Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 473
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм добре и мисля да тръгвам за подаръци. Накъде обаче и за какво още нямам идея. Като малка имах Пинко плюшен и по-голям поне 2 пъти от мен.

Зъболекарят ми изписа родожил усещам зъбите си супер, но ще пропусна наздравиците заради него. Винаги когато ми е напрегнато там ми се отразява първо.(според него нямам някакви възпаления)
Мисля аз да точа кори за тиквеник но дали ще остане време,че то и с тиквата е една разправия.(уж подмехнах на излизане някой да я настърже.)
Мари  не се притеснявай за детето (стига да има на щой да го оставиш докато те няма).  Моето тъкмо навърши 5 , никога не се беше отделял от мен,но нямаше проблем 10 дни докато бях в болницата.
На всички прегръдки и дано всички които не са писали са се настроили на празнична вълна вече.
🎄🎆🎇

# 511
  • София /Абсурдистан
Маритаааа! Луда глава! Напомняш ми на мен самата, когато бях на твоята възраст Simple Smile
И на мен ми е писнало от болници и лекари, но имам още много да ходя, за съжаление.

# 512
Здравейте, момичета,
Мария, може да ти назначат лечение там, където би била по-спокойна, че е определено най-адекватно, а после да изпълняваш решението на онко комисията, където ти е по-удобно.
Скрит текст:
Марита, 😉радваш ме.
Рени, оздравя ли мъника?
Люба, честито връщане на работа.
Лагерта, мерси, че вярнаш в мен, че ще запретна ръкави и ще точа баклава. За нова година реших да е.😀
Всички Blue Heart
Тази година имам мерак за празниците да подредя маси и създам атмосфера, доколкото зависи от възможностите ми. Но тъй като съм в отпуска и нямам никакви планове за ходене никъде, правя си всичко бавно и без истерия. Миналата година нямах желание за нищо, а преди това все съм била на работа и скалъпвах някакви неща, но се усещах уморена да бързам. Ние на Коледа обикновено сме си в нас сами, а на нова година се събираме с приятели и си разпределяме приготовленията, без изхвърляници. Всеки прави това, което му се получава добре. Аз обикновено за НГ правя сърмички, от онези съвсем малките, в гювеч и с мръвки по средата. Не обичам да ходя на НГ на заведение, претъпкано, истерично, суета, дивотия, мерси. Почти винаги се събираме с едно и също семейство, така се случва просто и сме си близки вече и се знаем, в последния момент решавам ще се обличам ли по-така или ще съм с каквото ми е кеф в момента. Била съм и с маска на лицето веднъж, защото бях болна от грип, с температура,  измъкнаха ме на буксир от нас, но ми беше съвестно да не ги изпозаразя. И не я свалих най-чинно цяла вечер тази маска дори я сменях на два часа, хаха, но беше весело, падна голям смях аз с тази маска,  и танцувах с нея, но иначе с едни дълги обици с камъни. Не ми пука, важното за мен е да се чувстваш комфортно, не да се чувстваш длъжен да избухваш някак. Изобщо, всеки са прави каквото си иска...
И с подаръците съм готова, току що купих и последния подарък - парфюм за мъжа ми. Ми то няма какво толкова различно да се подарява като се замислиш. Ударих бингото, отидох до безмитния магазин, където се оказа, че има промоция на десетки парфюми на цена 29.90 евро. По мой вкус му избрах едно Трусарди и е готов.

Дано мъничко поне успеете да отпуснете тези души, момичета..и празнизите са възможно най-спокойни и хубави за всички! 🍀❤

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 13:27 от unabella

# 513
Мария, щом ще имаш и Херцептин не бой се. Той не е най-приятното нещо, но май работи. Факт е, че от рак на гърдата вече почти не се умира. Кураж!

Лагерта, детето свири на пиано. От мен го е наследил. Аз вече не мога обаче. Прекъснах уроците бързо на времето. Преди да се ошлайфам. Баща ми е музикален и рисува.

Лейди, ти си моята зАодия все пак😁

Бела🤗

Сестра ми дойде❤️

# 514
  • София
Аз ви подлудих с тия бенки Sad

# 515
Привет от мен успях да купя подаръци на детето взех още една игра и две играчки (мисля че той ще се зарадва).
Той е добре надявам се трайно и да не го потретва тоя вирус.
Снощи успяхме да украсим елхата.
А аз тая вечер успях да спретна едни постни чушки и точих корите. Този път не ми се получи много добре, дано поне да успея да го изпека ,че по принцип това ми  се получава по-трудно. Сега реанимирам 😥.

# 516
  • София
Тинти, верно е че заради теб така се вглеждам, но не се чувствай виновна, напротив.
Рени, и ти си майсторка на корите значи, ще ме накрате и аз да си купя голяма точилка, че моята е малка .Нещо ме хвана мерака покрай вас, ама няма да е за тези празници.
Марита браво и на теб и детето за  пианото, и да си  изкарате хубаво със сестра ти и малките.

