Фермата сезон 5 тема 10

• 41 919
  • 992
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление минутката за реклама на Веселка? Когато Сами и Станислав рецитираха заучени думички. Личеше си, че е допълнително заснета сцена, а не е снимано от "редовните" камери. Та чудя се, каква е идеята?
А де,каква ли е идеята.Разбрахме ,че е Майка,горда.Но това не са качества ,достатъчни за победител.Видяхме как размазва Бети със сечене,рязане и струпване на игри около тези умения .Сега трябваше да видим,че и силните мъже ги размазва Simple SmileИ трябва да имаме жена -победител-малката конярка от с.Борима,пускам една сълза,на финала-повече Simple Smile
Митко 2 за мен е пътник в събота,доста екранно време му се предоставя.

# 661
  • София
Не съм убедена, че някои от гостите щяха да дадат толкова пари, ако не им беше подчертавано, че е за кауза. Щом питаха кое колко струва. Или щяха да се продадат само част от приготвените стоки.
Много възможно е да са получили и хонорар за влизането си, който сега да го дават, по-богатите сигурно дават над него.

# 662
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Целувка между бузата и стоене на някой мъж в скука има ОГРОМНА разлика.
Ще й се на Велислава богаташки живот,обаче ще си остане със сърчицата в ИГ.

Не съм гледала епизодите тази седмица,нямам и намерение.От вас научавам какво се случва.

# 663
  • София
Обаче всички гости купуват предимно храна..

Трябваше да затворят повече буркани, за да върви търговията, а не да се ограничават само до 3 бр.

# 664
  • София
Беше логично, че ще искат храна, писнало им е от прахосъбирачки. На фермерите им е мило, че сами са си ги правили, но за външен човек нямат сантиментална стойност. Бих взела къщичка за птици, но не и сапун или керамична детелина.
Качествената храна е много ценна и човек в днешно време е склонен да даде и повече пари за нея.

# 665
  • при късмета
Кое е грубото? Вчера Велислава и Дана седяха в скута на Тити. Някакъв друг извод ли, освен, че се предлагат, може да се направи от това?
Я виж ти ,......вчера не обясняваше ли , колко съм груба аз.Нещо май сме с двоен аршин.
Не знам твоя аршин какъв е, но аз такива коментари не съм правила. Цитираш грешния човек и обвиняваш грешния човек.

И аз не бих сравнила целувка по бузата или прегръдка, със сядането на някого в скута. И даже сядането не би било толкова необичайно, ако не познаваш човека от половин час. Това съвсем го прави предлагане, според мен, иначе самото сядане в скута може да е с различен подтекст, в различни ситуации. Всички бяха възмутени, когато Велислава седна в скута на Венци, включително Дана, която и забележка направи, аз изобщо не го коментипах, не считах, че е с такъв подтекст. Вчера барабар с щерка си, в скута на Тити. За мен двете еднакви на пръв поглед ситуации, всъщност са съвсем различни

# 666
  • Сред мелниците
За грубостите по адрес на Велислава, не от последните страници, а изобщо - да балансирам.

Велислава за мен е достойна за уважение .
Тя  е едно много силно момиче, което е минало през ада за да спре наркотиците.
И трябва да е горда и със самочувствие, дори нищо друго да не беше направила с живота си.
 Пък разбирам, че е.
Вчера маратонецът каза нещо много красиво в тази връзка.

Тя  също е емоционална и директна. Без грам лицемерие и сметки.
 Когато подкрепя някого, го прави на макс. Раздаде се и крещя до пресипване във всички дуели.

Общува с физическа близост, прегръща, целува , седя на коленете и на други хора, бедни като църковни мишки.
Физически също е много симпатична и слънчева. Като се усмихне, грейва цялата.
И е страхотен дуелист!
Ако спечели ще е с достойнство и заслужено.

# 667
И аз имам добро мнение за Вили, единствено не ми харесва това, че се пали много за излишни неща и поведението ѝ към майка ѝ понякога е грубо.

