Къната, билките и всичко останало за билките - Тема 15

• 33 483
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Не съм, но смених маската, дали пък не е от това Thinking

# 556
ПРЕПОРЪЧАЙТЕ някое олио без вредности за след баня да хидратира дължините? Благодаря.

Аз ползвам това https://lautusclub.com/products/slick-drops и съм страшно доволна.

# 557
Лейди, ти ме подсети и за нещо друго, няколко пъти слагам един продукт на Джон Фрида за обем, купих го за дъщерята, но не и допадна и викам айде ,аз ще го слагам, пари сме давали 😸
Вероятно може и от това да е Thinking

# 558
  • В полите на Пирин планина
Аз в корените, освен шампоан и някоя ампула за растеж, друго не слагам - разни такива за обем, според мен са нож с две остриета - за момента дори и оправят вида на косата, при дългосрочна употреба не са много ОК. Имах един такъв спрей на Шварцкопф, който ми докара нещо като пърхут, и като метнах шишето в коша, изчезна почти веднага.

# 559
Ааа, ще го спра и аз значи 😸

# 560
Здравейте, изчетох темата, намерих в Пловдив магазини за продуктите на Хенафокс. Сега съм в чудене какво да правя. Целта ми е мазане само в корените, както правех досега с боята за коса.Няма да сменям цвета, искам да остане тъмно кестеняв. Въпросът ми е тъмно кестенявата готова билкова боя Хенафокс с индиго ще бъде ли достатъчна да покрие белите корени /косата ми вече е доста побеляла/ и какви отзиви имате за Cultivator's. Благодаря!

# 561
Привет отново!След като се намазах преди няколко дена с готовата смес на Хенафокс,ходих на плаж и басейн.В корените не остана цвят,още по-лъснаха белите ми и без това  непокрити коси.За разкош разбрах,че утре съм на официално събитие. Купих си онзи ден Култиватор,намазах се.Използвах едното пакетче само за корените.Много лесно се маже(като крем).След 2 часа ще докладвам покрило ли е белите коси.

# 562
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, изчетох темата, намерих в Пловдив магазини за продуктите на Хенафокс. Сега съм в чудене какво да правя. Целта ми е мазане само в корените, както правех досега с боята за коса.Няма да сменям цвета, искам да остане тъмно кестеняв. Въпросът ми е тъмно кестенявата готова билкова боя Хенафокс с индиго ще бъде ли достатъчна да покрие белите корени /косата ми вече е доста побеляла/ и какви отзиви имате за Cultivator's. Благодаря!

При първа апликация не знам дали ще покрие. Може би ще трябва натрупване, а не знам дали ще се слее с косата надолу като цвят. Изобщо с билковите бои всичко е проба-грешка и човек да си намери неговата комбинация.

Привет отново!След като се намазах преди няколко дена с готовата смес на Хенафокс,ходих на плаж и басейн.В корените не остана цвят,още по-лъснаха белите ми и без това  непокрити коси.За разкош разбрах,че утре съм на официално събитие. Купих си онзи ден Култиватор,намазах се.Използвах едното пакетче само за корените.Много лесно се маже(като крем).След 2 часа ще докладвам покрило ли е белите коси.

Дано да покрие... стискам палци.

# 563

Ще очаквам отзиви, защото скоро ми предстои мазане и искам да знам какво да правя.

# 564
При всеки е индивидуално, при първо мазане и мен не ме покри добре, тогава пробвах Кхади.

# 565
При всеки е индивидуално, при първо мазане и мен не ме покри добре, тогава пробвах Кхади.

Ако някой е ползвал различни марки, може ли да каже с коя е най-сигурно покритието в корените. Не ме притеснява да има разлика в цвета, така или иначе не сменям цвят и ми е важно да покрие корените. Гледам, че има много видове /марки/ къна.

# 566
Така,покри навсякъде освен слепоочята и отпред на челото.Стоях два часа. Нагрявах и със сешоар.Може би наистина трябва натрупване.Ще намажа пак следващата седмица следващото пликче.Иначе лесно се изми,лъскава е,цветът е хубав,не ме сърби главата и няма главоболие.

# 567
  • София
Lemy, не е покрило добре с Кхади, или не е покрило добре с друга къна, след което си преминала на Кхади? Relaxed
Ако си намерила къна, която покрива добре корените, моля да споделиш- не мога да се справя с този проблем, а се къносвам понякога и 2 пъти месечно (т.е. има значително натрупване за година и половина- две).

# 568
Аз не ползвам къна а билкова боя за коса и първото ми боядисване беше с Кхади, което не покри добре и слава богу, защото зеленееше. След това започнах с златисто медената на Хенафокс и след няколко боядисвания минах на светлокестенявата, пак на Хенафокс, за да си доближа Цвета максимално до моя естествен. Ами аз съм доволна. Няколко пъти ми се е случвало, дали заради експеримент, дали заради нещо друго, да не ми покрие добре корените, тогава след една седмица ги боядисвам още един път. Но за толкова години само няколко пъти ми се е случвало и то само със светлокестенявата, златисто медената ме хващаше много яко.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 16:08 от Lemy

# 569
  • София
Благодаря,  Lemy.
Ще опитам и аз с билкова боя, да видим какво ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт