Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 860
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Марита,честит рожден ден!💐
Не се променяй заради никого,момиче.🥂

# 391
Марита, жива и здрава да си! И дано да намериш това, което търсиш и искаш! Или то да те намери!
angel5, не е лошо да идеш да те видят.Щом е обилно кървенето, не е добре, да продължава толкова дни. Аз, сега цикъл нямам, но преди хистеректомията, бях с чест и обилен и си знаех, подмине ли 5 дни, значи има нещо...

# 392
  • Plovdiv, Bulgaria
Честита да си мила, Марита! Здрава, щастлива, все така здраво грабнала в ръцете си живота! Забавлявай се, обичай се и бъди безкрайно влюбена в живота! Purple Heart

# 393
  • София
Зори, стискам палци да мине като при мен, без никакви проблеми!

Аз чакам да ме вкарат в операционната. Майка чака да я вкарат за колоноскопията. Тая година ще ме изстиска до последно, ама да минава и заминава

# 394
  • Варна
Тинти,успех от все сърце и на двете ви !

# 395
  • София
Мерси,Тинти!Стискам палци и теб и майка ти да мине всичко безпроблемно и с добър резултат!Дано са последни притеснения за всички ни!

# 396
Зори , Тинти и майка да минава бързо и безпроблемно и само перфектни резултати✊✊✊

# 397
Марита честит рожден ден! Жива и ЗДРАВА и все по-красива!

Зори, успех и безавариино!

Тинти, всичко да мине и при двете ви възможно най леко.

Аз напълно те разбирам. Снощи на майка ми не можеше да диша, виках линейка и сега е в болница на кислород.. Казват, че нищо й няма ама...още изследвания ще правят..
Много скапана година Sad

# 398
  • София
Момичета чета ви, но не сварвах да пиша тия дни.
Бела , да ти е живо и здраво момчето, да се гордеееш с него и ти да си жива и здрава да му се радваш!🍀Heart💛😘 Всичко ще е баред със скенера, не се тревожи! Имам усещане за тези неща, вярвай ми!
Маритка, бъди здрава, здрава и пак здрава, другото е лесно!!! Очаквам с нетърпение разказа ти за звездната нощ 🍷🍸🍷🍻HeartFlowers HibiscusHeart!!!
Милички Зори, Тинти и тинти-мама, нека Бог да е с вас и да напътства ръцете на лекарите!!!
Аз вчера бях на херцептин, сестрата беше факир направо така ми го сложи че не ме боля много, дори внсравнение с предните пъти изобщо. После обиколих НОИ, Социалните , пощата да си взема решението за пенсия и до Токуда да се запиша за ПЕТ Скенер!
За утре, ако някой е пропуснал:

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 10:21 от Lagertha

# 399
  • София
Аз съм готова и си тръгвам. Надявам се всичко дето е било за рязане по тялото ми да е изрязано!

# 400
  • София
Аз съм готова и си тръгвам. Надявам се всичко дето е било за рязане по тялото ми да е изрязано!

Присъединявам се към твоето пожелание. Дано. И дано и при мама-Тинти всичко да е наред. Пиши за нея, като стане готов рвзултатът.

# 401
  • В царството на игрите:)
Flowers Hibiscus
Момичета, нещо ме притеснява. На 03 се появи нещо като цикъл (аз съм с тройно негативен без хормонално лечение). В първите дни беше леко зацапване, но след това си почна яко кръвотечение и продължава, а вече е 16 и се чудя дали да го чакам да си спре или вече да търся лекар... Това ми е вторият цикъл след лечението, първият беше в края на септември и мина доста леко, след него голяма палза и сега това... На 18 съм на диспансер и ще питам, но ми се иска да видя и вашето мнение
През месец два ми идва по този начин, откакто не съм на хормонално лечение. Понякога и 20 дни отива. Няма ти нищо, но ти ще си попиташ Simple Smile

Марита, честита да си, и здрава, и обичана! HeartpulseFlowers Hibiscus

# 402
  • София

Присъединявам се към твоето пожелание. Дано. И дано и при мама-Тинти всичко да е наред. Пиши за нея, като стане готов рвзултатът.

Минала е процедурата при нея. Резултат чакаме да кажат, но най-вероятно утре. Аз се притеснявах как ще мине упойката, че нали е алергична, а и трудно се буди. Анестезиоложката се ошашкала здраво, чак я убеждавала да правят без упойка. Но минало добре всичко, сега си почива.

# 403
  • София
Дано всичко да е наред, Тинтири.

# 404
Благодаря мили момичета🤗 За съжаление партито ми свърши зле. С гаджето пак се изпокарахме. Казах му после по тел.да ми връща ключа и аз връщам неговия, да изнесе до троха какво има тук и край. Напълно край! Направи ме нещастна на връх рождения ми ден. Както и да е....дано втория дубъл в събота е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт