Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 214 441
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 3 150
Честита Нова Година на всички! Да е мирна и благодатна!

Пускам канала на Дутцен Крус:
https://www.youtube.com/channel/UCHfO4-Drj7jFtKro6MjE9rA

# 3 151
  • Някъде там
Пепе не каза ли, че ще си е с децата сама на Нова година и нямало да ходи никъде. На маса с един куп хора, барабар Филяка ми се видя.
Тя Пепа много работи казва,после съвсем други ни показва.
После блажени вярващите,пък змиите от най съскащите били...

Честита да ни е новата година.
Желая ви сбъднати мечти. Да е благословена, мирна и щастлива годината,да сте здрави най-вече, да имате много поводи за усмивки, живота ви да е изпълнен с ежедневни приключения от които да трупате незабравими спомени.

# 3 152
Ралица и Лъчо от Скандау имат бебче? В инста има снимка... Много бебета се навъдиха нещо. Grin

# 3 153
Честита Нова година! 🌟
Много здраве и обич на всички! 🤗

# 3 154
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честита да е на всички! При мен ще чакаме още.
Много се надявам тези деца по снимките на всички да са предварително снимани. Не че нещо, но моите деца нито се вълнуват от новата година, нито могат да издържат. За справка, питах 10 годишния дали няма да изчака новата ходина, но предпочете да си легне. Ма има и други видове деца де, не ги съдя, но всички които видях са доста малки.
Бе да сме живи и здрави.
Ние всички спахме следобед на 31-ви,  и в 00:00 бяхме свежарки. Детето ми е на 5 години.

# 3 155
  • София
За много години!

Моите деца са си таласъми и след скандал заспаха в 2.00 часа (6 год.и 1.9 год.)

# 3 156
И моето издържа до 2 без проблем и днес си стана в обичайния час. Едно дете ако му се спи, едва ли има сила, която да го държи будни. Така, че дори о да са стояли до 1 едва ли е драма. Веднъж в годината е

# 3 157
Нас със сестра ми ни слагаха следобед да спим като малки и ние и другите деца на семейни приятели си цъкахме до 2-3.
Пепе каза, че ще си е с децата в домашна обстановка, но не помня дали каза, че ще е сама.. мисля през 2020-та да не я хейтя, изглежда ми щастлива жената😀

# 3 158
Честита нова година на всички!
Нашият 3-годишен обикновено ляга в 7:30, а снощи остана до 9. За него си беше все едно до 1 😂

Пепе каза, че ще е вкъщи в тесен кръг.

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 13:25 от Анонимен

# 3 159
Моят почти-тригодишен е прилеп и ляга късно. Без да е на всяка цена остана буден до 12:30, след което легна с уговорка, разбира се, щото "не искаш спиш". Но, честно казано, предпочитах да минат силните гърмежи и тогава да заспива, защото е много стреслив и не ми се утешаваше ревящ и стреснат от сън. Радва се на зарята като е буден... Разбира се, ако беше заприлягвал, щях да го сложа, вкъщи си бяхме. Като деца и ние седяхме до зарята и после лягахме.

Айде през новата година много памперси и магита за рекламиране, живи и здрави, да има върху какво да съскаме! Simple Smile

# 3 160
И моето почти 5 годишно изкара до 1.30ч без проблем, като следобяда я сложих умишлено малко по-късно да легне.
Тя принципно си спи следобяд.
Доколкото съм чувала от близки по други страни, масово децата си лягат в 19-20ч, но не спят през деня от много малки.
Бебето се събуди по едно време от гърмежите след 12, погука малко и пак заспа.
Сутринта всички бяхме на линия както обикновено в 8 😁

# 3 161
Ето, Звезди например още в полунощ започва с рекламите
Скрит текст:
А тази ми в евтина колкото и гримирана и фитната да е ми бие на дама от малцинствата
Скрит текст:
Полина пък много горда с тая снимка ..
Скрит текст:

# 3 162
Ах, Полина много ме мори напоследък с префърцунването си по чая в Хародс, чаените традиции и прочее... много ми е смешно и нелепо. Голѐма аристокрация настана там. Simple Smile

# 3 163
Това на Звезделина го качиха доста хора, май е поканата в Бояна, където сигурно 90% са празнували
Полина е потресаваща, както винаги

# 3 164
  • София
Честита Нова година змийчета!

Ние с 4 деца от 2- 5г всичките издържахме до 3, като тея малките не се спряха с часове, е верно бяха изяли килограми шоколади, детско шампанско, ама един ден е.

ВалериЕ ще става ТикТок звИзда явно. Нищо, повече и приляга ТикТок, там е нейната аудитория Joy

Общи условия

Активация на акаунт