Нуждая се от ...

• 121 692
  • 1 783
  •   1
Отговори
# 1 710
Искам вълшебна пръчица понякога, ей така, когато искам да я размахам и да сбъдвам желания. 🙏
Това със сигурност го повтарям, но моля те, ако я номериш, брой и мен!
Имам желание, а не нужда, за една малка и фина сребърна вълшебна пръчица. Може и да е тип от Хари Потър - примерно от абаносово дърво, с косъм от еднорог...
Hug
Размечтах се Blush
Аз имам дървена вълшебна пръчица, но освен да прави магии в Harry Potter парка в Дисни, за друго не става, за съжаление.

# 1 711
  • София
Анонимна, газираното не разваля зъбния емайл, захарта го прави. Кафето също, както и чая. Разтвори си сода във вода и се жабуркай след пиене и хранене.

# 1 712
Зеленина, дълги дни, слънце, свежи салати и плодове, песен на птички... Не е моят сезон зимата.

# 1 713
  • Някъде там
От обезболяващо за "душевни болки".
От повече търпение.
От повече топлина.
От повече поводи за усмивки.
От слънце..
От най-близката си приятелка, която е далеч и много ми липсва време прекарано с нея. Ежедневни са разговорите ни. Не е същото обаче.

# 1 714
  • София
Нуждая се да срещам повече спокойни и ведри хора. Нормални хора, с които се общува естествено.

# 1 715
  • Бургас
Нуждая се от спорт, но така и не се стягам и да започна с редовното спортуване.

# 1 716
Нуждая се от пролет и от работа.

# 1 717
Успех, Сладкодъвка! 🙏🏻

Нуждая се от спорт, но така и не се стягам и да започна с редовното спортуване.
Едно към едно съм и аз.

Нуждая се от познанства. Стабилни, сериозни, добри.

# 1 718
Нуждая се от една хубава вечер. Да се наглася , да излезем , да вечеряме, да си говорим . Но нямо за кого и с кого да го направя.
Имам нужда една вечер да не съм майка , а жена!

# 1 719
О, от това също, TNT.Заобиколена съм от лицемери, но ги отстранявам един по един. Искам истински, добри и човечни хора в живота си; такива, с които да мога да водя истински диалог, далеч от битовизми и сплетни ( това последното ме отвращава ).
Успех и на теб Heart

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 21:07 от *Сладкодъвка*

# 1 720
  • Банско
Нуждая се от хубава почивка с басейнче и хубава храна някъде в район, в който не сме били. Примерно Етъра, Велико Търново...

# 1 721
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
... Време на саме, само за мен. Масаж и спа - само за мен... Всичко това в хижа в планината, с камина...

# 1 722
  • Точно където трябва
Забрава.

# 1 723
Нуждая се от хубава почивка с басейнче и хубава храна някъде в район, в който не сме били. Примерно Етъра, Велико Търново...
Избягай за 2 дни в Болярско село. Храната е супер. Има закрит басейн. Почивката е гарантирана.

# 1 724
  • Бургас
....смяна на пролетно-летния си гардероб !
....подстрижка !
....някои лични вещи !
....време, лично за себе си !
....за чисто женски глезотии !
....за ровичкането из цветята си !

Общи условия

Активация на акаунт