# 668
  • Sofia
И аз я харесвам Вили,  но сценката с мухите ме потресе.
Ваня с какво се занимава? Чух, че се запознали в бар, а към днешна дата каква е?

# 669
Хора, ако Ви кажа, мен какво ме подразни... то е просто абсурдно, но е факт. Знам че, Веселка е един от участниците и правата са й еднакви с другите. Знам ! Но, в мига, в който започнаха да обясняват дарителската си инициатива - Веселка взе думата и от името на всички, започна - така ще направим, това, онова. Обясняваше с апломб, със самоувереност и самочувствие, какво щели те да правят .  Иии в  този момент, ми стана нещо много особено ! Тя щяла да дари ! Чак ми е неудобно, че изпитвам такова неуместно чувство.Само си мислех - Мълчи, бе жена, мълчи.По - добре другите да говорят. А кажете ми, какво ми става ?!

# 670
И аз я харесвам Вили,  но сценката с мухите ме потресе.
Ваня с какво се занимава? Чух, че се запознали в бар, а към днешна дата каква е?
тя работи ли изобщо или питате каква е по професия..може да няма така,не и е нужно май май много.. Simple Smile

# 671
Лейди,  изпитах същото при снощната ода за Веселка в изпълнение на Сами и Станислав. Гадно ми стана чак.

# 672
Хора, ако Ви кажа, мен какво ме подразни... то е просто абсурдно, но е факт. Знам че, Веселка е един от участниците и правата са й еднакви с другите. Знам ! Но, в мига, в който започнаха да обясняват дарителската си инициатива - Веселка взе думата и от името на всички, започна - така ще направим, това, онова. Обясняваше с апломб, със самоувереност и самочувствие, какво щели те да правят .  Иии в  този момент, ми стана нещо много особено ! Тя щяла да дари ! Чак ми е неудобно, че изпитвам такова неуместно чувство.Само си мислех - Мълчи, бе жена, мълчи.По - добре другите да говорят. А кажете ми, какво ми става ?!
Лейди,и аз те подкрепям.Тя дори нямаше идея за кой дом да дарят парите..нали Митк о я пита и тя каза,че нИ знае и той и каза да помисли  и да каже и че на нея оставя отговорноста да избере за кой Дом за сираци ..Тя ей така пуска думи във въздуха и даже не мисли като говори ми се струва.

# 673
Лейди,и аз те подкрепям.Тя дори нямаше идея за кой дом да дарят парите..нали Митк о я пита и тя каза,че нИ знае и той и каза да помисли  и да каже и че на нея оставя отговорноста да избере за кой Дом за сираци ..Тя ей така пуска думи във въздуха и даже не мисли като говори ми се струва.
Даа, вкараха й отговорността за това и тя би трябвало да участва, но аз изпитвам нещо по-лошо, kokolinka, нещо от което се срамувам и не мога да си обясна. Сякаш, точно тя - няма право да говори, сякаш точно тя, да мълчи и да е признателна, че е изобщо в предаването. Казвам Ви - нещо сбъркано ми става.

# 674
Даа, вкараха й отговорността за това и тя би трябвало да участва, но аз изпитвам нещо по-лошо, kokolinka, нещо от което се срамувам и не мога да си обясна. Сякаш, точно тя - няма право да говори, сякаш точно тя, да мълчи и да е признателна, че е изобщо в предаването. Казвам Ви - нещо сбъркано ми става.
Нареди се на опашка след мен(сбърканата),хииххи.Просто мислим по еднакъв начин за момичето.Не виждам нещо ''ненормално и странно''.Веси не е коректив,пример за подражание-това е .Затова и се дразним.Аз и в живота не понасям мижитурки и  хора тип ''въздух под налягане''.Не осъждам положението и и че дотолкова може и така си  изкарва хляба,не.Мисля,че ако бях на нейното положение на 17 да родя и да съм бедна не бих си позволила следващ мъж и деца докато не си стъпя на крката.

Общи условия

Активация на акаунт