Пари или оргазми

• 15 702
  • 478
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Във филмите няма невъзможно неща. Една мацка връзваше дръжка от череша с език .Grinning

# 346
Я, и тука търпи интересно развитие темата Grinning

# 347
  • here and now
Бананчо, това си го писал ти:
Цитат
Бастуни досега не съм правил, но преди години един от поръчителите ми заръча да му проектирам онази играчка за самотни жени, която ти изпратих на ЛС. Simple Smile
А с това ню ню нещо дето получих на ЛС и китайки не можеш да ловиш.

# 348
  • Пловдив
Скрит текст:
Бананчо, това си го писал ти:
Цитат
Бастуни досега не съм правил, но преди години един от поръчителите ми заръча да му проектирам онази играчка за самотни жени, която ти изпратих на ЛС. Simple Smile
А с това ню ню нещо дето получих на ЛС и китайки не можеш да ловиш.
Писал съм "играчка за самотни жени", а не "вибратор". Simple Smile Много неудачен опит с второто ти изречение да намекваш някакви смахнати глупости, но все пак това е пряко отражение на мисловната ти дейност.

# 349
Жребчо,
Поясни:

Просто не я усетих като правилната за мен жена, въпреки, че изглежда отлично и е успяла в кариерата.

Това какво общо има с “правилната”??

# 350
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчо,
Поясни:

Просто не я усетих като правилната за мен жена, въпреки, че изглежда отлично и е успяла в кариерата.

Да не си мени внезапно мненията и намеренията на 180 градуса, да не се опитва да ме манипулира, да не поставя условия към мен още на другия ден да се откажа от всичко постигнато в кариерата ми и да зарежа години наред разработван проект. Не е трудно при всичко това, събрано накуп, човек да си направи някои изводи. Представи си, че мъж, с когото дотогава сте се разбирали отлично и всичко е било гладко, на поредната ви среща изведнъж отправи такива условия/изисквания към теб. Дали ще ти вдъхва увереност, че го е грижа за теб и, че за него е важно твоето мнение?

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 01:37 от Здравословна храна

# 351
Ама добра външност и кариера - изобщо не би ми минало да мисля, че са правилни..)

# 352
  • Пловдив
Ама добра външност и кариера - изобщо не би ми минало да мисля, че са правилни..)
Не спирам да се учудвам от големия брой жени, които си мислят, че ако нямат отношение и уважение към мъжа и неговите решения, но пък залагат на външност и кариера, това по техните представи е достатъчно, за да накара мъжа да се чувства добре в тяхната компания. Почти никой мъж не се интересува от напредналата кариера на жената (изключения са предимно жиголата и склонните да го играят мъжка държанка), и никой себеуважаващ се мъж не би бил с красива жена, ако тя няма уважително отношение към него и се опитва да го манипулира.

# 353
Почти никой мъж не се интересува от напредналата кариера на жената

Това не е вярно. Напротив, интересува ги и то много.

# 354
Скрит текст:
Жребчо,
Поясни:

Да не си мени внезапно мненията и намеренията на 180 градуса, да не се опитва да ме манипулира, да не поставя условия от мен още на другия ден да се откажа от всичко постигнато в кариерата ми. Не е трудно при всичко това, събрано накуп, човек да си направи някои изводи.

Първото не е възможно. Повечето жени са като ветропоказатели и винаги гледат първо своя интерес. Дали за 5 минути, 5 седмици или 5 години, духне ли the wind of change, мнението и намеренията се менят. Няма мъжка дума, "жена на място" и други социални опресивни механизми, които да ги карат да действат другояче. Обществото ги е приело така фриволни и объркани.

Тази статия, писана от жена, е много поучителна:
https://pawenakaniah.wixsite.com/ouralterego/single-post/2017/08 … love-Women-do-not

In short: women are incapable of loyalty and friendship towards men, just as men are incapable of giving birth.

# 355
  • Пловдив
Скрит текст:

Нито един от десетките ми познати, приятели и роднини не се е интересувал колко печели жената. За мъжете е важно просто жената да работи нещо смислено и да не се занимава с глупости.
 Никога не ми е пукало дали приятелката ми е вземала 10 пъти по-малко от мен или наравно. Пукало ми е, когато решава да спре работа и започва да се чуди с какви щуротии да се занимава в появилото се огромно свободно време в ежедневието ѝ.

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 00:47 от Здравословна храна

# 356
Това май е така.
Жените ги брига колко изкарва мъжкия.
Мъжете гледат други, плиткоумни и първични неща.

# 357
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Жребчо,
Поясни:

Да не си мени внезапно мненията и намеренията на 180 градуса, да не се опитва да ме манипулира, да не поставя условия от мен още на другия ден да се откажа от всичко постигнато в кариерата ми. Не е трудно при всичко това, събрано накуп, човек да си направи някои изводи.

Първото не е възможно. Повечето жени са като ветропоказатели и винаги гледат първо своя интерес. Дали за 5 минути, 5 седмици или 5 години, духне ли the wind of change, мнението и намеренията се менят. Няма мъжка дума, "жена на място" и други социални опресивни механизми, които да ги карат да действат другояче. Обществото ги е приело така фриволни и объркани.

Тази статия, писана от жена, е много поучителна:
https://pawenakaniah.wixsite.com/ouralterego/single-post/2017/08 … love-Women-do-not

In short: women are incapable of loyalty and friendship towards men, just as men are incapable of giving birth.
Никак не са рядкост жените, за които важи следното заглавие на това видео:
Скрит текст:

Мъжете се интересуват каква е самата жена (отношение, външност, вярност), а не какви материални условия и лукс е създала.

# 358
Скрит текст:

Нито един от десетките ми познати, приятели и роднини не се е интересувал колко печели жената. За мъжете е важно просто жената да работи нещо смислено и да не се занимава с глупости.
 Никога не ми е пукало дали приятелката ми е вземала 10 пъти по-малко от мен или наравно. Пукало ми е, когато решава да спре работа и започва да се чуди с какви щуротии да се занимава в появилото се огромно свободно време в ежедневието ѝ.

Твоите познати да не би да са целия свят?
Ето, тук и Братан е писал, че се интересува от това колко изкарва жената. Не иска да му ляга на гърба. И държи жената да работи и да вкарва в семейния бюджет.
И много други като него има.

Това май е така.

Танто за танто.
Така излиза според поста ти  Laughing

# 359
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:

Твоите познати да не би да са целия свят?
Ето, тук и Братан е писал, че се интересува от това колко изкарва жената. Не иска да му ляга на гърба. И държи жената да работи и да вкарва в семейния бюджет.
И много други като него има.

Това май е така.

Танто за танто.
Така излиза според поста ти  Laughing
Твоите познати не са целия Свят. Нито ти, като жена, по-добре от мъжете знаеш какво болшинството от мъжете виждат като ценно в жените, които харесват.

Ти също така потвърди нещо, което бях писал и по-горе - повечето мъже просто искат жената да не се занимава с глупости и да не ѝ е цел да ляга изцяло на тяхна издръжка, затова многократно повече харесват тези жени, които работят нещо и допринасят за общото благо в двойката.

Общи условия

Активация на акаунт