Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 61

• 36 448
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Тинтири, честит имен ден и от мен! Здраве и любов, по много обаче!
Здраве за всички ни, момичета, мили!
Светли празници!

# 526
  • София
Тинти, Честит имен ден, но как се казваш?❤❤❤

# 527
  • София
Евгения съм Simple Smile

# 528
Весела и незабравима коледа, момичета. Направете си желаните подаръци,а тези който ви подарят ще са ви бонус.
Светли празници!

# 529
  • Plovdiv, Bulgaria
Flowers Evergreen TreeМили момичета, светли празници и от мен! Flowers Evergreen TreeДа си пожелаем здраве, а всичко останало ще дойде само! Колко е простичко всичко, когато имаме здраве, благодарни сме, обичаме, обичани сме, прощаваме! Heart Decoration
Тинти, честит имен ден от мен, също!:hibiscus:
На новодошлите пожелавам да са здрави и смело да гледат напред и да вярват силно !

Едно поздравче от мен: https://www.youtube.com/watch?v=Hn7Ldd3Ijl0

# 530
Светли празници, момичета! Желая на всички най вече здраве!!! 🎄✨
Благодаря на всички за съветите и препоръките! Голяма опора сте, да знаете!!!♥️  Аз все пак реших да провеждам терапиите в Пловдив пък каквото сабя покаже.

# 531
  • София /Абсурдистан
Тинти, честита да си и много здрава!
Много здраве и късмет на всички борбени момичета! Светли празници ви желая!

# 532
Тинти ЧИД! Kissing Heart
 Весели празници момичета, нека всички раци да бягат от нас през всяка нова година от тая нататък!

# 533
Весела Коледа мили момичета! Целувки и прегръдки от мен!

Тинти, честит имен ден💋

# 534
Светли празници, мили борбени момичета.

# 535
  • София
Честита Коледа, момичета!
Благословени да сте!

# 536
  • assenovgrad
Светли празници, мили момичета! Нека Коледа благослови домовете ви със здраве, мир и любов!❤❤❤🌲🌲🌲🎁🎁🎁🎉🎉🎉

# 537
  • София /Абсурдистан
Само здрави да сме, останалото ще си купим bouquet

# 538
Честита Коледа! Мир, любов и светлина в душите и домовете Ви! И най- вече здраве! Ама много здраве! Praynig
Скрит текст:
Аз, от вчера съм с някакво страно усещане- както след химиотерапиите- лигавиците  ми са като изгорени.....и ми парят....нямам и вкус в устата. Интересното е, че нищо ново не съм включвала в програмата, а да е закъснял ефект от нещо друго, ми е странно......Възможно ли е да от Херцептина или Фемарата( дето ме прави луда калинка- откакто я пия, се радвам на ново влизане в критическата- нерви, вълни, безсъние, костите и косата ме болят....абе, ужас някакъв  #Crazy)?

# 539
  • София
Честита Коледа! Да сме здрави, ама мнооого здрави!

Скрит текст:
Аз пък от известно време имам усещания в областта на операцията. Едни придърпвания и опъвания. Чудя се чувствителността ли се е върнала съвсем или е нещо друго

Общи условия

Активация на акаунт