисля ,че е тъп.Много има да пораства и той още,но е млад.Много ми харесва отношението,което има към бившата си жена,не я обиди и не каза нищо лошо за нея.И смятам,че е много добър баща  и наистина детето му липсва.
   Жените да си отиват в гнездото и да си съскат.
Вчера, когато с Краси и Станислав говореха за връзките и скитосването, Митко много ми хареса, като каза, че като се разделил с жена си решил да навакса с живота, но установил, че всъщност е бил по-свободен, когато е бил обвързан и, че нищо не е изпуснал от неходене на дискотека. Държи се малко незряло на моменти, но в други казва приказки доста на място.

# 544
От една страна и на мен понякога ми се струва незрял,но в същото време оставя впечатление,че каквато и простотия да сътвори,ще си застане зад изказването  или постъпката.Харесвам го,значително по-малко са нещата,заради които да не го харесам.
   Хубави неща каза на Краси в този разговор,аргументирано.Стани само припяваше.За съжаление,не хванах частта спсихоанализа на Каролев,но съм сигурна,че на последния камерите изобщо не му пречат,ако иска да сипе с големия черпак на Митката.И каза,че има добри познания относно финансите.Тъй че,татин,татин,ама не е без акъл момчето.

# 545
Митко Калайджиев е пич. Е, има трески за дялане, но определено с него можеш да се смееш и да плачеш. Той в реалния живот е това, което виждате - прям и откровен, а това носи несъмнено негативи. На моменти се превъзнася, но пък си има мая, тъй, че донякъде го оправдавам. Страхотна компания е. Като цяло мисля, че най-смислените разговори във фермата са с негово участие. Умно момче е, има интелект. Мързелив е и това му пречи, но го осъзнава. Млад е, ще улегне.

# 546
На мен Сами със сигурност не ми харесва и не го виждам достоен за финал.  Веселка ми е много песимистична. Дана и дъщеря й с нищо не ме докоснаха, с нищо не ме впечатлиха. Учителката е готина. Но няма да е жена финалиста. Митака нямал хора, слушащи чалга в обкръжението си. Хубаво ама като не ти харесва излез и отиди някъде другаде, остави хората да се забавляват както им е кеф. Дудне повечко на моменти.И аз не съм фен на чалгата ама по-скоро се кефя когато хората около мен се забавляват, не разправям как иначе не комуникирам с хора, които я слушат. Иначе ми харесват увереността и емоционалната му стабилност. Бети тотално изтеряса и й беше време да си ходи. Поне да не се излага. То не бяха чупки, не бяха стойки и на мен ми идваше  ту мач. Красимир е добра душа. Възхитих се как приема нещата , които му стовари Паулина и запази спокойствие и добър тон. Митака малкия го харесвам, защото го чувствам от моето поколение, моята порода. Споделям много от неговите виждания, макар не всички. Стани също го харесвам, но не ми изпъква достатъчно на фона на Митковците, примерно.

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 18:50 от Marleena

# 547
  • ново
Айде и аз в отбора на Митката. По някои неща си приличаме с него и може би за това го харесвам. В личен разговор бих предпочела него пред всички останали мъже във Фермата. Пък и за пореден път ще кажа, че харесвам успели хора.
На големия Митак му се възхищавам на търпението, но ми е скучен иначе. Имам чувството, че мери всяка своя дума, за да се хареса на околните.
Довечера вече ще гледам, че изпуснах два епизода.

# 548
Е, то оставаше и на Каролев да се тръшка.  Да я видя аз тогава... нямаше да има молене и тичане по петите й, а нещо съвсем друго.
Аааа ако се беше тръшкала и цупила на Каролев щеше да види. Той най вероятно щеше да и каже всички тези неща дето си ги мислим и пишем тук. Не е наивна Веселка, ама хич

Не смее да си позволи драми пред Каролев - още не е опипала почвата и я страх да  рискува. Предпочита да работи на сигурно - тия ги е видяла, че са балами лесни за манипулиране и че и минават номерата и си ги прави на маймуни как си иска.

# 549
  • София
Ми, не мисля, че са балами, все някой я е усетил Веселка, ама не се знае ако го каже това как ще му реагират хората отвън.

# 550
  • Асеновград
Аз съвсем итрещях , искам на финал татин Митка , харесвам го затова, че винаги застава зад думите си. Прям и откровен е.Каквото има да каже си го казва. Не ми допада , че понякога е лигав....но ще му простя.
Големият Митко , ми е малко подмолен , незнам така го усещам. Ходеше и клюкарстваше на Бети , кой какво бил казал , не ми е мъжко. Не мога да отрека , че е много умен и възпитан.
От женичките , никоя не заслужава да спечели....(по мое мнение де).Красимир също все още ми харесва , нямам нищо против и той да спечели играта.

# 551
  • София
Какво значи, че е "клюкарствал на Бети"? Тя му беше най-близкият човек там, нормално е да ѝ казва такива неща, още повече, че ги е чул с ушите си. Не е нередно.

# 552
Аз също усещам , че големият Митко не е съвсем откровен и емоционалната му сдържаност на моменти ми изглежда като прикритие .

# 553
  • Асеновград
Не е нередно , но можеше поне да е защити пред всички, аз ако някой обижда в мое присъствие приятел , няма да замълча .... , знам ли. На мен лично не ми допада това държание , женско ми е. Това е моето мнение , не ми е много искрен в приятелството.

# 554
Айде и аз в отбора на Митката. По някои неща си приличаме с него и може би за това го харесвам. В личен разговор бих предпочела него пред всички останали мъже във Фермата. Пък и за пореден път ще кажа, че харесвам успели хора.
На големия Митак му се възхищавам на търпението, но ми е скучен иначе. Имам чувството, че мери всяка своя дума, за да се хареса на околните.-------------------------------------------------------------------------

Че мери Митака, всяка дума - мери !  То е и до характер.Той определено е обран, въздържан и спокоен (на вид) .Умен, интелигентен, но осъзнава, че е такъв и това дава различен привкус на поведението му( ''неговата подкрепа е скъпа валута '') .От друга страна, пък гълта всичко, пренапряга се вътрешно (за това и вдигна кръвно снощи) , но като цяло, наред с всички достойнства - не забравя,че има камери и все повече му личи. Започна да се самоизнервя. Хубавото е,че независимо от всичко, тази негова обраност води до съхраняване на общото спокойствие в цялост. В частност, видяхме, че обича да дудне и то с маниер, че априори е прав и прав, във всеки спор.Но, пък няма съвършени  хора, нали?

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 18:06 от Лейди Годайва

Общи условия

Активация на акаунт