Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 862
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Имам въпрос за Золадекса. Утре ми е ден за инжекцията. Проблем ли е, ако ми я бият тази вечер?

# 376
Момичета, успех на всички с процедурите! Аз се отдадох на коледно пазаруване и си лекувам душата.
Марита, честита да си! И много здрава! Всичко, което си наумиш да постигаш с лекота. И много любов да се лее покрай теб!

# 377
  • София /Абсурдистан
Маритаааа! Честит рожден ден, момиче! Здрава и щастлива да си и лошото да е останало в миналото вече!

# 378
  • Варна
Честита да си,Маритка!Все същата яка и луда мацка и от здраве и ухажори да не се отървеш цял живот!

# 379
Марита честит рожден ден да си много здрава и щастлива. 🎁🎁🎁Всичко ще успееш да наместиш според твоите желания сигурна съм.
Тинтири хайде да тръгват нещата надобре вече. И аз си помислих че е грешка.

# 380
  • София
Тинтири, аз по-рано не съм го била,но като бях на море в Гърция,ми се забави слагането с 2 или 3 дни.Казаха,че няма проблем.

# 381
  • София
Момичета, нещо ме притеснява. На 03 се появи нещо като цикъл (аз съм с тройно негативен без хормонално лечение). В първите дни беше леко зацапване, но след това си почна яко кръвотечение и продължава, а вече е 16 и се чудя дали да го чакам да си спре или вече да търся лекар... Това ми е вторият цикъл след лечението, първият беше в края на септември и мина доста леко, след него голяма палза и сега това... На 18 съм на диспансер и ще питам, но ми се иска да видя и вашето мнение

# 382
Благодаря ви мили момичета🤗❤️ Хубави пожелания сте ми написали. Явно сте ме поопознали😁
Отивам да си изрусявам още косата, да се глася и да готвя. Ще имам гости😊

# 383
  • София
Честит празник, Марита! Бъди здрава, обичана и щастлива!

# 384
  • София
Честита да си, Марита! 💐🎂🎉😘
От здраве, радост и ухажори да не се отървеш! И от ухажорите най- свестния мъж да си избереш!
Пожелавам ти незабравим празник!

# 385
Честито и от мен , Маритка! Бъди много, много здрава и все така щура!
Тинтири,аз съм слагала Золадекса и по-рано, и по-късно. Казаха ми, че не е проблем.

# 386
  • София
Маритка, лудетино! Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всяка година занапред да ти е по-хубава и щастлива от предишната! И никога да не свършват дяволчетата в очите ти! И много, много здраве ти желая, защото от него започва всичко хубаво в живота. Целувки от мен.

Тинтири, дано дотук си си взела дозата лошотии, и оттук ататък нещата да тръгнат на оправяне! Наистина, много ти се събра. От мен гуш с много съпричастие.

Зори, стискам палци всичко да е наред.

Angel15, надали мога да ти бъда полезна с моя случай, но на всяка вливка паклитаксел направо си ми идваше, на мен, която съм в менопауза от три години. Химиотерапевта ми каза, че се случвало, да не се шашкам. Не те знам, ти приключила ли си химиото и скоро ли е било.

# 387
  • София
Маритка, лудетино! Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всяка година занапред да ти е по-хубава и щастлива от предишната! И никога да не свършват дяволчетата в очите ти! И много, много здраве ти желая, защото от него започва всичко хубаво в живота. Целувки от мен.

Тинтири, дано дотук си си взела дозата лошотии, и оттук ататък нещата да тръгнат на оправяне! Наистина, много ти се събра. От мен гуш с много съпричастие.

Зори, стискам палци всичко да е наред.

Angel15, надали мога да ти бъда полезна с моя случай, но на всяка вливка паклитаксел направо си ми идваше, на мен, която съм в менопауза от три години. Химиотерапевта ми каза, че се случвало, да не се шашкам. Не те знам, ти приключила ли си химиото и скоро ли е било.

Приключих още юни аз

# 388
Марита, да си жива и здрава! Другото го имаш🎁🎆🎉💕🎀🎈🎈🎈💃

# 389
  • София
Марита, честит празник и от мен! ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт