,дали е възможно да е или от Осцилококциума или от Суметролима.Как се процедира в този случай,да ги спра ли,нали не е антибиотик.Моля ви посъветвайте ме?Като,че ли обаче дъщеря ми се чувсвтва по-добре обаче,по-жизнена е,но този обрив....
,дали е възможно да е или от Осцилококциума или от Суметролима.Как се процедира в този случай,да ги спра ли,нали не е антибиотик.Моля ви посъветвайте ме?Като,че ли обаче дъщеря ми се чувсвтва по-добре обаче,по-жизнена е,но този обрив....
И при положение ,че всички те могат да се купят без рецепта се смята,че са безобидни.Казвам само,че трябва да сме по-информирани за всичко,което си слагаме в устата пък било и под названието-хранит.добавка.Я вижте колко витамини в аптеката са с аспартам?А мой близък купи наскоро лекарство с модифицирано нишесте
И при положение ,че всички те могат да се купят без рецепта се смята,че са безобидни.Казвам само,че трябва да сме по-информирани за всичко,което си слагаме в устата пък било и под названието-хранит.добавка.Я вижте колко витамини в аптеката са с аспартам?А мой близък купи наскоро лекарство с модифицирано нишесте Препоръчани теми