Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 212 329
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 3 165
За много години момичета! Здрави и все така забавни да сте, че много се смея с вас😍🥰
Някои влогове гледам само след вашите коментари, вие ме инфлуенсвате повече от сичките влогърки накуп😂
Може са ви потърсят от Маги- то за реклама 😂
Или от Ленор поне 🤪🤭

Днес гледах Теа и Наум, доста обрани без лиготии, чак ще взема да ги харесам:)

Сега видях на Валери тик тока😂😂🤪🤪
Ма ква е тъз рокля, ма душа?!?!😂🤪
Софка Маринова и Сашка Васва ще се оскубят до косъм от яд, че нямат такава😂🤪
Шукар!

# 3 166
Честита Нова Година на всички пишещи и четящи в темата!
Желая ви да сте здрави, обичани и винаги да ви става мусаката!
Анкетата вече е неактивна. Благодаря на всички 443 потребителки и потребители, които взеха участие в нея. Ще се постарая до края на седмицата да обработя и публикувам резултатите!
ChampagneChampagneChampagne
И на мен ми идват Полинините чайове и обяснения малко в повече. Питаше и искаше съвети къде да отидат да пият чай, после уж Патрик запазил в Хародс и тя била изненадана... Цялата работа твърде много се върти около инстаграмъбъл предложението. Да са живи и здрави, но, ако Полинка иска да гради по-хай имидж, по-добре да спре да ни припомня снимките с прозрачната бяла блуза и прозиращ сутиен и прословутата и фотосесия като бременна.
Пепе е изглеждала много добре снощи. Предполагам, че децата насила будни не можеш да ги държиш.
Маги вече почва да използва един израз, от който направо настръхвам. "Първи срещи с бебе Дивна" - много ми е неприятно това използване на бебе плюс собствено име, бррр. Изглеждат сладури и дано да са добре и щастливи!
Да дават Ленора за рекламиране насам, ако трябва и поза върху пераляната ще заема. Joy Ако искат мога и перилния препарат, и кърпичките да рекламирам с артистичен шпагат между сушилнята и пералнята.

# 3 167
  • София
Jacklin кат не разбираш от модааа! Верно е мега ретро, после за вечерта е с друга Joy

Да кажа само че Джефри ще пуска видео с house tour днес.

Също така случайно във фейсбук попаднах на една Ютубърка, Milabu, много приятни видеа, повечето са тестване на разни продукти.

# 3 168
Ех, та не ме поърстя от Тоалетно пате, начиии!
Да сложа и аз една роклА с драперии, да набукля косЪта, тя ми е къдрава естветсено, но ви знам кви сте злобни и затва ще подсиля къдрица! Да се намажа едно хубаво с ежедневен грим само с 73 продукта- тва Худа, Джефри вси-чко! И така сгласена, кат млада ромка за сгляда да замия тоалетната чиния! Сигурна съм, че ще избия всичката риба! Не знам за кво не ме търсят?!?! Такъв потенциал се губи в мое лице!
Имам и още идеи! И гивалей ще ви давам, и мостри и само пробвани неща!
Къде да пиша да ма земат?!? 😂😂🤪🤪🤪🤭🤭🤭🤭

# 3 169
Жаки, почвай да снимаш, те ще те намерят.
Хахах.
И аз се замислям, колко му е да врътнеш една яхния с маги и с неоскубана кокошка. Ама ме е срам, ще ме разкоствате тука, ще изпадна в депресия, ще се затрия...

