Пари или оргазми

• 15 693
  • 478
  •   1
Отговори
# 360

Твоите познати не са целия Свят. Нито ти, като жена, по-добре от мъжете знаеш какво болшинството от мъжете виждат като ценно в жените, които харесват.

Ти също така потвърди нещо, което бях писал и по-горе - повечето мъже просто искат жената да не се занимава с глупости и да не ѝ е цел да ляга изцяло на тяхна издръжка, затова многократно повече харесват тези жени, които работят нещо и допринасят за общото благо в двойката.

Много добре си личи какво търсят  Laughing
И абсолютно ги интересува какво работят. Подобното привлича подобно. Истории като Принцът и Пепеляшка са рядко явление.

# 361
Извинете ме за граматичното отклонение, но - болшинство - е русизъм. Българската дума е мнозинство.

# 362
Историята, която коментирате, според мен тръгва оттам, че жената (с цялото си уважение към Пирончо) не е искала той да зачезне в чужбина и да мине кой знае колко време, преди да предприемат действия за дете, докато нейният биологичен часовник силно тиктака и шансовете намаляват непрекъснато. Мъжете са големи оптимисти в това отношение - ще се съберат някой ден с жена и ще имат дете, ама дай първо кариерата. Жената мисли - какво става с количеството яйцеклетки, качествени ли са след една определена възраст, ами ако дойде преждевременна менопауза... Тя ти е казала, Пирончо - пари си имате (да, нейните), сега ще е добре да си имате и дете, докато може. На което ти си отговорил с проекти, доверия, тя прибързва и пр. Зависи на какви години сте (особено тя), но все пак.
И въобще не те нападам. Чета те с интерес, обикновено ме забавляваш. Sunglasses

# 363
  • Sofia
Ама вие сериозно ли вярвате, че тази "финансово успяла жена" е примряла за Пирончовите семки. Joy Сякаш са безценни.

# 364
След като му е правила разни... манипулации, явно го е харесвала достатъчно. Wink

# 365
  • Пловдив
Скрит текст:
Историята, която коментирате, според мен тръгва оттам, че жената (с цялото си уважение към Пирончо) не е искала той да зачезне в чужбина и да мине кой знае колко време, преди да предприемат действия за дете, докато нейният биологичен часовник силно тиктака и шансовете намаляват непрекъснато. Мъжете са големи оптимисти в това отношение - ще се съберат някой ден с жена и ще имат дете, ама дай първо кариерата. Жената мисли - какво става с количеството яйцеклетки, качествени ли са след една определена възраст, ами ако дойде преждевременна менопауза... Тя ти е казала, Пирончо - пари си имате (да, нейните), сега ще е добре да си имате и дете, докато може. На което ти си отговорил с проекти, доверия, тя прибързва и пр. Зависи на какви години сте (особено тя), но все пак.
И въобще не те нападам. Чета те с интерес, обикновено ме забавляваш. Sunglasses
На около христовата възраст беше тогава, а на мен ми предстоеше заминаване за 2-3 месеца в чужбина. Не е, като да не може жена, твърдяща, че има чувства към мен, да изчака да се опознаем по-добре, особено като се завърна. А и споменах, че сме се виждали само в два дни общо, другото е разговори по телефона. За два дни общуване на живо и хоп - планове за дете? Scream Остави настоятелното убеждаване да зарежа кариерата, ами дете не се прави от днес за утре и защото само единият е решил така. Някак не връзват нещата, а и за нея може да е било временно увлечение и тиктакане на биологичния часовник, но нали и някой трябва да мисли трезво? Такива импулсивни решения често са с последици, от които хората после страдат.
 Безброй примери има и за жени, които повече искат да се видят в бяла рокля и да се изживеят като принцеси, към които е обърнато цялото внимание, отколкото наистина да са съпруги на мъжете си. Лошо няма, стига първото да не е за сметка на второто.

# 366
  • Sofia
След като му е правила разни... манипулации, явно го е харесвала достатъчно. Wink

Всъщност, друго исках да намекна...

# 367
Кой каквото ще да казва,ама аз по- аргументирани мнения от на пирончето тук рядко виждам.

# 368
Ама вие сериозно ли вярвате, че тази "финансово успяла жена" е примряла за Пирончовите семки. Joy Сякаш са безценни.

Скрит текст:
Скрит текст:
Аз вярвам.

Скрит текст:
Аааааа, не, правя се, че вярвам...

Smile

# 369

На около христовата възраст беше тогава, а на мен ми предстоеше заминаване за 2-3 месеца в чужбина. Не е, като да не може жена, твърдяща, че има чувства към мен, да изчака да се опознаем по-добре, особено като се завърна. А и споменах, че сме се виждали само в два дни общо, другото е разговори по телефона. За два дни общуване на живо и хоп - планове за дете? Scream Остави настоятелното убеждаване да зарежа кариерата, ами дете не се прави от днес за утре и защото само единият е решил така. Някак не връзват нещата, а и за нея може да е било временно увлечение и тиктакане на биологичния часовник, но нали и някой трябва да мисли трезво? Такива импулсивни решения често са с последици, от които хората после страдат.
 Безброй примери има и за жени, които повече искат да се видят в бяла рокля и да се изживеят като принцеси, към които е обърнато цялото внимание, отколкото наистина да са съпруги на мъжете си. Лошо няма, стига първото да не е за сметка на второто.

Нещо и е хлопала дъската.
Не е нормално след два дни общуване да искаш дете, че и да говориш такива неща като зарязване на кариера и работа.
Не е нормално нито от жена такова поведение, нито от мъж. Има нещо гнило.
Знам за подобна история. Много бързо са се случили нещата. Уж голяма любов. Мъжа казва, че ще се грижи за нея, да напусне и да имали дете. После последвал кошмара. Психопат се оказал. Грубости, посягане, психическо мачкане. Буквално не и давал да излиза, нито дори да общува с родителите.

# 370
Виждала съм жена на 30, паникьосана, че времето й за дете изтича. Опасна работа тоз часовник... Rolling Eyes

# 371
Нищо му няма на тази възраст, даже си е идеална. Simple Smile

# 372
Не знам, колкото и да ти тиктака часовника не е нормално след 2 дни познанство да искаш дете от някой. newsm78

# 373
Е, разбира се, че не е нормално, дори и в първите месеци е... Абе, не веднага се създава дете. Ама – разни хора, какво да се чудиш... Grinning

# 374
  • Пловдив
Парите, разбира се!  Оргазмите винаги можем да ги получим от градинаря, ако му платим.... Joy
Защо се налага на жена да плаща на мъж, за да ѝ обърне внимание? Scream

Общи условия

Активация на акаунт