Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 35 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз много харесах The Morning show. Целият беше доста силен. Малко ми беше предвидимо това с Хана, но чудесно предадена история. Толкова е валидно навсякъде, и случващо се навсякъде... Особено пък в медиите.
За The Morning show е моят глас. Плюс "Добри поличби" и Why women kill.

# 181
  • софия
Aз пък останах разочарована от The Morning Show. След четвъртия епизод ми стана направо неприятен.

# 182
И аз до четвърти епизод можах да го изгледам.
Аз предлагам само Truth be told.

# 183
  • Вестерос
Морнинг Шоу след средата се раздвижи и наистина е много силен и за мен.
Аз имам да доглеждам и тогава ще предлагам, но може би Шоуто ще е едното ми предложение.

Също бих номинирала 8 сезон на Троновете , но за най-слаб с плосък сценарий  Grinning

# 184
  • София
И на мен The Morning Show много ми хареса, с какви очаквания бях, а как приятно ме изненада, направо страхотен.

Променям си номинациите.

1. Chernobyl
2. See
3. The Morning Show

# 185
Чернобил е извън класациите за мен, ще остане вечна must see класика и даже трябва всяка година да се гледа задължително отново! Да се набие в главите на населението. Не за да се засрами Русия, а за да си даде всеки от нас сметка да не участва в престъпно безхаберие и да не прикрива грешките си. Направен е абсолютно премерено и въздействащо без да има излишна драма.
Вещера е иначе моята номинация, засенчи Момоа Joy Много ми хареса, радвам се, че са одобрили 2 сезон

# 186
Гледах епизод 1 на Вещера и за мен беше пълна боза. И много ме дразни колко много личи кое е декор и кое са ефекти. Героите са като изрязани от картон фигурки на фона. Историята още не знам дали е интересна, но за мен е заснет ужасно.

# 187
  • Вестерос
Аз  пък почти го изгледах и е невероятен 😍

# 188
Вещерът като цяло ми харесва доста. Историята ме грабна, актьорите са добри, проблем са ми малко ефектите, но преживяват се, най - важна ми си остава историята.

Гледам и Сутрешното шоу, в началото съм. Определено ме грабна.

Остава да видя See.

Освен това искам да попитам за отзиви относно His dark materials? Трейлърът не ме грабва, но май доста го хвалят?

# 189
много е тежък, особено на фона на новия ЗСУ Simple Smile

става за гледане де.

# 190
  • Вестерос
Добър е и той.

# 191
ху из ляйра белякуа? Laughing

# 192
Възмутена съм от МайкаБащаСин. То бива, бива....какво се случва не знам. Започвам да се плаша какви ТВ продукции се правят, това е дълбока пропаганда, Европа вече не прилича на себе си и все по-зле става.

# 193
Захванал съм няколко по-стари теленовели - младежката "Corazones al limite" ("Сърца на предел") и "Los Exitosos Perez" ("Успешните Перес"), който пък е римейк на аржентинската "Успешните Пелс", където става въпрос за журналисти, които работят заедно и симулират връзка заради рейтинг. Водят новините и вечно повтарят, че се обичат. Приятна комедийка е - не се търпят у тях, но с времето се влюбват. Колкото до младежката "Сърца на предел" - и него го харесах. Става дума за младежи, които учат в училище, където подготвят кадети за Олимпиадата и тези ученици са запалени по гребането и по екстремните спортове. Отделно от това третира живота на Диана, която трябва да се сблъска с най-трудното си предизвикателство - одобрението на баща й. Той е изхвърлил всичките й играчки, подменил е стаята й, не иска да я види при нейното завръщане от Цюрих. Смята, че е виновна за инцидент и освен това смята, че като жена е неспособна. По-тъжното за Диана е, че макар майка й да я обожава, тя също се държи грубо с нея и понякога е сурова с нея, защото смята, че нейният мъж ще се разсърди, ако не го направи. Диана се влюбва в силния си и красив съученик Браулио, който също има проблеми у дома, където е нежелан от неговия братовчед Естебан, готов на всичко за пари и власт, и леля му. С помощта на директора на това училище, всички млади герои в този сериал ще преборят проблеми като наркозависимост, алкохолизъм, лоши решения, конфликти и драма в живота им. Освен красиви младежи (които вече не са младежи), има и хубава музика в сериала.
А, да. Щях да забравя. Захванах и "Codigo Postal" ("Пощенски код") - още един младежки сериал на Телевиса. В него има много красиви актьори и актриси, а специално участие за първият епизод взема Вероника Кастро. Сериалът разказва истории за слепота, сексуален тормоз у дома, двойнствен живот, търсене на близък, който не познаваш, невъзможна любов, контрол от родители... и всичко това се случва в мексиканския курортен град Акапулко, известен с красивите си и луксозни плажове.

Жалко, че останаха ей така, незавършени от мен. Когато мога, пак ще им хвърля едно око. Заслужават си.

# 194
Мен също ме разочарова Вещерът. Идва ми като сериалите за Конан едно време.

Общи условия

Активация на акаунт