# 3 170
Честита Нова Година на всички пишещи и четящи в темата!
Желая ви да сте здрави, обичани и винаги да ви става мусаката!
Анкетата вече е неактивна. Благодаря на всички 443 потребителки и потребители, които взеха участие в нея. Ще се постарая до края на седмицата да обработя и публикувам резултатите!
ChampagneChampagneChampagne
И на мен ми идват Полинините чайове и обяснения малко в повече. Питаше и искаше съвети къде да отидат да пият чай, после уж Патрик запазил в Хародс и тя била изненадана... Цялата работа твърде много се върти около инстаграмъбъл предложението. Да са живи и здрави, но, ако Полинка иска да гради по-хай имидж, по-добре да спре да ни припомня снимките с прозрачната бяла блуза и прозиращ сутиен и прословутата и фотосесия като бременна.
Пепе е изглеждала много добре снощи. Предполагам, че децата насила будни не можеш да ги държиш.
Маги вече почва да използва един израз, от който направо настръхвам. "Първи срещи с бебе Дивна" - много ми е неприятно това използване на бебе плюс собствено име, бррр. Изглеждат сладури и дано да са добре и щастливи!
Да дават Ленора за рекламиране насам, ако трябва и поза върху пераляната ще заема. Joy Ако искат мога и перилния препарат, и кърпичките да рекламирам с артистичен шпагат между сушилнята и пералнята.
И аз не понасям такива нечленувани изрази, като "детенце се наспа", "бебе"вместо "бебето", а пък бебка ми е топ 🤐

# 3 171
Честита Нова година! Много качествено съдържание и по-малко реклами тая година!

Нова тема ще има по-късно днес, извинете за забавянето, не е от алкохолно опиянение, от бебето е 😁

# 3 172
Аууу, “бебка” ме вади от обувките за секунди 🤪
“Куч” също, “Док” откъде се извъди тази мода?!

Бонче, че кво па нема ни аресат?!? Да не сме по зле от Валерия или Сладкиша🤪😂🤭🤭🤭

# 3 173
Просто рядко четете педи за педиатър, затова бебка и док ви правят такова впечатление...

# 3 174
Аууу, “бебка” ме вади от обувките за секунди 🤪
“Куч” също, “Док” откъде се извъди тази мода?!
Доки и педи на мен са ми топ! Confounded
Много е непривично (да не кажа просто неправилно) в българксия език да не се членува подлогът в изречението.
Бебе Галя се наспа.
Детенце не се храни.
Отврат.
Представям си как ще ме погледнат, ако кажа "Мъж Иван загори манджата".
Затова се учудих на Маги, нея я броя към по-свестните влогърки, макар че и там имам критики.

# 3 175
Педи е отвратно просто, направо изтръпвам като го чуя/прочета.
Бебка, интересно, но го понасям сравнително добре.
Но детенце (нечленувано) и бебе Еди-кой-си ме вадят от кожата ми.

Жаки, аз нямам техника... сигурно ще изглежда, че се снимам от пещерата, ахаххаахха. Освен това, мусаката ми не е по БДС, дърта съм, имам само 1 палитра и гардеробното ми още няма врати и нито една рокля от PP, жива излагация. Имам едно предимство - пердетата са ми правилно закачени.

# 3 176
Педи е отвратно просто, направо изтръпвам като го чуя/прочета.
Бебка, интересно, но го понасям сравнително добре.
Но детенце (нечленувано) и бебе Еди-кой-си ме вадят от кожата ми.

Жаки, аз нямам техника... сигурно ще изглежда, че се снимам от пещерата, ахаххаахха. Освен това, мусаката ми не е по БДС, дърта съм, имам само 1 палитра и гардеробното ми още няма врати и нито една рокля от PP, жива излагация. Имам едно предимство - пердетата са ми правилно закачени.
Тц. Сега не е модерно така.
Познайте коя звезда се преумори от пиене на горещ шоколад, печене на сладки и гледане на коледни филми и мисли за отпуската вече?
Скрит текст:

# 3 177
Много ми беше интересно, да прочета до колко са седяли дечицата ви. Не за друго, ами имам една “батерия” на 3г.8м. , която вчера стана в 9:30 и си легна тази сутрин в 2:30. Без да се разкриви, разсърди за нещо. Не знам, как издържа, но издържа. 😁
Честита да е Новата година!
Нека ви донесе, това за което си мечтаете! Бъдете здрави и благословени!

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 16:27 от Анонимен

# 3 178
Ей, ако не ревна - няма да съм аз.. Grinning Сладко е видеото на Теа и Наум - затвърди ми се мнението, че са добронамерени. Много красиво момиче е. Радвам се на любовта им, на решението да имат бебче, на това, че се стараят да развиват канала и въобще, че са добър екип и в любовта, и в работата, и интересите си. Heart

# 3 179
Филяка и Пепе. Допадат ми

Общи условия

Активация на акаунт