💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 186 167
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ау това прозвуча като обяснение в лИбов.

# 166
  • Другата България
Аз имам друг дерт. newsm78
Чудя се защо някой може да предпочете Ана или Венца пред Томас? Според анкетата, Томчо горкия нито един глас няма. Пак да кажа, че е ясно, поне на мен ми е ясно, че всеки си има предпочитания, да не се разпознаят пак разни обидени госпожици, но Ана и Венца пред Томас? Наистина ми е интересно този/тези, които ги предпочитат как биха се аргументирали. Съвсем добронамерен ми е въпроса.
Мен пък друго ми е чудно - според сценария, утре има елиминационна битка между Венца и Томас. Дали с гласуване са определени точно тези двама да отидат на двубой, а Анка и Тина са пощадени от номинации?!
newsm78 Аз два пъти въртях това промо, нищо не разбрах от него. Доколкото схванах, ще има две игри. Доколкото разбрах, едната ще е за индивидуален имунитет-нали Калабаза твърди, че щитът е при Юлиян, аз все още не смятам, че това е щита. И после някак точно тези двамата отиват на елиминационен двубой. Ама как- 33uu. Изобщо не мога да си представя как Ана отново ще остане, а Венцислава и Томас ще са номинирани. Мъжете може би ще номинират Томас? Като "силен" играч? Никаква идея нямам. Ама пак ще кажа-аз казах ли ви? bowuu За АнитО, че ще стигне почти до края, 'ич ми не вярвахте, ама на, момичето върви напред и Веско не, ама Томас ще си тръгне преди нея.
Скрит текст:
Скрит текст:
Гласувах за Юлиян. От финалистите той единствен прояви воля за игри. Жалко че няма и втора награда - Добрин според мен също заслужава да бъде отличен по някакъв начин, но за съжаление няма никакъв шанс в подобен формат(имам предвид кой го прави).
Останалите ще се опитам да забравя възможно най бързо.

Ще ми се и аз да можех да кажа същото! Гледала съм разни риалити формати, но за първи път в петъчната вечер ми се случи да стоя в ступор пред телевизора и да се чувствам толкова омерзена. За съжаление, не вярвам това преживяване да го забравя лесно...

Сред останалите участници Томас за мене е мъжкият вариант на Ана-Мария.
Аз лично много се кефя на постовете на Мери Ан. Чакам ги с не по-малко нетърпение от самите епизоди. Всеки път, като се шмугна в "чаршафите" й, изпитвам душевен орг@зъм. 😉😁 Макар че не всеки път съм съгласна на 100% с нея... хмм... а само на 99%. 🙂
Rolling Eyes Благодаря ти много, Биляна, значи все един човек в темата ме чете. Laughing Аз съм си многословна, емоционална, и не крия, че съм и пристрастна. Опитвам се да бъда обективна, но има много неща за казване и не винаги всичко успявам предвид това, че разговорът постоянно се измества към определени хора Laughing и излиза, че все за тях пиша и говоря. Но наистина ти благодаря. Hug bouquet

# 167
Гласувах за Юлиян. Чудех се между него и Добрин. Добрин изглежда добър човек, но просто не мога да гласувам за него, заради тъпите му речи за пластмасата и рибата. Не казвам, че това е малък проблем. Казвам, че неговите речи са тъпи и не на място. Назубрени и повтаряни без никой да ги иска и без да има особен смисъл от тях. Като рекламата на СДИ щита ми звучат.

# 168
  • Пловдив
Скрит текст:
Значи пишем за Добрин, и пак Юлиян. Laughing Като зомбирани сте, точно като Е/С. Кой говори за Юлиян? Или само той и близначките са забърквали конфликти? Близначките и Наско поне аз имах предвид, и Добрин, тук изобщо не става дума за Юлиян и участието или неучастието на Добрин в някакви махленски разправии между тях тримата. Преди Юлиян да отиде в тяхното племе имаше достатъчно конфликти между двата обособени там лагера, Добрин беше подложен на унижение от страна на този на Е/С и вместо да се защити, се прикрепи като гласоподавател при по-многобройния. После в резиденцията вече с прабългарите и женската коалиция се луташе като пиле в кълчища днес тук, утре там, чудейки се къде да застане и при кого ще му е най-удобно и изгодно. Никаква ясна и конкретна позиция, изразено мнение, отстоявано, защитено, аргументирано. Бягане от отговорност, желание да си харесан на всяка цена и в този си стремеж да те е страх да си ясен в предпочитанията си. На последната номинация на Венца също. Пак мишкуване, той и си го призна. Аз не го осъждам, така е избрал, така играе, за мен е за предпочитане в пъти пред Веско например. Но понеже и Пламен има подобно поведение, а се приема за лицемер, но пък от друга страна е доказал за това време отново в пъти в игрите, че е по-комплексен от Добрин, то затова аз лично предпочитам Пламен пред Добрин.

