По-висока съм от него

• 9 553
  • 179
  •   1
Отговори
# 30
Не знам дали е след раждане, но определено с възрастта изчезват. Аз съм изгубила поне 4 см. Лошото е, че и мъжете ги губят тия сантиметри (в ръста,  да не помислите друго).

Ако си по-висока само 2-3 см, не е проблем. Ти обуваш ниски (и много удобни) обувки, той - малко по-височки платформи и готово.

# 31
Здравейте! Нова съм тук и предварително се извинявам ако не съм уцелила подтемата. Имам проблем...по-скоро съм прекалено тъпа.
С моя приятел сме заедно вече от година и половина. Аз съм на 17, а той на 21. Той наскоро се върна от дългосрочно пътуване в чужбина и, разбира се, не липсват промени. Виждам, че съм с около 2-3 сантиметра по-висока от него.
Скрит текст:
Той няма проблем с това, аз също. Все пак в леглото всички са равни. Притеснява ме това, когато вървим по улиците заедно да не сме смешни или с една дума-притеснявам се от хорското мнение. Обичам го страшно много  и това ще е последната причина,за да го зарежа. Моля за съвет как да спра да мисля за мнението на другите и да кажете дали намирате за смешна такава двойка.
Извинявам се за допуснати правописни и пунктуационни грешки.
1.Предвид, че едва ли ще останете заедно завинаги, не си го слагай на сърце.Радвай се на връзката, докато я има.
2.На хората не им дреме за вас, "Всяко чудо за три дни!"-казват едни умни хора.
3.Аз имам вътрешна бариера и НЕ мога да бъда с по-нисък мъж.

# 32
Какво значение има мнението на околните?!
Обичайте се!

# 33
Не знам дали е след раждане, но определено с възрастта изчезват. Аз съм изгубила поне 4 см. Лошото е, че и мъжете ги губят тия сантиметри (в ръста,  да не помислите друго).

Ако си по-висока само 2-3 см, не е проблем. Ти обуваш ниски (и много удобни) обувки, той - малко по-височки платформи и готово.

Приплескват се хрущялните дискове межу прешлените на гръбначния стълб.

# 34
Наистина има хора, които са чувствителни към хорското мнение. Ние със съпруга ми не сме, но най се притеснявахме от това как ще се чувстват децата ако ги подиграват че родителите им са с подобна асиметрия. Свекърите ми хич не одобряваха че синът им не е избрал миньонче. Много по-късно научих че един семеен приятел им е казал - вие вместо да се радвате че снаха ви ви подобрява генотипа сте взели да се чумерите Simple Smile.
Обаче сега нещата са много по - различни от преди и хората не робуват на предразсъдъци, нито са толкова консервативни. Нашите деца са сравнително големи и до сега не са ги подигравали за асиметричните родители.

# 35
  • Бургас
Имам една приятелка  в същата ситуация и за сватбата тя реши, че трябва да бъде с ниски обувки, за да не боде очите нахората. Аз й казах, че ако сега не обуе високите токове, никога няма да успее да се отърси от този комплекс. Купи момичето високите обувки , докара се с тях и никой не се интересува от разликата във височината. Когато човек покаже, че не му пука от хорските приказки, и хората престават да ги коментират.

# 36
Ако човек е толкова комплексиран, той трябва да е близо до самоубийствените мисли. С друго не сиобяснявам подобни терзания.

Да си представим на практика какво би станало - тя се появява по-висока от милото. Всички се смеем и коментираме. Тя се разделя с него, защото не може да понесе неговия недостатък. Или .. не, тя мисли за самоубийство, защото никога няма да покрие общественото мнение и го съзнава. Това е пътят!

# 37
Ако не за ръста, околните ще говорят за друго. Устите на хората никой не може да затвори.

# 38
Високите булки имат високи деца, така че и децата ще са ти високи.

Ми невинаги е така, аз съм кинта и двайсет, но детето ми е високо и само ми се подиграва.
  Мои близки са така - мъжът е много чаровен, но по-нисък, а жената е красива и висока като гръцка статуя. Пасват си перфектно и хич не им пука кой какво мисли, важното е, че са щастливи заедно.

# 39
# 40
Авторката много правилно е пропомнила, че "в леглото всички сме равни". Проблемът е че не може цял ден да сме в леглото Simple Smile Баща ми казваше да не ми пука и да си нося гърне или столче и да стъпвам на него Simple Smile

По-скоро се сетих за друго. Навремето излизах с една много засукана мадама, която може би беше малко по-висока от мен. Най-добрата й приятелка също ходела тогава с по-нисък мъж и двете жалееха, че не можели да си носят токчетата ... После се оказа, че няма любов, така че голям праз с разликата във височината.

Непукизъм до дупка му е майката, иначе винаги ще се намери някой да се възмути, но повечето стереотипи и комплекси вече не са актуални. Проблемът е как да се пазим от изкуствено наложени стереотипи и комплекси чрез масова джендъризация, възход на расизма на небелите, религиозни щуротии и т.н.

# 41
  • София
Хич няма гаранция, че резултатът от висока жена и нисък мъж, ще са високи деца. Глупости..
Никой не може да гарантира как точно ще се съчетаят гените.

Мои познати имат две деца- дъщеря им е висока 180 см., а синът им е макс 160 см. Е, трябваше да е обратното, ама ...

# 42
Аз пак казвам, ако ръстът е единственият проблем, няма да е проблем. Simple Smile

# 43
Хич няма гаранция, че резултатът от висока жена и нисък мъж, ще са високи деца. Глупости..
Никой не може да гарантира как точно ще се съчетаят гените.

При нас , щерката е  прабългарка както се шегуваме  , горе долу на ръста на баща си ,  а синът издължен славянин и като гледам малко остава да ме задмине. Можеше да се случи и обратното но какво от това  -  за всеки влак си има пътници .

# 44
  • някъде в орбита...
Виждам, че съм с около 2-3 сантиметра по-висока от него. Той няма проблем с това, аз също. Все пак в леглото всички са равни. Притеснява ме това, когато вървим по улиците заедно да не сме смешни или с една дума-притеснявам се от хорското мнение.
Никога не ми е пукало какво е хорското мнение.
Разликата между мен и бившия ми беше малка. Но никога не съм носила равни обувки, и съответно реално стърчах над него с близо 10см. Дори за момент не ми беше хрумнало да спирам с токовете. Обяснения не дължим, и мнения не търсим, така че освен ако вие не обикаляте питайки другите одобряват ли ви като двойка чисто визуално, не разбирам защо трябва да ви пука.
От друга страна, факта че си на 17 обяснява доста - все още не си съвсем самостоятелна, и осъзнаването че живота ти си е твой все още не е пълно. Лесно е да се поддадеш на външни мнения, които всъщност не би следвало да имат тежест в твоите решения.

Общи условия

Активация на акаунт