Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 35 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
О, втори сезон на Castle Rock няма никакъв шанс да ми хареса повече, толкова равен и скучен в началото, добре че бяха епизодите с миналото на Ани да напомнят леко на атмосферата в 1-ви сезон.  Финалът не е нещо уау, но ме изненада приятно.
А първи сезон е страхотен, направо смразяващ, във всеки епизод имаше много приковаващи моменти, а погледът на Ангелът през цялото време, бррррр.
Във втори сезон не съм изпитала и за секунда страх.

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 13:52 от Иля

# 136
Тийзър на Little Fires Everywhere Nature Fire

Тук Рийз ми харесва, ще го видя като излезе. Напомня ми на Маделин. Blush

# 137
Това сериал ли ще е? Чела съм книгата и според мен доста ще трябва да разтягат, че да стане на сериал. Иначе да, прилича общо взето на Big Little Lies.

# 138
Да, по книгата е.

# 139
  • Вестерос
Кога излезе последният на Касъл, мислех другата седмица

# 140
  • София
На 12.12.

# 141
Може ли някой да ми препоръча подобен сериал като La Casa de papel и Кеят / El embrecadero. Искам нещо испанско( захващ се с езика), но не сапунка, а подобни сериали.

# 142
Испанският Грант Хотел е с Берлин от Касата. Главен злодей. Но е малко тип сапунка (и действието се развива в миналото).

# 143
Трейлър на втори сезон на You. Няма да го гледам, но след трейлъра се чувствам все едно съм го изгледала. Всичко в 2 минути. Smile

# 144
Някой да е гледал мини сериалът Good Omens? Някакви мнения относно него?

# 145
  • София
Хареса ми новия епизод на Рей Донован, с изключение на турнето на Мики и оказни гнусна и брутална бабичка.
Рей и Тери бяха страхотни заедно. Жалко, че отиваме към гаден край, но дано бъркам.  Confused

# 146
  • България
Хареса ми, а не съм фен на Тери Пратчет.

# 147
  • Вестерос
Положителни за не челите книгата, положителни и отрицателни с доста критики за челите книгата. Аз още не съм го изгледала.

# 148
  • София
Изгледах за отрицателно време Virgin River (сериите, които има в Нетфликс), не е никак лош.

Снощи загледах един чешки сериял по НВО - The Sleepers. Различен ми изглежда. Мисля да му дам шанс. Някой с впечатления от него?

# 149

Обсъдихме го назад - приятно сериалче, леко скандално за истинските християни.

Общи условия

Активация на акаунт