Ами не, не пишем за Ю., пишем за конфликтите, от които Добрин се е скатавал. Много лошо впечатление прави да си поставяме определения една на друга, затова аз като една неконфликтна личност ще се "скатая" от нападката и ще продължа по същество. Не е редно да се вменява за кого може и не може да говорим и коментираме. Особенно щом е още в играта. Съжалявам, но аз като чуя за конфликти се сещам за.. този дето не можем да го споменаваме. Щом е имано друго предвид, тогава без да ангажирам никого с мнението си ще кажа, защо според мен Добрин не се е скатавал. Все пак във форум е донякъде нормално, като срещнеш нещо, с което не си съгласен, да кажеш защо, без да очакваш някой да си промени мнението и да почне да мисли нещо друго.

Това, че не е влязъл в тона на няколко подигравчии не значи, че се е скатавал и не се е отстоявал цяло предаване. Аз лично също не бих тръгнала да оправям мнението за мен, на хора, за които аз лично нямам добро мнение и на които не държа. Излиза, че да не се скатава човек означава да отвръща с цинизми и обиди. И за това си има хора, но Добрин не е от тях и това хората, които го харесват го оценяват. Не знам за какво е избягал от отговорност. За мен на номинациите той наистина не искаше да номинира нито Юлиян, нито близначките. От там събраните, точно Венцислава си беше за номинация. Единствения му проблем е, че не умее да се обосновава и изразява добре. Може и да е имало елемент да не си създава неприятели, но в играта и това трябва да се взема в предвид и аз бих го окачествила като разумно. Не съм му адвокат и не смятам за нужно да обяснявам всяко негово действие, всеки е гледал и всеки е преценял, но не смятам да се извинявам, че съм изразила мнение. Той форума е затова. И да уточня, че не се заяждам, защото сякаш така се приема всеки път.

# 169
Не гласувах за никого,  защото изобщо не ме вълнува кой ще го спечели.Това шоу си почна като комедийно шоу и така си продължава( е благодарение на Веско,  и малко ужаси имаше,  ама по изключение).В такова шоу да гласувам за някой ми е все едно да гласувам кой да спечели комиците:)
Чудех се защо са нарекли това нещо "Игри на волята" и по едно време ми просветна.
Да гледаш тези игри си е сериозно изпитание на волята,  и не всички издържаха:)

# 170
Според мене единият участник в елиминационната битка ще се определи от резултата в битката за имунитет (най-слабо представилият се), а другият - от номинациите. Ама ще видим.

Ами лИбоФФФ е, породена от страхотния изказ. 😉😋 Направо си беше лИбоФ от първи прочетен пост.😁

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:46 от Bilyana14.

# 171
  • Испания
И скромен.

# 172
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Значи пишем за Добрин, и пак Юлиян. Laughing Като зомбирани сте, точно като Е/С. Кой говори за Юлиян? Или само той и близначките са забърквали конфликти? Близначките и Наско поне аз имах предвид, и Добрин, тук изобщо не става дума за Юлиян и участието или неучастието на Добрин в някакви махленски разправии между тях тримата. Преди Юлиян да отиде в тяхното племе имаше достатъчно конфликти между двата обособени там лагера, Добрин беше подложен на унижение от страна на този на Е/С и вместо да се защити, се прикрепи като гласоподавател при по-многобройния. После в резиденцията вече с прабългарите и женската коалиция се луташе като пиле в кълчища днес тук, утре там, чудейки се къде да застане и при кого ще му е най-удобно и изгодно. Никаква ясна и конкретна позиция, изразено мнение, отстоявано, защитено, аргументирано. Бягане от отговорност, желание да си харесан на всяка цена и в този си стремеж да те е страх да си ясен в предпочитанията си. На последната номинация на Венца също. Пак мишкуване, той и си го призна. Аз не го осъждам, така е избрал, така играе, за мен е за предпочитане в пъти пред Веско например. Но понеже и Пламен има подобно поведение, а се приема за лицемер, но пък от друга страна е доказал за това време отново в пъти в игрите, че е по-комплексен от Добрин, то затова аз лично предпочитам Пламен пред Добрин.

