PANDORA - Тема 4

• 48 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • HH
От промоцията 3 за 2 в немско : два междинни елемента и пръстенът с многото камъни.

Междинните елементи са едни от най-красивите елементи на Пандора изобщо. На снимка изобщо не си личи колко са красиви наистина.

Но забелязах, че единият ми пръстен Pandora rose е с паднало покритиеот вътрешната страна на ръката, снимах го но не се вижда нищо. Имам леки подозрения че се дължи на факта, че си дезинфекцирам ръцете със 80% спиртов разтвор в работата. С талисманите по гривните не съм го имала подобни проблеми.

# 571
  • Лайпциг / Перник / София
Аз вече имам проблеми с роузголд покритието на един от талисманите ми. Паднало е на едно място. Няма какво да се направи, явно наистина има проблем с това покритие...

# 572
  • Някъде там
Реших да сменя твърдата си гривна  с тази.Дано да я харесам Simple Smile

# 573
На мен не ми е падало покритие роуз на Пандора, но на Сваровски да и то на обеци.

# 574

Изглежда супер !Самостоятелно ли смяташ да я носиш или с талисмани?
Дай, моля, после отзиви за самата гривна, интересна ми :=)

# 575
  • Някъде там

Изглежда супер !Самостоятелно ли смяташ да я носиш или с талисмани?
Дай, моля, после отзиви за самата гривна, интересна ми :=)
С талисмани,най -  много по три талисмана .

# 576
О, благодаря ти, не знаех за този вариант.
Аз поръчах от Пандора по вайбър. Получих нещата на другия ден до офис на Спиди.
Аз нямам смелост да поръчам онлайн. Притеснявам се, че няма да ми се съчетаят с останалите талисмани и ще стане кич. Нямам търпение да отворят вече магазините. Имам си една любима консултантка, която успява да ме изтърпи всеки път. То не е вадене, прибиране, мерене... много съм нерешителна в това отношение...

# 577
  • Down south
Аз също обичам да ходя в един от магазините им.
Идната седмица тук е "Ден на майката" и дъщеря ми и съпруга ми искат да поръчат бижута.
  Удоволствието не е същото. Мисля да изчакаме. По този повод,  не е ли време за новата колекция?

# 578
  • Sofia
Аз също обичам да ходя в един от магазините им.
Идната седмица тук е "Ден на майката" и дъщеря ми и съпруга ми искат да поръчат бижута.
  Удоволствието не е същото. Мисля да изчакаме. По този повод,  не е ли време за новата колекция?
И аз обичам да пазарувам от реален магазин, особено бижута. В случая поръчах по вайбър текстилна гривна за дъщеря ми, тя само си избра цвета. Поръчвала съм талисмани от английската Пандора защото дават много добри отстъпки и правят добри намаления. Но преди това си правя на място в магазин лично проучване за кое как стои и как изглежда. Мания е страшна Simple Smile

# 579
  • София
Новата колекция е налична у нас. Всъщност, колекциите са 2. Тази за деня на майката и тази с бебетата на Дисни. Пуснаха ги броени дни след пролетната.

# 580
Може би Daylily, също като мен, вече чака лятната колекция с морска тематика Wink

# 581
  • София
За лятната ми се струва още рано. Вероятно чак в края на май ще я пуснат.

# 582
  • Down south
Може би Daylily, също като мен, вече чака лятната колекция с морска тематика Wink
Да, лятната  колекция.
 Имах предвид авансова информация.

# 583
  • Лайпциг / Перник / София
Аз вчера бях до Пандора, че имах да си взимам един талисман, които бях оставила за поправка още средата на януари и получих мейл, да ме подсетят, че са отворили вече...
Тааа реших и да се възползвам от тукашната 3 за 2 промоция и си взех пак една мека гривничка и 2 талисмана.
Но този път нарочно си взех един размер по-голяма гривна (18см) от моята предишна мека и ми допада доста повече и ми е доста по-удобна! Доволна съм! 😊
Явно това е бил по-рано проблемът ми с меките гривни! 🙈

# 584
  • Някъде там
A кои гривни са ви по удобни?
Меките, твърдите или кожените .

Общи условия

Активация на акаунт