Нуждая се от ...

• 122 737
  • 1 797
  •   1
Отговори
# 1 785
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
... От спокойствие. Дълго и напоително спокойствие. Такова, от което да ти дотегне...

# 1 786
От същото се нуждая и аз. Да сляза за малко от въртележката, да поема глътка въздух от всичко.

# 1 787
  • Бургас
... От спокойствие. Дълго и напоително спокойствие. Такова, от което да ти дотегне...
Цвете, как хубаво го написа само....
Искам!

# 1 788
Нуждая се от едно малко, да си сипя,  да се успокоя от уплах Imp  само, дето не пия...
Току що гледах рекламата на Иван и Андрей,  на летището... Scream Scream

# 1 789
Рекламата ли те изплаши?Намирам я за абсурдна и ме дразни.

# 1 790
Ами, замислих се за всички замесени около изпълнението,  сигурно са стотици,  и как тия хора не са усетили какъв абсурд забъркват Rolling Eyes
На мен ми е не само дразнеща,  безпокои ме, че има изобщо такива идеи,  и  остави настрани дали са осъществими,  ...че има хора,  които ги мислят за нормални.
Твърде много стереотипи замесени,  твърде много популизъм.

# 1 791
  • UK
Може ли да ми пишете на лични каква е тази реклама.
Имам нужда от тишина и спокойствие. Правим голям ремонт, половината къща е съборена, другата половина мръсна, прашна и наблъскана с партакеши.

# 1 792
Явно почти всички търсим спокойствие, тишина и мир. Дано го намерим някога в този живот. Като някакъв мираж ми се вижда.

# 1 793
  • Бургас
Имам нужда от много сън - дълбок, качествен сън!

# 1 794
  • France
Може ли да ми пишете на лични каква е тази реклама.
И на мен ми стана любопитно

# 1 795
Не я намирам в нета , даже питах gemini Joy , отговори ми,  че е трудна за намиране Joy, да потърся на YouTube  канала им. Намерих само призива , накрая на рекламата- твоето място е тук, от 681ва насам ! Unamused
Мога да се опитам да я преразкажа Joy
Скрит текст:
Иван и Андрей  го играят ръководител движение,по микрофона на пристигащи, насочват млади хора към изхода. Едното момиче го чакала майка му с баница, а CVто, качено на сайта им го били прочели 4 големи фирми.
Пристигащите гледат стреснати, те ги успокояват, че всичко ще се нареди.
Идилия.
Скрит текст:
Нямам нищо специално против движението на  гореспоменатите,  с което си правят PR , реклама,  каквото си искате...
Обаче, рекламата ми навява , на първо четене, две противни мисли:
1. емигрантите са търсещи забогатяване,  заблудени хората, които могат да живеят изключително добре в Бг, но не го знаят.
2. емигрантите са заблудени хора, които не знаят да си търсят работа,  затова  тяхната кампания  е начина.
Аз такива емигранти не познавам, та...
..ей такива нещица...
Ох, забравих  , и баницата ни липсва Joy

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 13:15 от LordOzzy ⚡

# 1 796
  • France
Леле... Flushed в потрес съм. Да се надяваме, че не са усвоили едни пари и за това.
Между другото през 681ва територията ни е била доста различна. Simple Smile Не съм сигурна, че днешна Румъния е ок с този призив Joy

# 1 797
  • Бургас
Нуждая се от разпускане - пътуване, релакс и море(басейн, минерална вода) и сън!

Общи условия

Активация на акаунт