Ами не, не пишем за Ю., пишем за конфликтите, от които Добрин се е скатавал. Много лошо впечатление прави да си поставяме определения една на друга, затова аз като една неконфликтна личност ще се "скатая" от нападката и ще продължа по същество. Не е редно да се вменява за кого може и не може да говорим и коментираме. Особенно щом е още в играта. Съжалявам, но аз като чуя за конфликти се сещам за.. този дето не можем да го споменаваме. Щом е имано друго предвид, тогава без да ангажирам никого с мнението си ще кажа, защо според мен Добрин не се е скатавал. Все пак във форум е донякъде нормално, като срещнеш нещо, с което не си съгласен, да кажеш защо, без да очакваш някой да си промени мнението и да почне да мисли нещо друго.

Това, че не е влязъл в тона на няколко подигравчии не значи, че се е скатавал и не се е отстоявал цяло предаване. Аз лично също не бих тръгнала да оправям мнението за мен, на хора, за които аз лично нямам добро мнение и на които не държа. Излиза, че да не се скатава човек означава да отвръща с цинизми и обиди. И за това си има хора, но Добрин не е от тях и това хората, които го харесват го оценяват. Не знам за какво е избягал от отговорност. За мен на номинациите той наистина не искаше да номинира нито Юлиян, нито близначките. От там събраните, точно Венцислава си беше за номинация. Единствения му проблем е, че не умее да се обосновава и изразява добре. Може и да е имало елемент да не си създава неприятели, но в играта и това трябва да се взема в предвид и аз бих го окачествила като разумно. Не съм му адвокат и не смятам за нужно да обяснявам всяко негово действие, всеки е гледал и всеки е преценял, но не смятам да се извинявам, че съм изразила мнение. Той форума е затова. И да уточня, че не се заяждам, защото сякаш така се приема всеки път.
Laughing Ама защо всичко се приема като заяждане, нападки, вменяване на нещо си или друго и всякакви такива неща, които нито съм имала предвид, нито и съм си помисляла. Значи идва финал и се започва с напрежението. По-спокойно, три месеца държахме добрия тон, аз лично никакво намерение нямам сега да се обяснявам за неща, които са само в нечие-твоето въображение. Прекрасно те разбирам всеки път, не го възприемам като заяждане, нито искам да вменявам на теб или на някой друг какво да мисли или говори. Но-не ми е приятно, когато това нещо се прави с мен само защото харесвам и подкрепям някого, когото друг не. Въпросният пост за конфликтите аз го разбрах по начина, по който го изкоментирах, за Добрин, и това казах. Ти можеш да си коментираш когото поискаш, стори ми се странно коментирайки Добата пак да се отклоняваме към Юлиян, и така. Аргументирах се защо мисля за Добрин това, което мисля, ти не си съгласна, даваш и казваш своите аргументи-аз нямам проблем с това. Не може всички да харесваме един човек, за това предполагам никой не мисли по различен начин.
Не се впрягай за несериозни неща, аз не винаги чета всичко, определени автори умишлено пропускам и игнорирам, теб те чета и честно казано съм изненадана, че така реагираш. Нямам нищо лично към ...почти никого Grinning, големи хора сме, този формат ще свърши, ще се срещаме предполагам живот и здраве по други теми, за един Юлиян ли сега да си извадим очите? Laughing

Ау това прозвуча като обяснение в лИбов.
Laughing Hug Така и го разбрах. Wink

Laughing Има трима прабългари финалисти там, едната даже утре ще победи. Sunglasses

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:21 от Merri_An

# 173
  • Испания
Трима прабългари, трима траки и двама славяни.

# 174
Само под секрет да кажа Юлиан е с връзки в шоуто редактора на лайфа му е пръв приятел!!
Нищо случайно няма там  Mr. Green

# 175
  • София
Честно казано 1 тракийка, 1 прабългарка и 2 славяни нямат особен шанс на финала, но да видим дали няма да има изненади.

# 176
Прави ми впечатление, че Юлиян държи на отбора си. Държи на прабългарите. Беше публикувал и снимка от една от игрите, на която бяха Роберта, Венци и май Пламен 🙄 и беше написал нещо от сорта, че това са прабългари. Спомням си и как гушна Стоян след двубоя с него.

# 177
  • София
Благодаря за темата!
Гласувах за Юлиян. След него съм за Добрин.

# 178
Интересно на какво точно държи в отбора на прабългарите,  като не се разбираше с никой от този отбор,  с изключение до някъде с Пламен.

# 179
Едно е сигурно според сценария, намерен на плажа - Анка и Тина влизат в топ 7, а със сигурност една от тях и в топ 6. А може и да има двубой между тях двете, Венца и тя стига много напред незаслужено.

Общи условия

Активация на акаунт