Фермата сезон 5 тема 10

• 42 070
  • 992
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Браво на Митака! Сапфир и диаманти! Постарал се е!

# 631
  • Sofia
Аз не разбрах къде изчезна маратонеца снощи.
Като влезе Тити,беше там.После на масата го нямаше,не го дадоха и да пазарува.Нищо не споменаха,останал е да спи там ли...? newsm78

# 632
Край масата го нямаше, после когато Тити пазарува беше на пейката и си говореше мисля със Сами. И като изпращаха Тити беше последен с Марги под ръка. Да, остана да нощува, избра си обора.

# 633
  • Sofia
Аа ясно,мерси. Hug
Изпуснала съм го това със спането.

# 634
Промото.
https://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-vav-fermata-sash … esi-na-pazar.html
Поредният забавен и ненатоварващ епизод,ще го гледам с удоволствие.
Харесва ми Митака как се е постригал,от пръстени не разбирам,щом и допада на Ваня,това е най важното.

# 635
  • Вестерос
Маратонецът може  да го извикат за другата година, такова предчувствие имам.

# 636
  • Sunshine state
За мен каченото стори в Инстаграм на Велислава и брата на Митко Калайджиев не означава нищо. Не пропуска възможност да се отърка у някой по-заможен и дотук. Това го казвам да не прибързваме с честитките.

# 637
  • London
Тиф, нещо интересно ли е показал, че според теб ще го канят?

За мен е странно да си снимаш специално годежния пръстен за пред хората. Утре може и интимното бельо за първа брачна нощ да ни снима да го видим.

# 638
  • Sofia
За мен каченото стори в Инстаграм на Велислава и брата на Митко Калайджиев не означава нищо. Не пропуска възможност да се отърка у някой по-заможен и дотук. Това го казвам да не прибързваме с честитките.
И аз мисля така.
Били са някъде заедно всички,снимали са се.
Чак пък двойка...,изобщо не вярвам.

# 639
  • при късмета

За мен е странно да си снимаш специално годежния пръстен за пред хората. Утре може и интимното бельо за първа брачна нощ да ни снима да го видим.
Кое е странното? Аз не знам за получила годежен пръстен и да не го е качила във ФБ. Инстаграм предполагам не прави изключение

# 640
Аз не съм 🤣
Нека се хвали,след 10 години гаджета,нормално да е щастлива.

# 641
Да ви кажа честно,предпочитам да гледам на Ваня годежния пръстен,отколкото тавите със сърми и коледни трапези за пред фейса,а после да вадим мръвката.
    Браво на Митко АЙТИ,от сърце им желая да са щастливи и хармонични,каквито са сега.
    Следвам Красимира във фейса и ми харесва какви снимки пуска.

# 642
Вили и Ради(на Калайджиев брат му) не са гаджета. Той си пада по друг тип момичета, нека така да го нарека, за да не бъда груба.

# 643
  • Варна
Маратонецът може  да го извикат за другата година, такова предчувствие имам.

Пепел ти на предчувствието. 😁

# 644
  • София
Вили и Ради(на Калайджиев брат му) не са гаджета. Той си пада по друг тип момичета, нека така да го нарека, за да не бъда груба.

Аз направо се чудя как някой изобщо си го е помислил...

Общи условия

Активация на акаунт