Фермата сезон 5 тема 10

• 41 915
  • 992
  •   1
Отговори
# 645
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, ако Веселка реве- защо мрънка, много слаб характер има...
Ако демонстрира самочувствие- защо толкова и е пораснала работата, та си позволява еди какво си.

Няма угодия....
Въпросът е как го демонстрира. Това снощи беше грозно и излишно, за мен дори изобщо не беше самочувствие, по-скоро беше тъпа проява на арогантност /която по принцип няма как да си позволи/, защото демонстрирането на самочувствие няма нищо общо с това да се подиграваш на някого. А и сама нямаше да се осмели да го направи, просто използва възможността да нападне, предоставена й от Митко 2 и кълвеше с ожесточение и опиянение.
Интересни и приятни бяха гостите, само не ми харесаха търговските умения на Митко 2 - никаква елегантност и финес не прояви.

# 646
  • София
Е, ако Веселка реве- защо мрънка, много слаб характер има...
Ако демонстрира самочувствие- защо толкова и е пораснала работата, та си позволява еди какво си.

Няма угодия....
Въпросът е как го демонстрира. Това снощи беше грозно и излишно, за мен дори изобщо не беше самочувствие, по-скоро беше тъпа проява на арогантност /която по принцип няма как да си позволи/, защото демонстрирането на самочувствие няма нищо общо с това да се подиграваш на някого. А и сама нямаше да се осмели да го направи, просто използва възможността да нападне, предоставена й от Митко 2 и кълвеше с ожесточение и опиянение.
Интересни и приятни бяха гостите, само не ми харесаха търговските умения на Митко 2 - никаква елегантност и финес не прояви.

Този тип агресивна продажба действа заради камерите. Няма гостите да се излагат все пак...
Иначе в реална търговска ситуация, няма как да продаде каквото и да било без финес. Simple Smile

# 647
  • London
Ами аз, ако си кача с някой сърца докато го целувам ще имам нещо предвид, та оттам и каквото съм си помислила. На Димитър брат му не е нещо особено, не знам по какви жени си пада, но на вид не го докарва по-добре от Вили.

# 648
Само на мен ли ми направи впечатление минутката за реклама на Веселка? Когато Сами и Станислав рецитираха заучени думички. Личеше си, че е допълнително заснета сцена, а не е снимано от "редовните" камери. Та чудя се, каква е идеята?

# 649
  • при късмета
Ами Велислава може да сложи сърца на каквато си иска снимка. Като се събраха двата отбора нейните думи бяха, че е много щастлива да са при чорбаджиите и да си контактува с тях, мята се на всеки гост който дойде и им седи по скутовете, барабар с майка си, няма да се учудя да се подмазва или направо предлага на брата на Митко. Баща му е с възможности все пак

# 650
  • London
Ма ко, разбрах, че не харесваш Велислава и Дана.... нямам никакво намерение да влизам в полемики с теб за сетен път, приеми че на мен Вили ми е симпатична и това, което пишеш ти за нея не съвпада с това, което бих написала аз. Оттам насетне смисъл от диалози няма.

Сега видях снимката на Сами, приятелка, Маги, Поли и Краси. Самито да не са му подарили Ралфи Мечок Поло водещите, гледам и той зарибен. Аз само на сина си купувам от тях.....мъж ми вика, че са педалски хах. Маги много добре изглежда на снимката, а Поли е като бойна рокер мадама. Само на Сами приятелката нещо не е мой тип, ама важно е на него да му е.

# 651
Ами Велислава може да сложи сърца на каквато си иска снимка. Като се събраха двата отбора нейните думи бяха, че е много щастлива да са при чорбаджиите и да си контактува с тях, мята се на всеки гост който дойде и им седи по скутовете, барабар с майка си, няма да се учудя да се подмазва или направо предлага на брата на Митко. Баща му е с възможности все пак
Извинете ме, но казаното е много грубо и дори не е за коментар

# 652
  • при късмета
Кое е грубото? Вчера Велислава и Дана седяха в скута на Тити. Някакъв друг извод ли, освен, че се предлагат, може да се направи от това?

# 653
Кое е грубото? Вчера Велислава и Дана седяха в скута на Тити. Някакъв друг извод ли, освен, че се предлагат, може да се направи от това?
Разбира се, че може да се направи и друг извод. Не дадоха разговорите преди това, за да разберем точно защо. Представете си например, че предложението е от страна на Тити Папазов, в смисъл, че при две жени седнали в него, има повече късмет на табла. Аз например считам, че това е точно толкова невинно, колкото и целувката от Тити на Веселка.

# 654
  • при късмета
Да, но Веселка беше много засрамена от целувката, сконфузи се. Трудно се играе табла, ако са заети и двете ти колена, не можеш та хвърляш. Не беше ли след таблата?

# 655
  • София
Мабошкебе!!! ЖДНБ!!! Най-моралните жени от всичкия форум са се събрали в тази тема!
Това да видите жена да целува мъж по бузата, па недей Боже да му седне на скута!!!! Плюйте през рамо да не ви се случи да видите такова чудо наживо!!! Ужасужасужас! Пропаднала работа. Така да се предлагат!!!

# 656
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Този тип агресивна продажба действа заради камерите. Няма гостите да се излагат все пак...
Иначе в реална търговска ситуация, няма как да продаде каквото и да било без финес. Simple Smile
Точно така е! Т.е. гостите щяха да си дадат парите и без цялата цигания, не беше нужно да е толкова дебелашко изнудването.  Laughing

# 657
Странно, аз не видях изнудване, още по-малко пък дебелашко. Няма да стърчи като чучело и да мълчи, нали беше отговорник. Някои суми видях,че обсъждаха с фермера. Търговията изисква някаква настойчивост.

# 658
Не съм убедена, че някои от гостите щяха да дадат толкова пари, ако не им беше подчертавано, че е за кауза. Щом питаха кое колко струва. Или щяха да се продадат само част от приготвените стоки.

# 659
Я виж ти ,......вчера не обясняваше ли , колко съм груба аз.Нещо май сме с двоен аршин.

Общи условия

Активация на акаунт