Пари или оргазми

• 15 779
  • 478
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
За мен тоя с парите, моля. Ако ще попълваме лексикона. Оргазмите ще ги търся по друг начин.

# 121

А парите са част от статуса и самочуствието на всеки мъж .
Въобще не на всеки.

# 122
  • Linz
Оргазми, разбира се Heart

А, пък, ако ме кара и да се смея, мога да остана до края на света Heart

Кинти се печелят, губят, колелото се върти. А и сама си изкарвам достатъчно.
Преживяванията, усещанията, насладата от живота са моята висша ценност.

Всъщност, въпросът е по-прост - емоция срещу рацио.
И жалко за повечето отговори, особено от жени Heart
Love is all you need.
Най-после да прочета мнение, което се покрива с моето.
Повечето хора са много зле ориентирани в живота и се губят в негативни си емоции. Което наистина е жалко.
А пък тия оргазми, дето сами си ги доставят... пълна скука.
Няма ли екшън, и в секса, и в живота- не, благодаря.

# 123
Абе така е, ама нали знаете, че когато бедността влезе през вратата, от къде излита любовта...
Секса и оргазмите нито ще ни нахранят децата, нито ще ги облекат, нито жилище ще осигурят, нито на почивка ще ни заведат.
В момента, в който почувствам, че живея в мизерия, че цялата или по-голяма част от финансовата тежест пада върху мен и трябва да си правя сметката за елементарни неща, само ще ми е до секс...
Просто няма как да имам финансови проблеми, да трябва аз да издържам мъж и да имам желание за секс с него...изпаравя ми се на момента.

# 124
Аз съм си осигурила финансова стабилност  и бих си позволила оргазмите , даже бих ги предпочела. В дългосрочен план обаче няма как да избера едното или другото . И от двете неща си трябва.

# 125
  • Sofia
Когато алтернативата на недостатъчно печелещия мъж е мизерия си права. Аз говорех за варианта, когато алтернативата е достатъчно печелеща жена.

# 126

В момента, в който почувствам, че живея в мизерия, че цялата или по-голяма част от финансовата тежест пада върху мен и трябва да си правя сметката за елементарни неща, само ще ми е до секс...

Гладна мечка хоро не играе, е казано от мъдри хора.

# 127
Дори и тогава може да е криво. Може жената с лекота да покрива всичко, но в един момент да й се прииска и мъжът й да е на нейното ниво и да си представи, че щеше да е по-яко и той да е с успехи. Или да й мине еретичната мисъл - бе как аз мога, той не може.

# 128
Дори и тогава може да е криво. Може жената с лекота да покрива всичко, но в един момент да й се прииска и мъжът й да е на нейното ниво и да си представи, че щеше да е по-яко и той да е с успехи. Или да й мине еретичната мисъл - бе как аз мога, той не може.

Именно. Аз държа да мога да разчитам на мъжа във всяко отношение и особено във финансово. Не бих била спокойна ако се притеснявам да изляза по майчинство или да си гледам детето малко по-дълго защото знам, че всичко чака на мен. Или че не мога да си сменя работата или да си позволя да остана известно време без такава, защото той не може да покрие разходите.
Да не говорим, че сексуалното ми желание идва от главата все пак, а способността и потенциала на един мъж да изкарва пари увеличават шанса да ми е по-интересен и да имам какво да си кажа с него отколкото с друг.

# 129
Ти представяш ли си примерно жена, адвокат, главата й яко бръмчи, ама изкарва високите за България 5К. Високи, ама не безкрайни все пак и ако поддържат висок стандарт, пак може да са от заплата до заплата. И мъжът обаче е свежарка и по "тънката част". Е колко ще го търпиш такова, щото той си иска и своето и сексът ще стане едва ли не задължение. И после - стресирана жена и мързелив похотливец, експлозивна комбинация.

# 130
Никакви оргазми не могат да се очакват от финансово нестабилен мъж ( ако ще е пълен антипод на богатия). Нали знаете приказката за Кахърния *** ?

# 131
Аа, и това не е вярно..))

Може да е нестабилен, но да не му пука и да не е никак кахърен.

# 132
Аа, и това не е вярно..))

Може да е нестабилен, но да не му пука и да не е никак кахърен.

Изобщо даже! На мъжете не им пречи на либидото, съм забелязала, ако няма пари. Аз съм се кахърила. Мъж да се запритесни, че има 20 кинта до първи, друг път.

# 133

Нали? Ще бачкам аз на 1 - 2 места, за да мога да покривам всички нужди на семейството, а после ще седна и мъжО да оправям, за да си взема дневната дажба оргазъм. Айде нЕма нужда

# 134
Да, да, особено ако мацката изкарва повече от тях, хич няма да им поречи. Не говорим за еднократно боцване, а за трайно обвързване, както е зададено в темата. Липсата на самочувствие при мъжете води и до аварии със самолета. Особено ако човекът е що-годе чувствителен и се чувства недооценен. Например: шефът го навикал, орязали му заплатата с нам си колко лева, щот неа пари, любовницата на шефа го топи, за да си прикрива грешките итн, итн.
Хайде, ако е някой млад още, безгрижен може да си вири хм...носа, но от една възраст нататък безпаричието си е бич по самочувствието,  а оттам и по сексуалността.
Друг е въпросът, ако мъжът е на издръжка на жената и няма ургизения и проблеми с това. Тогава единствената му грижа ще е да си държи инструментариума в изправност и в пълна бойна готовност.

Общи условия

Активация на акаунт