# 517
И ние успяхме да снабдим подаръците. Вече са под елхата. Случайно стана така, че с гаджето се уцелихме в магазина за играчки и така продължихме деня заедно. Ходихме на гости на племенниците му (три малки момиченца) и там имаше и две чужди деца на гости+ мойта племенница. Ми спретнаха стабилно детско парти. Гаджето ми е по-нисък от тревата. Така ми харесва. И трезвен🤣 Ми утре идва той и семейството му в нас на вечеря, а на 25-ти ние при тях както беше по план. По-добре така, че ми беше гадно да се гледаме на кръв и урина, но....аз вече съм с единия крак вън от връзката. Както и да е. Така е по-малко сътресение за мен. Нямаше ли един филм "Комедата спасена"? Така и моята😁

# 518
  • София
Ох, Марита не ми хареса че пак се сближаваш с този човек, но картината с много деца усмихна деня ми. Прекрасно е, само за това се моля да доживея моите деца да се задомят и къщата ми да се пълни с внуци с повод и без повод. Като не можах да имам повече от три, сега бленувам за много внуци 😘
Сега да ви питам, понеже на 10 ти стм на ПЕТ скенер, дали може да види меланом на тоя скенер, че ако всичко е ок да си спестя ходенето на дерматплог?
Ох много тъпо ми назначиха тоя скенер веднага слвд празниците, ням да мога да ям торта на РД си 3.1.....
Хайде ставам да запрятам ръкави, кафето изпито.
А и да ви  се отчета, след като спрях Нолипрел-а никаква разлика не виждам ясе си ми е толкова кръвнто стига до 170 но то така си беше и с него, смо  дето сега не ме боли бъбрека😄

# 519
  • София
Лагерта, моят меланом не светна на ПЕТ скенера Sad Нямам идея защо, но лекарката ми каза, че нямало и как да светне. Обяснявам си го с това, че реактива не достига кожата, иначе не виждам друга причина. За сметка на това, точно заради меланома ще ми назначат отново ПЕТ скенер в края на януари.

А ти защо няма да можеш да ядеш торта? Има някаква диета преди скенера, която трябва да се спазва ли? Никой не ми е казвал такова нещо на мен.

Черпя ви виртуално с малко постни мезета и питиета, защото днес имам имен ден. И ви пожелавам весело посрещане и много, много здраве за всички!

# 520
Тинтири честит имен ден да си много здрава и всичко лошо надалеч. 😚

# 521
  • София
Здравейте, момичета! Мисля, че сте ме забравили! Само Бони поддържа връзката, чуваме се по телефона! Няма как да прочета всички теми, от септември не съм влизала, но много много искам само хубави неща за всички вас!
Аз не изкарах всички болнични, поисках да тръгна на работа и това ме държи във форма! Ще гледам да съм на крака, колкото ми е дадено от горе. Дадоха ми 80%, май стандартно е така. Чакам някаква инвалидна пенсия. Правих скенер и костна сцинтиграфия, добре са, но както разбирам, нищо не е гаранция. Косата от последната химия (18 април) до сега е пораснала около 3 см. Много бавно расте и е негърски къдрава. Най-интересната част е, че с огромно удоволствие ходя на работа!
Сега да ви пожелая на всички СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ , ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ, ДА СМЕ СИЛНИ, ЗАЩОТО НИ Е ДАДЕНО ДА ПРЕОДОЛЯВАМЕ ПОВЕЧЕ ПРЕПЯТСТВИЯ , НИЕ ЩЕ СМЕ ПОБЕДИТЕЛИ В ТАЯ ИГРА! ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ!
P.S. Снощи ни поискаха разрешение да предложат на дъщеря ни.  Интересна традиция. Но още не е предложил всъщност. Животът продължава....

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 11:56 от Lamanche

# 522
Тинти, честит ти имен ден! Жива и здрава да си  и оттук насетне, само хубави неща да ти се случват! bouquet
На Всички Вии- пожелавам светли и  весели празници и дано стреса и тревогата да стоят далеч от Вас!
И аз, покрай работата тия дни, нямах много време за разписване и за домакинстване, но ще почивам една седмица и ще си наваксам...
Малко нервата ме тресе, сън не ме хваща и съм на програма " критическа", покрай  Фемара-та, ама няма се дам....И бенките няма да ги гледам до Новата година( че и аз имам едни големи и сърбящи).

# 523
  • Варна
Момиченца кокиченца,усмихнати празници и много красиви емоции от все сърце ви пожелавам  !!!

# 524
  • София
Честит имен ден, Тинти!Да си жива и здрава ,само хубави неща да ти се случват вече!

Лагеретка, да не е от Нолвадекса това кръвно?

Общи условия

Активация на акаунт