Фермата сезон 5 тема 10

• 41 942
  • 992
  •   1
Отговори
# 615
Джоли,една част отиват за детска стая на Весените деца.Другата част отиват в дом за сираци,който Веселка има задачата да избере.Аз- това разбрах.
    А,писали сме заедно.

# 616
Благодаря, момичета

# 617
  • London
Сторито на Велислава.. и брата на Митко2 😁😊
Скрит текст:

Уау, дотука бяха май слуховете за ориентацията й....Много се радвам за Вили!❤

# 618
  • при късмета
От самото начало се реши, част от събраните пари да са за децата на Веселка, затова и онзи ден решаваха за какво ще отиде другата част. Но някак пишещите тук, през цялото време пропускаха този факт и само натякваха как Веселка щяла да прибере парите, даже кеш.
Другата кауза, за дома за сираци беше след гласуване. Имаше само още едно предложение, беше на Маргарита и тя искаше да се дадат на една от бабите, която идвА в един от дните на народното творчество, от Банатските българи мисля че беше. Така и Маргарита не обясни ясно защо именно там да идат парите и те избраха предложението на Веселка за дома.

# 619
  • София
Е, ако Веселка реве- защо мрънка, много слаб характер има...
Ако демонстрира самочувствие- защо толкова и е пораснала работата, та си позволява еди какво си.

Няма угодия....

# 620
  • London
Аз друго забелязах, че фермерите се събират навън, но Веселка я няма никъде по тия срещи.

# 621
Аз друго забелязах, че фермерите се събират навън, но Веселка я няма никъде по тия срещи.
Нормално. Жената си има три деца за гледане, работа за работене. А и е ясно, че навън нямат почти никакви допирни точки с другите. Много пъти сме го коментирали, че в реални живот Красимира и Митко 2 не биха се сдружили с Веселка. Освен това си мисля, че цялото ѝ бутане и прикоткване вътре е да се покажат какви са добри самаряни.

# 622
  • при късмета
Аз нямам много информация за срещите им навън, но много ги няма, поне от това,което е публикувано тук. Марияна, Бети, Кристияна, големия Митко, сигурно още има. Или нямат желание, а по-скоро възможност, според мен. Може да са много различни, но нито работата на  големия Митко може да чака, нито тази на Веселка. Особено при Веселка, тя каза, че ден с ден няма еднакви и може да изкараш и много и малко и всеки ѝ е важен.
Някой много назад каза, че и Маргарита се е върнала на работа, предполагам, че не може да си пуска почивни дни за разни срещи.
И не на последно място, вероятно местожителството им не позволява да реагират бързо, при някаква организация.
Според мен се събират често живеещите в София, че им е по-лесно. Няма за какво да съдим по тия срещи

# 623
То пък един характер демонстрира Веса... ...седи и дружно приглася на батковците в подигравките...нема що!😁

# 624
И Маргото я имаше на снимки. Със Сами+приятелка и Поли и Красимир.
La cartala, не знам дали са двойка Вили и брата на малкия Митко, но го има на доста снимки братчето 😊

# 625
  • Разпиляна във въображението
Имаше и със Стани, Маргарита, Краси, Краси и Митко 2

# 626
Не знам на кое викате характер, ама Веселка си държи на своето, има си мнение и си го отстоява, инат е на глава с нея се не излиза. Трудно се съжителства с такъв човек ако не му играеш по свирката. От самото начало се виждаше, че е такава, не е нещо ново от как спечели дуела. Има си склонност да прекалява и да се не усеща. Примерно дружното дразнене на големия Митко. Веселка направо се унесе - изпитваше видимо удоволствие да го ръчка. Има отвратителен натоварващ характер, все на пръсти трябва да се стъпва покрай нея,  дикцията и ме влудява и стресира ... не знам  как точно спечели тази фермерска любов. Всичко ми изглежда изкуствено и нагласено - просто не ми се вярва толкова да я обичат всички. Дори не вярвам и да я съжаляват. У мен поне не предизвиква нито харесване нито съжаление. По-скоро ми иде да я напляскам
Мен ме замисли изказването на Митко, че имал предчувствие, че ще бие Красимир. Все ми се струва, че не го подхвърли така щото му е дошло на езика, ами си има основание да го каже. Въпросът е Какво?

# 627
Ваня на Митко е качила снимки на път и от Истанбул. Митака е подстриган, много му отива. Подарил и е истински годежен пръстен.
Силвия качи снимки с Кристияна, Сашето и Красимир.
Краси беше на общо участие нейде, иначе е решила да "моделства" да не пиша инфлуенства, че след 2-3 месеца ще има отлив на последователи.

Хареса ми епизода, много.
Помайтапиха го Митака, но донякъде с право. Не е безгрешен, а кроткия, но менторски тон, който им държи явно ги дразни. Е,  попрекалиха, но дано Митко се погледне и през техните очи.
Гостите бяха страхотни хора - разнообразиха им деня. И как ги хващат да им готвят Smiley
Краси не го виждам чак толкова променен, те и работа нямат тези дни, а показват, че се шегуват със Стани и Митачето. Нормално след признанието на Поли да се е огорчил, но сдухан не го виждам.

# 628
  • София
Може ли ликк към профила на Ваня?

# 629

Общи условия

Активация на акаунт