🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 564
  • 630
  •   1
Отговори
# 450
  • Испания
Михаела каза в интервюто, че костюмът тежи 30 кг, а тя самата - 46 кг.

# 451
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Костюмите ми се струваха много тежки нашите. Американските /че и аз хвърлям око там/ ми харесват повече, поне не изглеждат като 100 кила с чанове, по-цветни са, по-атрактивни. И най-важното никога не излизат изпод тях потни и чорлави, хаха. Другият път да се постараят повече нашите. Вчера видях, че някой пусна Елхичката, чудна е и мисля че тя ще е. Нещото също е готин. Панела на ниво, въпреки че Шверци ми е антипатична, тя е аналогична на наша Гала - винаги в небрано лозе, все не знае.

И на мен американските костюми ми допадат повече. Иначе не вярвам Елхата (която смятам, че е Мелиса Джоан Харт) да спечели, по-скоро Лисицата-Ротвайлера.

# 452
На мен любимец ми е Ротвайлера. Heart

# 453
  • Испания
Маги Джанаварова е в "Здравей, България".

Страшно много е отслабнала, направо се е свършила.

# 454
Чудесни финалисти имаше. Която и да беше спечелила, щеше да е заслужено. И моя фаворит иначе беше Къци и то основно стана такъв като свали маската си и осъзнах, колко труд полага за тези си роли и да пее толкова различно. Честно казано аз даже си мислех, че не може да пее, съдейки от един Биг Брадър, където трябваше да пее, като стъпва в някакви гадории /не помня коя песен/. А за Жана исках да кажа, че най-вече останах изненадана не толкова от това, че е тя под маската, колкото от това, че аз я мислех за по-мощна, докато Розата ми изглеждаше с добро телосложение на зряла жена. Така че, браво на Жана за фигурата.

# 455
И моя фаворит беше Шапката и според мен трябваше да стигне до полуфинала. Беше по-интересен образ и от Пилето, и от Принцесата. И Кукера ми беше по-симпатичен от тези двете.

# 456
Пилето и Принцесата ми бяха скучни. Кукерът не харесвах заради маската и подрънкването с чановете. Шапката ми хареса, защото беше разнообразен и изненадващ.

# 457
... Къци и то основно стана такъв като свали маската си и осъзнах, колко труд полага за тези си роли и да пее толкова различно. Честно казано аз даже си мислех, че не може да пее, съдейки от един Биг Брадър, където трябваше да пее, като стъпва в някакви гадории /не помня коя песен/. ...
Реших да потърся това, заради което мислех, че Къци не може да пее и го намерих. Ми правилно помня Joy..., голям напредък от тогава.

# 458
  • Sofia
Добре си пее Къцко,и в Капките много се стараеше.

# 459
Добре си пее Къцко,и в Капките много се стараеше.

Той като цяло във всичко е супер старателен Simple Smile

# 460
Божеее, ама голям съм заплес. Вярно, че Къци участва и в Капките и там му бях фен - напълно бях забравила, че е участвал и незнайно защо си спомнях само Випа.

# 461
  • Испания
Пчелата остана на крачка от победата в „Маскираният певец”

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-focus-2019-12-10 … kiraniqt-pchelata

# 462
10% талант, 90% труд. Така беше казал някой... Къци го доказа-с труд всичко се постига.

# 463
  • Варна
Абе, хора, какво стана с Киборга, че нямам време да изчета всичко назад?

# 464
  • Испания
Абе, хора, какво стана с Киборга, че нямам време да изчета всичко назад?

Беше Филип Аврамов.

Общи условия

Активация на акаунт