Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 156
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 265
Мале що глупости прочетох за тази търговска марка че я регистрирали че да продавали нещо си.... ОМГ.  Не е ли близо до ума че се регистрира за да не може друг чичо ти Джон от майна си райна да я регистрира и да печели от нея. Някъде по назад четох в темата че имало някакъв от Съсекс който също използвал Sussex royal и се оплаквал че сега няма да може.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 22:23 от Niss

# 2 266
  • Чужбина

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 01:18 от Не се сърди, човече

# 2 267
Въпросът е на другите регистрирани ли са им по този начин марките, че да не ги използва никой друг или само за Съсексроял хората се избиват? Ако някой може да отговри просто с да или не без да развива теории, би било чудесно. Изводи може да си направим сами. Никой не е длъжен, ама на мен не ми се занимава да ровя в документи.
За фотографа съсексроял писах аз. Не съм чела много по темата, а сега не го намирам при бързо търсене. Драмата беше, че той първи е използвал това словосъчетание като име за неговата услуга, т.е. Съсексови са му го взели. На тях не им се полага името съсексроял за ползване в социалните мрежи по някакъв писан или неписан закон. Можеха да са съсексхаус, съсексфемили, съсексxyz. Естествено я има и възможността той да се е кръстил така, за да трупа активи, но в случая не би ли трябвало да важи "кой превари, той завари"?

Скрит текст:
Създавам си малка сладкарница за изискани десерти - приказна украса, продукти първо качество, обслужване като за крале или хайде, елит. Локализирана съм в София и си кръщавам фирмата royalcakessofia или presidencecakessofia. Това значи ли, че господин Радев или Симеон Саксобурготски може да ми вземе марката, понеже всъщност той е президент или цар и също е локализиран в София и сега иска да ползва името, щото го кефи? Да, ама на мен името ми е много директно свързано с идентичността и брандинга. Joy Все пак не съм се кръстила роял или президънс ей така, а защото моите клиенти трябва да получат чувството, че ще бъдат обслужвани като крале. Що пък ще ми взимат идеята, никъде не пише, че на някой му се полага някое име във фейсбук... докато не го пантентова. Ясно е, че няма в такъв спор аз да спечеля, както е и ясно, че срещу семейство Съсекс фотографчето е безсилно, говоря си по принцип.

# 2 268
Децата сами искат контакт и прегръдка с Кейт
https://youtu.be/Cl9qFERqBpo
Моментът е след 1:00
Кейт й каза, че ще я води вкъщи, щом не я пуска.
Имаше видео и от Германия.
Ходят сред тълпата и едно дете изскочи и прегърна Кейт.
Кейт беше със синьо, ако някой може да го намери.

# 2 269

Гласът на Кейт е много тих, като бръмчене не мушица е. Винаги съм се чудила на такива жени /може би защото съм от гръмогласните/. Създават илюзия за мекота и отстъпчивост, докато в същност пипат с желязна ръка.

# 2 270

Тя си е магнит за децата. Има си усет към децата и се вижда, че не се преструва и прави. Много ми беше забавно да гледам видеото, благодарности за линка. Тя нали беше казала на един татко с малкото си дете, че като гледа детето му и й се приисква да има още едно. Това след като вече беше родила и трите. Още едно момиченце, че да има по две от всяко и стига й толкова Simple Smile

# 2 271
  • Пловдив
Може още едно момченце - като баба Бети - три принца с една принцеса.

# 2 272
Това e официалният сайт на кралското семейство. Вижда се, че имат профили в различни социални мрежи:
Facebook, Instagram, Twitter, Youtube .
Във FB първоначално са били "Британската монархия", в IG "Кралското семейство", в Twitter - "Кралско семейство", а Youtube каналът е започнал като "royalweddingchannel". Очевидно са създадени по различно време, от различни хора, но постепенно се уеднаквяват.

От членовете на семейството само Чарлс си има отделен сайт (Андреевият не е официален. ) На този сайт има препратки към Twitter и  Instagram, които използват името "Кларънс хаус",  към официалния канал на кралското семейство в Youtube и страницата на семейството във FB.

Уилям и Катрин нямат отделен сайт (както и останалите членове на семейството), а страница във Facebook, Instagram, Twitter
Не знам защо и на трите места използват комбинация от "Кенсингтън" и "роял", възможно е "Кенсингтън" и "дворец" да са били заети.

Сега на хоризонта се появяват Мадам и нейния умен принц. Под нивото им е някой да им казва какво да правят и започва постепенната еманципация. Как? Като си присвояват Instagram името на някой си Kevin Keiley, футболен запалянко. https://www.bbc.com/news/newsbeat-47813521 Същият този Кевин държи "Sussexroyal" в Туитър от 2010 г.

За мен лично името, марката, както щете го наричайте, "sussexroyal" e глупаво, грандоманско и парвенюшко.
Защо не беше Frogmore royal? Или "Херцог на Съсекс"?
Да не говорим за https://sussexofficial.uk/, което звучи като инстаграмите на нашите чалга-певици. И с това не искам да обидя нашите чалга-певици. Имат си ниша, запълват я...

