МАЙското дете се стяга за море! (73)

• 9 769
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
Привет и от мен!!!

Както е писала Сиска и ние се завърнахме от Несебър, но 8 дни не можаха да ни стигнат-времето мина неусетно, а и малката беше много щастлива-с една дума супер....ходихме и на новия Аквапарк....
Не съм писала, т. к. имахме малък инцидент....като се върнахме от морето още при слизането от колата, като оставях Иса да стъпи на земята тя изпищя, нещо и стана на крачето и започна да куца....през изминалите дни я водихме при ортопиди, физиотерапевти и т.н. всички казват, че е разтегнара нещо си там и постепенно с времето ще отшуми, ама пусто му като не съм спокойна....сега като , че ли почти не куца, ама обмисляме и до Пловдив да я заведем на ортопед....ей така значи от нищо нещо....

Стига съм ви занимавала-отивам да ви чета назад, че признавам си само тази страничка прочетох Embarassed....

Дидка, на тази възраст децата забравят много бързо, моята приятелка си остави щерката(на 1 г. и 6 мес. ) за 5 дни при майка си и по същия начин неискаше да ходи при нея и тя се разплакала и казала, че никога повече няма да я оставя за толкова дълго....

Честито на новопроходилите!!! Да стъпват само по гладки пътища!!!

# 271
Дидка, това, че детето иска при баба си означавало, че е било гледано добре, туй за успокоение  Wink

Ей Калина,олекна ми на душицата!Ама как се разстроих,направо..... Sick,но сега вече всичко е ок

# 272
  • Варна
Добре дошли на завърналите се.  bouquet
И Иво се буди нощем, но за щастие най-много само веднъж на нощ, много рядко два пъти. Аз вече така съм свикнала с това негово нощно събуждане, че е имало нощи в които той спи, а аз като автомат се будя. Mr. Green
Да докладвам от днешната консултация на 1г и 3 м Иво е 78 см и 10,200 кг. Не е наддал за последните 3 месеца, но е пораснал с 4 см.
Дидка, не се ядосвай ще си те спомни Данчо. Брат ми ходиха на море за 10 дни и като ги видял после малкият на 1г и 1м и почнал да пищи и да се дърпа от тях.
Тиа, много кофти случка.
Валя, да се оправя по-скоро малката сладуранка Иса.
Честити ходещи крачета на Коси.
Ох, да се оплача, че ще се пръсна. Любезният ми мъж снощи като нямал какво да прави и решил да преинсталира системата. Досега бяхме на 98, сега сме на ХР. В резултат на неговата дейност сега камари от снимки, файлове, архиви и всякаква информация, фаворит файловете, абе труда ми за две години е по-дяволите. Иде ми да го убия.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Като му казах и той заяви, че аз съм била мърла и мързелана, защото не съм си правела на резервни дискове  информацията. Пак аз излязох виновна.  smile3514

# 273
Пак аз излязох виновна.  smile3514

Е те тва ми е лЬОбимия момент.

# 274
Живеем в малоумна държава. Тези от Софиягаз направо ни изнудват нечовешки в момента. Както и да е.
Сиска и Деспина, искам да попитам - децата не се ли уплашиха от шума на влака (в случай, че ни се наложи да пътуваме сами с влак с Теа заради новосъздалата се ситуация)?

# 275
  • Варна
Мартеа, аз съм помъкнала Иво по влаковете от както беше на 4 месеца и не съм имала проблеми.
Сега последният път като пътувахме като ме видят сама жена с две деца  Rolling Eyes и никой не влиза при нас и си пътувахме сами. Той спа, игра с кака си, облизаха купето, де що имаше мръсотия, но иначе нямаше проблеми. Само трябва да имаш разни неща за ядене и за игра, защото омръзва. Все пак ние пътувахме почти 7 часа София-Русе и 4ч и половина Русе-Варна. Вода, мокри кърпи и мнооого здрави нерви са абсолютно необходими при пътуване с влак с малки деца.

# 276
Уф, каквото прочетох, прочетох, много голяма темата, но важното е, че прочетох, че днес е било секциото на Мегстар - днес си имаме ново бебе  ylinfant, дай Боже всичко да е минало добре!!!!  На 08.08. хубави деца се раждат - моя племенник е роден днес и е прекрасно дете отвсякъде Grinning

# 277
Сиска, това с честото кърмене си го обяснявам, че просто децата искат да се гушкат в мама, а като сучат се чувстват още по-близо до нас. И аз кърмя навън като ми бръкне в деколтето.

# 278
Еха,Мегстар днес има голям ден!Да е щастлив за нея и цялото и семейство!  bouquet

# 279
И аз да добавя стиснати палци за леко раждане на Мегстар и много щастие на новото бебче!  Praynig

# 280
Аз пък се събудих тази сутрин с мисълта за Мегстар, но бях забравила кога точно и беше секциото и мислех да прочета назад из темата. А то било вчера, доколкото разбирам от вас  LaughingМного стиснати палци и от мен Praynig Сега ще чакаме новини

Мартеа, Дени не само че не беше уплашен, а беше много щастлив даже. Имаме си снимки даже от влаковата забава, която си спретнахме LaughingНие бяхме в спално купе, беше му много интересно, побесня преди сън на отиване, а на връщане много му се спеше и с лягането отнесе плувката. И на отиване и на връщане спеше толкова добре, че се пробуждаше само 1 път, много приспивано му действаше влака, въпреки че беше изключително шумно и аз не можах изобщо да заспя.

Дени се разболява май, разкихал се е и кашля. Явно пак изпуснах момента с по-дебелото обличане в това променливо време. Или вчера не прецених правилно как да го облека, или настива нощем. Тук е доста хладно сутрин и нощем, а моя син продължава да спи само по една тениска. Не търпи никакви завивки. По цяла нощ дебна да заспи дълбоко и му мятам завивка, но той веднага се усеща и докато не я изрита не мирясва. Да захладнее още малко и го мушкам в спалния чувал, а до тогава явно ще трябва да спи по-добре облечен.

Да ви кажа какви ги свърши тази сутрин. Шетам си аз из спалнята, а него съм го оставила да беснее из апартамента. По едно време чувам внезапен рев и гледам Дени тича при мен плачейки и държейки в ръка една наръпана глава лук. Измъкнал си лука нашия и веднага в устата. Доста време после му лютеше, дано си вземе поука.

# 281
Сиска поне Дени се е запознал с лука вече и следващия път няма да го бутне Laughing
и аз стискам палци на Магстар всичко да е минало добре Praynig
Момичета и аз да споделя нещо, играят ли вашите сладури с кофи и лопати в пясъчника, Криси не знам какво да я правя отива при децата там , които си играят щастливо сяда и в следващата минута се обръща по корем и започва да мята с ръце и крака все едно "плува"...Ама това всеки път, другите майки какво ли си викат абе майката на това дете не му ли е казала че това е пясъчник а не море ooooh!....
Всеки път нося кофи и лопати клякам до нея показвам и как се прави и в следващия момент тя е вече по корем..Сега с това можем само да се похвалим Laughing

# 282
Buba, много се смях с хрумванията на щерка ти JoyНе знам как да и обясниш, че в пясъка не се плува Laughing

Позволих си да пусна нова тема

Общи условия

Активация на акаунт