Както е писала Сиска и ние се завърнахме от Несебър, но 8 дни не можаха да ни стигнат-времето мина неусетно, а и малката беше много щастлива-с една дума супер....ходихме и на новия Аквапарк....
Не съм писала, т. к. имахме малък инцидент....като се върнахме от морето още при слизането от колата, като оставях Иса да стъпи на земята тя изпищя, нещо и стана на крачето и започна да куца....през изминалите дни я водихме при ортопиди, физиотерапевти и т.н. всички казват, че е разтегнара нещо си там и постепенно с времето ще отшуми, ама пусто му като не съм спокойна....сега като , че ли почти не куца, ама обмисляме и до Пловдив да я заведем на ортопед....ей така значи от нищо нещо....
Стига съм ви занимавала-отивам да ви чета назад, че признавам си само тази страничка прочетох
Дидка, на тази възраст децата забравят много бързо, моята приятелка си остави щерката(на 1 г. и 6 мес. ) за 5 дни при майка си и по същия начин неискаше да ходи при нея и тя се разплакала и казала, че никога повече няма да я оставя за толкова дълго....
Честито на новопроходилите!!! Да стъпват само по гладки пътища!!!
,но сега вече всичко е ок

, дай Боже всичко да е минало добре!!!! На 08.08. хубави деца се раждат - моя племенник е роден днес и е прекрасно дете отвсякъде

....
Не знам как да и обясниш, че в пясъка не се плува