Какво значи "Истински мъж"?

• 14 947
  • 557
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Имиграцията храни нацията.
И две шепи люде на местно ниво.
ССФ да слезе на земята/пред печката и да вкара сивото вещество по предназначение.

Е, моето обкръжение е същото. И?
Това е, друго няма?

# 526
Добре де, като слезем на земята, по-добре ли ще стане? Напротив, търсят се начини за измъкване от мизерията, че е време вече, две поколения в преход. Ние си гоним своето, разбирам, че средното ниво и стандарт са много ниски, но там няма с какво да се помогне. И моите решения за напред и нагоре изобщо не зависят от общото усреднено ниво.

Не може да решим общите проблеми и да въздигнем низините, та гледаме поне себе си да оправим. Всички го правят впрочем.

# 527
  • Пловдив
5 бона заплата, взимат само форумните съпрузи.
Пренебрежимо малък процент от цялото вкупно мъжко население.
Смея се на глас! Sweat Smile Мноооого добро попадение направи с първото си изречение!

# 528
  • София
Ай, не се дръж като патриций.
И зад теб и зад мен има хора. Има и пред нас.
Един балон Вселена не прави.

# 529
  • Пловдив
Имиграция са тези, дето са вътре. Колкото до емиграцията, дето уж ни хранела - вадя молива, вадя телефона, вадя елката и все едно и също се получава. Около милиард евро на година се пращали у нас отвън, от близки за близки, по разни официални отчети. Още около половин милиард се смята, че идват неотразени никъде - донесени на ръка по тоя и оня. Тук сме останали около седем милиона хранени от емиграцията представители на нацията. Като разделим милиард и половина на седем милиона, идват малко над двеста евро годишно средно на човек. Ми на мен толкова пари не ми е храната за един месец, бе - като свършат двестата евро на калпак, какво яде нацията?

Нямам мнение по въпроса за съпруга на ССФ и дохода му, обаче подобни писания за хранителната емиграция леко нямат почва извън балоните на родителите на Гошо в Англия, бабата на Пешо в Испания и съпруга на Гинка в Италия. Пък се размятат с убеденост, не е като сега за пръв път да го чувам.

----

П.П. Понеже така и не разбрах какво иска да ми каже Жребчо с извадката от речника на чуждите думи след цитат от мое мнение, от една страна, а от друга, съм допуснала двусмислица - разбира се, че нямам предвид, че българите, дето сме вътре в България, сме имигранти. Имигранти са онея мигранти, дето са вътре в една държава (дошли отвън), по отношение на другите в държавата. Българите, които са навън, не са имигранти за нас, говорещите. Имигрант е Кофе Бабоне.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 17:12 от Магдена

# 530
Не, но променя нещата малко по малко. Нещата никога не идват от масата, а от малките балончета, там, дето имат ресурс да дръпнат напред и да видят по-надалеч. Комунизмът умря, уравновиловката също. Има различни светове, отново - както винаги е било. И с времето ще имат все по-малко общо. Някои пък ще имат допирни точки и ще си съдействат - но естествено, без натиск всеки с всички.

# 531
  • Пловдив
Скрит текст:
Имиграция са тези, дето са вътре. Колкото до емиграцията, дето уж ни хранела - вадя молива, вадя телефона, вадя елката и все едно и също се получава. Около милиард евро на година се пращали у нас отвън, от близки за близки, по разни официални отчети. Още около половин милиард се смята, че идват неотразени никъде - донесени на ръка по тоя и оня. Тук сме останали около седем милиона хранени от емиграцията представители на нацията. Като разделим милиард и половина на седем милиона, идват малко над двеста евро годишно средно на човек. Ми на мен толкова пари не ми е храната за един месец, бе - като свършат двестата евро на калпак, какво яде нацията?

Нямам мнение по въпроса за съпруга на ССФ и дохода му, обаче подобни писания за хранителната емиграция леко нямат почва извън балоните на родителите на Гошо в Англия, бабата на Пешо в Испания и съпруга на Гинка в Италия.
ЗАСЕЛНИЦИ - immigrantis /лат./ (хора, които се заселват в настоящата област, например чужденци в България)

ИЗСЕЛНИЦИ - emigrantis /лат./ (хора, които напускат настоящата област, например българите, отиващи в чужбина)

ПРЕСЕЛНИЦИ - migrantis /лат./ (обощително за горните две групи, т.е. хора, които сменят местоживеенето си, без значение, дали пристигат в- или напускат даден район)

# 532
  • София
Я пак за мигрантите, емигрантите и имигрантите, че да ме разбереш.
Официални финансови статистики......не знам колко да се смея.
Допълнила съм, че освен тези в горната група, и шепа люде храним всички по веригата.

# 533
  • Пловдив
Колкото искаш, се смей, ама по-леко с бомбастичните изпляскани твърдения, които не са подкрепени с нищо освен със "смея се".
На кого да благодаря сега, че ме храни - на емигрантите, или на шепа такива като теб?

# 534
  • София
Защо, ти не работиш ли?

# 535
Тез бонове за нищо ги нямате, ей! Laughing

# 536
  • Пловдив
И аз им го писах неведнъж, но не разбират от дума. Когато друг ги печели, е малко смешно да се говори колко лесно се изкарват. Smiley

# 537

Тука половината от милионер нагоре Grinning

# 538
Ем че как. Затова по цял ден в бг-мама се коментира Grinning

# 539
Скрит текст:
Напомня ми на цункитата у фейса. Коя от коя по-маймунски ще си свие устните...

Тука половината от милионер нагоре Grinning
Така е, Иване. И ти недей бля, току виж, ти излязъл късметът.

Общи условия

Активация на акаунт