# 2 273
https://zen.yandex.ru/media/id/5dbc0e65b477bf00ae5eb4d3/v-kanads … 443863f00ae406b91

Още едно мнение, че марката ще е и търговска Rolling Eyes 
"Херцозите на Съсекс решили да превърнат титлата си в запазена марка, под чието име вече могат да се произвеждат различни продукти: чорапи, пижами, тениски, дрехи, канцеларски материали, учебници и т.н.
Мегън и Хари патентоваха името Sussex Royal, за да предоставят и всякакви социални услуги.
Съответният документ от патентното ведомство е в британското издание и според Daily Mail, херцогът и херцогинята ще построят от тяхно име световна търговска империя. Всъщност, защо да не печелят от името си, а то да събира прах в архивните документи? И  практическата полза ще бъде ... точно, комерческа."
Скрит текст:

# 2 274
Пропускаш началото на публикацията - че в британската преса, и по точно в Дейли мейл излиза информация, че така и така...
Нали разбираме разликата!?

# 2 275
Световна търговска империя?!
 ЖДБ Sunglasses

# 2 276

Но Сара Латъм беше опасна. Тая женичка е плувала с акулите (като почнеш от Подеста и приключиш с на Клинтън фондацията). Добра новина е, че се е махнала. Даже много добра.
Махнала се е...или са я махнали...може да е сънувала Епщайн да й се усмихва и да я вика при себе си....

Пък че към РФ ще прииждат мътни води,то се очакваше.Началото на края е.Ще гледат да издрапат колкото може повече,поне още няколко века,за да подсигурят фирмата-майка.Любопитно ми е дали Уилям като виден рептил ще си откъсне опашката,т.е.ще прави масови съкращения и ще изхвърля от фирмата,или ще се опита всички роднини да ги натовари на кораба и да ги спаси като някой Ной.

Да, ще си откъсне опашката, дори не само нея, ако се наложи. Даже мисля, че вече подготвят нещата и щом бабчето се оттегли от активна работа до 3-4 години и Чарлз поеме кораба ще започне чистката, за да подготви терена за Уилям.
Съсексите знаят неща от кухнята и затова се мъчат да изкопчат за себе си каквото успеят. И гащи и чорапи ще продават, ако се наложи. Mr. Green След по-малко от 10 години титлата Съсекс няма да има никаква стойност. Затова ще опитат да изцедят каквото могат сега от нея.
Мисля, че така наречената РФ по времето на Уилям ще копира президентската институция 1:1. Смятайте кой ще остане... Twisted Evil
Ще опитат да удържат властта до момента, в който светът ще се управлява от един супер мощен компютър и всички тия безсмислени лапачи потънат в небитието. Може би още 150 до 200 години. А е възможно да стане и далече по-рано.
След трансформациите бъдещите поколения ще се чудят откъде някои са успели да заемат по-предни позиции от други...

# 2 277
  • Чужбина
Аник@, благодаря сърдечно за превода. Purple Heart

# 2 278

Но Сара Латъм беше опасна. Тая женичка е плувала с акулите (като почнеш от Подеста и приключиш с на Клинтън фондацията). Добра новина е, че се е махнала. Даже много добра.
Махнала се е...или са я махнали...може да е сънувала Епщайн да й се усмихва и да я вика при себе си....

Пък че към РФ ще прииждат мътни води,то се очакваше.Началото на края е.Ще гледат да издрапат колкото може повече,поне още няколко века,за да подсигурят фирмата-майка.Любопитно ми е дали Уилям като виден рептил ще си откъсне опашката,т.е.ще прави масови съкращения и ще изхвърля от фирмата,или ще се опита всички роднини да ги натовари на кораба и да ги спаси като някой Ной.

Да, ще си откъсне опашката, дори не само нея, ако се наложи. Даже мисля, че вече подготвят нещата и щом бабчето се оттегли от активна работа до 3-4 години и Чарлз поеме кораба ще започне чистката, за да подготви терена за Уилям.
Съсексите знаят неща от кухнята и затова се мъчат да изкопчат за себе си каквото успеят. И гащи и чорапи ще продават, ако се наложи. Mr. Green След по-малко от 10 години титлата Съсекс няма да има никаква стойност. Затова ще опитат да изцедят каквото могат сега от нея.
Мисля, че така наречената РФ по времето на Уилям ще копира президентската институция 1:1. Смятайте кой ще остане... Twisted Evil
Ще опитат да удържат властта до момента, в който светът ще се управлява от един супер мощен компютър и всички тия безсмислени лапачи потънат в небитието. Може би още 150 до 200 години. А е възможно да стане и далече по-рано.
След трансформациите бъдещите поколения ще се чудят откъде някои са успели да заемат по-предни позиции от други...

# 2 279
Ех, тази Маркъл. Дори и нищо да не прави и да не се появява пак е тема номер едно.
Всъщност,тя прави.Дори в момента да е под натиск да се откаже от идеята си и да излъже,че запазва името за бъдеща благотворителност,ще търси друг момент,в който да пусне я колекция със стилни дрехи,я книга с нейни мъдри мисли.В това нямам грам съмнение.
А може и да търси начин да се спасява предвид отношенията им с Уилям и вероятността за чистка,тежка работа и икономии.Тъкмо реши,че е попаднала в пещерата на Али Баба и се оказа,че може би ще трябва да храни семейство.Даде името си за дрехи за безработни на една марка,услади й се и реши да го прави за пари.Риск няма,стига обаче да има търсене.
Това ни дава възможност да поспорим върху търговско право,морал,етика и разни виждания.Самата "виновничка",мулатка към средна възраст,която яко ще изпързалят някъде,е точно толкова интересна,колкото дрехите и децата на Кейт,ако не беше женена за Уилям.

Общи условия

Активация на акаунт