Пари или оргазми

• 15 574
  • 478
  •   1
Отговори
# 375
Пирончо, пак ли? Joy

# 376
Разнообразява си момчето. Simple Smile

# 377
Моя близка приятелка се омъжи по следния начин: мъжът й дойде от чужбина с конкретната цел да си намери българка за съпруга. След 2 седмици запознанство й предложи брак. Тя се съгласи и се омъжи за него след около година. После заминаха за неговата чужбина. Имат дете и брак вече 17 години. Той е с много изтънчена професия, като цяло фин и възпитан човек, много я обича, и не е с някоя нехристиянска религия, ако това си мисли някой. Тя също има силни чувства към него. Няма нищо психарско, никакво насилие, никакви извратени неща между тях. Достатъчно сме близки, за да би могла да го скрие.
И на мен ми се струваше странно всичко това, но ето, всякакви неща стават в живота.
Друга пък моя позната се омъжи за чудесно момче, хубаво, перспективно, добро, внимателно, надеждно, влюбено в нея и т. н., сега се чуди какво да прави с 2 малки деца, а той не се спира от пиене, купони, любовници и скъпи хобита. Казвала ми е, че все едно живее с напълно непознат. Така че правила няма, има някакви вероятности, но никакви гаранции. И да се обобщава на едро не е смислено.

# 378
  • Sofia
Black_Sapphire, няма нищо странно – много чужденци се женят за българки, след кратко познанство. За мен, обаче, този тип отношения са много по-различни от любовна връзка между двама българи, живеещи в едно и също населено място. Никакъв аналог не може да има между двете неща.

# 379
Понякога така се получава. При мен и ММ нещата се развиха много бързо, няма нищо странно, ако и двамата искат едно и също. Заживяхме заедно на третата ни среща, детето се появи чак след близо 6 години, ако нямахме репродуктивни проблеми щеше да е много по-рано. Още на вторият месец решихме, че го искаме. Не е психопат, много добър съпруг и баща е.
Забравих да уточня, че ММ е българин. Живеем в един и същи град, даже сме колеги. Преди връзката ни сме говорили само по работа.

# 380
Тоо, и Ромео и Жулиета също не са се опознавали дълго... Relieved

# 381
Различно е при различните хора. Всеки си преценява. Simple Smile))

# 382
Black_Sapphire, няма нищо странно – много чужденци се женят за българки, след кратко познанство.
Този си е българин, но беше живял от 10 години в чужбина.
Няма точна рецепта. Понякога човек спазва всички правила и се оказва насред невероятна каша.
Друг път играе ва банк и уцелва джакпота.
Но при всички случаи разумният човек, независимо дали мъж или жена, има план Б.

# 383
  • Пловдив
Пиколото накрая и преинсталираше лаптопи за 20лв. Може да ти е смешно, но пускаш обявя в сайт и после може и наема да си плащаш, за 10 минути работа преди да легнеш.
Това за времето не отговаря на действителността. Windows XP и Windows 7 отнемат около 55 минути за вграждане (без настройките накрая), като с една гола операционна система лаптопът е за никъде. Трябва да се отдели поне още час работа, за да се сложат някои допълнителни неща и програми, да се направят настройки за по-бърза работа, освобождаване на излишните неща от системната памет и прочее. Най-основните програми за ускоряване работата на Windows и за подсилването срещу вируси са Advanced SystemCare и CCleaner. За намаляване или напълно премахване на вредните трептения на подсветката се слага f.lux. Силно препоръчително е да се сложат още и: Firefox с 10-ина доста полезни добавки, Adobe Flash player, Media player Classic с K-Lite codec pack , WinRAR, ACDSee 5.0, Adobe Reader. Може в добавка и Portable OpenOffice и/или Paint.NET - според нуждите на ползвателя.

И най-орязаното издание на Windows 10 не може да се вгради за по-малко от 16 минути (без настройките), дори и да използваш за целта прехвърлянето на ОС от USB памет към най-бързите NVMe SSD у-ва на пазара. Но в общия случай с Windows 10 Home е около 35 минути преди настройките (кирилизация, ефекти и бързина на работа, кога да се създават точки на възтановяване на системата, видео ускорение и споделена памет, въображаема памет и други), и около час и половина с тях. Абсурдно е да се твърди, че нещата стават за 10 минути.

Тези неща съм ги правил от 2001 г. насам и съм наясно с времето, което отнема всяка от тези ОС. Аз също съм вземал по 20 лева за тази дейност, но съм предлагал цялостно вграждане и оптимизиране на Windows, без да претупвам нещата и да предавам половинчата работа на хората, които са се доверили на услугите ми.

# 384
Моя близка приятелка се омъжи по следния начин: мъжът й дойде от чужбина с конкретната цел да си намери българка за съпруга. След 2 седмици запознанство й предложи брак. Тя се съгласи и се омъжи за него след около година. После заминаха за неговата чужбина. Имат дете и брак вече 17 години. Той е с много изтънчена професия, като цяло фин и възпитан човек, много я обича, и не е с някоя нехристиянска религия, ако това си мисли някой. Тя също има силни чувства към него. Няма нищо психарско, никакво насилие, никакви извратени неща между тях. Достатъчно сме близки, за да би могла да го скрие.
И на мен ми се струваше странно всичко това, но ето, всякакви неща стават в живота.
Друга пък моя позната се омъжи за чудесно момче, хубаво, перспективно, добро, внимателно, надеждно, влюбено в нея и т. н., сега се чуди какво да прави с 2 малки деца, а той не се спира от пиене, купони, любовници и скъпи хобита. Казвала ми е, че все едно живее с напълно непознат. Така че правила няма, има някакви вероятности, но никакви гаранции. И да се обобщава на едро не е смислено.
.

Ливанец, нали? Първия.

# 385
Ей, голям си спамер  Joy

# 386
Ливанец, нали? Първия.
Не, както казах, чист българин и не е мюсюлманин.

# 387
В Ливан живеят християни и мюсюлмани почти наравно...

# 388
  • Варна
Толкова сте сладки. От мен да го знаете - оргазмите са най-хубави, когато наоколо има бутилка шампанско, стриди и задължително омари.

# 389
Да, само че ако следващ съвета на Дан Севидж "fuck first", а вечерята после. Сега, фетиши всякакви, но все още не съм стигала до нужда от членестоноги и молюски, за да изпитам сексуално удоволствие. А и като цяло храна наоколо. И алкохол. Всъщност оргазъм на пълен стомах - трудно...

Общи условия

Активация на акаунт