Лидл 134 - В очакване на Коледа

• 114 389
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 270
Аз сега от едно малко парченце сьомга направих супичка.  Ма утре ще мъча шарана
Добре, а за пържен как се подготвя

# 271
Какво е това пилешко от Полша със салмонела, сега чух, в Лидл зарежда ли се полско?

# 272
Дами, идвам в темата с едно питане.
В най-близкия до нас Лидъл нямат налични комплекти електрически четки за зъби на Орал Би.
Нямам време да обикалям по филиалите в Пловдив, а искам много да купя за подарък.
Някоя от вас, ако случайно е видяла в някой от магазините налични комплекти, може ли да сподели?

# 273
  • софия
Аз сега от едно малко парченце сьомга направих супичка.  Ма утре ще мъча шарана
Добре, а за пържен как се подготвя
Уффф, да знаеш, че ще си усмърдиш къщата. Режеш на шайби, овалваш в башно със сол и пържиш на не най-силно (7ма от 9та степен).

# 274
Ще ме карате да го върна накрая JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 275
Ние по стар български обичай ще сме на сьомга Joy
И да има салата с авокадо, че иначе какъв Никулден ще е.  Laughing

# 276
Ние по стар български обичай ще сме на сьомга Joy

Скрит текст:
Ан тъй, то Св. Николай със сьоНга е запушвал дупките в лодката! Simple Smile Друго си е шаранецът, кости много ама те са на добро, пришивали ги в шапките на децата, за да ги предпазват от уроки и зли очи или ги пускали по течението на реката, за да се умножи броят на семейството. Доброто поверие казва, че ако сложите от люспите в портфейла си, ще ви е на пари. Пък сьоНгата има ли люспи?Stuck Out Tongue Winking Eye
Да не ми се вържете сега, вкъщи от баба още си е традиция пълнен шаран с лук, много орехи и девисил да се прави, даже не си представям друго. Ама не се знае, току се сменила традицията.
Аз пък един мерак на парочистачката Виледа съм метнала, ама никъде не я намирам да се продава, ни отзиви за нея, само руските девочки я хвалят. Ще ида да я видя на живо, пък ще му мисля.

# 277
И аз шарана го изпържих на 7ма от 9 степени котлон, но първо го осолих и оставих за 15-20мин и после овалях в царевично брашно. Шайбите (котлетите) ги режа с дебелина 1,5см, за да хрупка повече.

# 278
Дами, идвам в темата с едно питане.
В най-близкия до нас Лидъл нямат налични комплекти електрически четки за зъби на Орал Би.
Нямам време да обикалям по филиалите в Пловдив, а искам много да купя за подарък.
Някоя от вас, ако случайно е видяла в някой от магазините налични комплекти, може ли да сподели?

Аз им писах на мейла какво издирвам и те ми върнаха отговор,че до седмица артикула ще е наличен в посоченият от мен магазин.

# 279
Лъки, в една къща няма ли сьоНга и авокадо, на зян е. 😸
Остана ни от замразената, та ще я оползотворя
Иначе обичам пържен шаран, но някой друг да ми го направи, и не в къщи 😸
.

# 280
+1 шаран най-вкусен става пържен. Но има миризма на риба - не съм правила от години. Има много кости. Печен не го харесвам точно, защото ми е като сварен. Пробвала съм пълнен да направя - всички го харесаха, на мен не особено.
Аз ще правя ципура за утре Simple Smile
Купух си шоколад с чили и този с лешници и ядки микс и шам фъстък.

# 281
Какво е това пилешко от Полша със салмонела, сега чух, в Лидл зарежда ли се полско?

Кой знае? Месото отива в преработвателни фирми, където се транжира, опакова ...Също както с другите меса.

# 282
  • Пловдив
И аз шаранчов го уважавам само пържен Wink Ама утре сме на гости и се моля да не ми сервират някъв на плакия, че си останах на салата и ракия Stuck Out Tongue Winking Eye

П.п. Ходих да диря ел.подложка/одеало от 33лв ли беше, за колежка...еми нямаше Confused Мрън!

# 283
И аз утре ще ям пържена риба (не шаран), а от Лидл взех скариди, но те са нещо като бонус. По принцип предпочитам белените, не знам какво ще излезе от тези...

# 284
СьоНгата има люспи, как да няма. Дребни и много.

Общи условия

Активация на акаунт