Фермата сезон 5 тема 10

• 41 980
  • 992
  •   1
Отговори
# 600
Стига сте ни облъчвали със злоба. Някои сме тук от началото на формата, за да коментираме, но не и да обиждаме. Напоследък налазиха тук едни странни екземпляри, отровни. Аман от лошотия

# 601
  • London
Joy Смях се бая със Стани и Хосни....чудех се дали няма да покафенеят гащите им от толкова зор.

Според мен Краси трябва да се радва, че отива на дуел. Все пак ще е тъпо да не мине само той през арената. Смятам, че по-скоро това с бебето още го държи....

# 602
Краси се натовари заради това, че трява да викне Митко2 на дуел, а той му е приятел. Не му се иска, ама осъзнава, че той е най-слабият противник, а той обеща на Пола спечели. За това избягва Митко2.

# 603
  • София
Татин Митко реши да прави психоатаки на Краси. Не му се получи.
Веселка нещо много се окрили. Откъде й дойде самочувствието точно пък тя да се подиграва на Митака? Май й замириса на пари и й порасна работата. Simple Smile Татиният се заяждаше от чиста злоба, Станислав- щото толкова му е акъла и гледа да е в стадото, но Веселка? Май наистина намрази Митака, защото не й пусна победата и не я направи фермер. На неговото хладнокръвие мога само да се възхищавам.

# 604
  • при късмета
На края винаги става много тегаво

# 605
Сторито на Велислава.. и брата на Митко2 😁😊
Скрит текст:

# 606
Маратонецът е много готин, колоритен жител на света. Хареса ми историята му, иска се воля и усилия, за да се измъкнеш.
Не ме бийте сега, нямам ОКР, обаче това непрекъснато бърсане на нос, докато кълца зеленчуци...Mask
`
    И ти ли го забеляза?И мен това ме издразни,иначе ми хареса много маратонецът.Правилно ли чух за наркотик?
   Велислава не пропуска случай да се сложи на някой заможен.Не ми харесаха в началото с майка, й,не ми харесват и сега.
   Според мен Краси не се изплаши от дуела,а от това,че трябва да викне Митката,с който са си дружки.И по-скоро се стегна ,не изплаши,Но играта е на финал,нямаш много опции.
   Весето си показва простотията.Няма как да я харесам и да ми стане жал,или да проявя някакво съчувствие и милосърдие към нея.Тя не иска да се променя,не иска да върви напред.не я искам на финал.Аз не искам жена на финал.Мъжете,дори и да имат спорове,не изливат толкова жлъч и злоба като жените.Май и в риъла е така,за съжаление.
   От този сезон на Фермата,това,което най- силно ми се набива в съзнанието,е фразата ,че бедността е въпрос на нагласа.Дори и сиромасите,лично аз не намирам за бедни.Не смятам,че това условно разделение е правилно.Но вярвам,че всичко  е в главите ни,в границите,които сами си поставяме и в страха да ги прекрачим.

# 607
  • Варна
Сторито на Велислава.. и брата на Митко2 😁😊
Скрит текст:

Да няма нова двойка?😊

# 608
А маратонецът изми ли после зеленчуците, че имаше доста пръст по тях. Дадоха го доста нагледно на камерата, но не догледох за съжаление.

# 609
  • при късмета
На Веселка вчера нещо ѝ прищрака, предполагам, че възможността малкия Митко да си тръгне, защото в момента май ѝ е най-близък. Не ми хареса как се държа вчера.
За Краси и аз мисля, че не се е спекъл, а че трябва да викне някой, който вече чувства близък. Май Митко отива на спичане, а не Краси, днес ще се разбере.
Сядането в скута на Тити на Дана и Велислава беше изключително просташко и чалгарско, а за чалгар беше обявено Веселка. Изобщо, прегазването на народа, че първи да се метнат на врата на някой гост е много грозно, откак идват гости. Представям си какво подмазване и прегръщане до задушаване ще приложат, когато влязат фермерите, от сега ги виждам
И за мен тази година нито една жена не трябва да е на финал, ама правила
Големия Митко от началото каза, че ще има проблем в кухнята, при фермер, който изобщо не може да готви и двама мъже ратаи, та не знам защо беше това заяждане вчера. Трябваше на някой от фермерите да възложи кухнята като задача, ама май тази година по презумпция е задължение на ратаите, а не на разпределение
Харесаха ми гостите, не познавах друг, освен Тити. Маратонеца е малко шашав, ама е скица

# 610
  • Варна
Тоя тикосания за какво го тупнаха на екран въобще не разбрах.

# 611
А да,на Веселка й поникнаха криле,откак спечели дуел.Показа си рогцата младата многодетна майка,много вирна нослето.
   Забелязахте ли,когато Митко обясняваше за каузите,просто каза,че една част ще отидат да помогат на техен близък.Точка.И Станислав и Дана запяха-един от нас,ама то е подарък за децата ,,големи мазници и нагаждачи.
  Аз ако съм на Веселка на мястото,ще им кажа да си заврат подаръко-помощта в там,дето слънце не огрява.
    Относно яденето,просто една от добрите готвачки в къщата можеше да дава съвети на този,който готви.На един от кадрите дадоха Веска да яде филия хляб,а уж си мелят житото и месят.
   От известните,които влизат искренно се зарадвах на Т.Богомилова,маратонецът и Каролев.Последният ми е една идея по-арогантен,но не може да му се отрече това,че му сече акъла и има какво да каже.И не му дреме!На Тити евала,че не ревна нито веднъж!За маратонеца гледа предаване по тв,даваха за инициативите,в които участва,интересно беше да го чуя какво има да каже сега.Не видях да мие зеленчуците,в интерес на истината.

# 612
  • при късмета
Ааа, изми едно листо от ряпата. Преди това си беше хапнал от него, а останалите казаха, че това го хвърлят, пък той да им покаже, че е страхотна салата го изми и започна да им къса парчета.

# 613
Аз нещо гледам от тук от там, та не разбрах. Парите от гостите на какво сиропиталище ги дават. Нещо Веселка ми се дочу, ама не гледах. Отказа ли се Весето от парата.

# 614
Веселка не се е отказала от подаръка, но по нейна идея останалата част от събраните средства ще отидат за дом за сираци. На мен пък ми харесва,че й се повиши самочувствието след първия дуел и започна да проявява характер.

Общи условия

Активация на акаунт