Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 214 442
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 3 135
Гледах видеото на Зорница с календара на Нивеа.По-претупана работа скоро не ми беше попадала.Сякаш нямаше търпение да приключи.И за Барби гледах.Да чуваш детските гласове и да усещаш колко преднамерено биват крити децата...беше меко казано неприятно.Хем ú се иска,хем не ú стиска,ама за пари... жалка е с напъните да е на вълната.
И вече се виждат последиците от това,което си сложи в устните,и от ботокса (или каквото беше) в носа.Устата ú е изкривена, носът-също изкривен и с връх, доста по-надолу,отколкото беше преди процедурата.Жалко.Хубава жена беше,а се окепази с манията си да пробва това и онова.Отследвах я.Няма какво интересно да ми предложи  и вече не е "моята чаша чай".

# 3 136
Бубче, споделям мнението ти относно външния вид на Зорка. В по-старите й видеа изглежда в пъти по-добре от сега: по-свежа кожа, която не е така едновременно подпухнала и отпусната, по-добре направени вежди... Като цяло една по-приятна, лъчезарна и свежа физиономия. Тя полага доста грижи за кожата си, суетна е, но на какво се дължи този негативен резултат не мога да си обясня. Worried

# 3 137
  • HH

Защо ми трябваше да я поглеждам.. 🙈

П.С. Извинявам се ако сте се изплашили. 😂

Тя и захапката и е естествена 😆

# 3 138
Забелязахте ли във видеото на Наум и Теа, че споменаха за новите си работни начинания и след това споменаха,че е имало хора, които е нямало как да бъдат част от живота им? Според мен говорят за Петканови.

# 3 139
А какво е станало между тях и Петканови?

# 3 140
А какво е станало между тях и Петканови?

Отново в сферата на спекулациите май са налърдяли гащите. Нали основаха обща фирма, но от много месеци нищо не споменават за нея..нито снимки общи, нито проекти.

# 3 141
  • Варна
Пепе не каза ли, че ще си е с децата сама на Нова година и нямало да ходи никъде. На маса с един куп хора, барабар Филяка ми се видя.

# 3 142
Пепе не каза ли, че ще си е с децата сама на Нова година и нямало да ходи никъде. На маса с един куп хора, барабар Филяка ми се видя.

Така каза в един от влоговете си,мисля,че този,където украсява елхата.
Е,с Филяка са вече официални и аз ще съм много доволна ако ги виждам по-често заедно.Харесвам ги.

# 3 143
...

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 16:59 от Tual

# 3 144

Еми да, нали трябва да е мелодраматично Grinning

# 3 145
За много години, момичета! Бъдете щастливи ❤
Маги, Дими и Дивна купонясват в родилното 😁 Живи и здрави да са, много щастие им желая ❤👶

# 3 146
В последния клип на Йоана Йоко е с ужасен маникюр. Изглежда израснал излющен лак, а то символизирало сърце...с повече фантазия.

# 3 147
  • MJF
Тази девойка обсъждана ли е?
https://www.youtube.com/channel/UC7L8MSwhfupp5O5O2dIKv4A/videos

Попадна ми тези дни и й обърнах внимание. Не снима нищо кой знае колко интересно, но пък ми се вижда свежа и естествена. А и показва любимата ми Варна ♥

Има канал и на английски език, който още не съм прегледала.
https://www.youtube.com/channel/UC9opfmde8sJorohwWoksiYg/videos

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 02:51 от FugeeLa

# 3 148
Честита Нова година, бъдете много здрави и обичани!
Пепе цъфти, много се радвам колко добре изглежда, на Рударци е, та наистина е семейно с приятели- колеги Simple Smile

# 3 149
Честита да е на всички! При мен ще чакаме още.
Много се надявам тези деца по снимките на всички да са предварително снимани. Не че нещо, но моите деца нито се вълнуват от новата година, нито могат да издържат. За справка, питах 10 годишния дали няма да изчака новата ходина, но предпочете да си легне. Ма има и други видове деца де, не ги съдя, но всички които видях са доста малки.
Бе да сме живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт