Mixa Hyalurogel – спечелете грижа за дълбока хидратация на кожата на лицето

• 14 400
  • 474
  •   1
Отговори
# 405
  • Ямбол
1 нормална
2 сутрин почиствам с  мицеларна вода , вечер мия с течен сапун
3 да спрей и бебешка козметика

# 406
1. Какъв тип е вашата кожа? Кожата ми е комбинирана към мазна.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? Почитвам кожата сутрин и вечер. Мажа се с подходящ крем за лице, избягвам използването на много и различни видове козметика, тъй като кожата ми е чувствителна.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Използвала съм крем за лице.

# 407
  • В градината...
Кожата ми е суха.
Мажа дневен, нощен, околоочен, серум.
Микса на съм ползвала.

# 408
  • Бургас
Кожата ми е нормална към комбинирана,редовно я почиствам и поддържам,ползвала съм Mixa Hyalurogel Light и е страхотен.

# 409
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
1. Какъв тип е вашата кожа? - суха
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - почистване, серум, крем. Проблеми, освен стареенето на кожата, нямам
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - не съм използвала

# 410
  • на пясъка при черупките от миди
1. Какъв тип е вашата кожа? - комбинирана, по-мазна в т-зоната
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - слагам задължително крем с формула на гел и почиствам с пяна
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Крем за тяло за суха кожа, дневен крем за лице с хиалурон, доволна съм и от двата продукта

# 411
Моята кожа е мазна. Ползвам тоник за лице и дневен крем. Не съм използвала продукти на Mixa досега.

# 412
  • София по рождение
1. Какъв тип е вашата кожа? - суха
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - ежедневен крем за лице, околоочен крем, маски от време на време
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - не, скоро реших да си взема крем за ръце, много ми го похвалиха

# 413
  • Русе
1. Какъв тип е вашата кожа? - комбинирана, но зимата е по-скоро суха
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - почиствам с мицеларна вода и ползвам различен крем в зависимост от сезона, както и бустери.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? мицеларната вода и крем за чувствителна кожа.

# 414
  • София
1. Кожата ми е суха към мазна в Т зоната.
2. козметични проблеми- бръчки
3. Използвала съм крем за ръце на mixa и мицеларна вода

# 415
1. Кожата ми е суха, тънка, светла.
2. Вечер почиствам с мицеларна вода, ползвам термална вода за тоник, след това чисто арганово масло или нощен крем. Кожата става лесно на петна от слънцето, зачервява се лесно, а сутрин след събуждане често е като "измачкана".
3. Ползвам мицеларна вода, два от кремовете hyalurogel - 7 и 10% хиалуронова киселина.

# 416
Имам смесена кожа. Използвам мицеларна вода, почистваща пяна и дневен крем. Все още не съм използвала продукти на Мixa.

# 417
1.Кожата ми е смесен тип.
2. Използвам измиващ гел за лице, нощен крем и дневен крем.Имам проблеми със себума.
3.На Mixa ползвам редовно тонирания крем с цинк MIXA SENSITIVE SKIN EXPERT ANTI IMPERFECTION, както и измиващия гел,перфектни са за кожата ми. предизвиква  акне и раздразнения.

# 418
1. Кожата ми е суха, Светла с лунички.
2. Вечер почиствам с мицеларна вода и нанасям нощен крем.
3. Не съм използвала продукти на Mixa  до сега и ще се радвам да опитам.

# 419
1. Какъв тип е вашата кожа?
- Комбинирана, зимата клони към суха.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?
- Качествено почистване с измиващ гел и мицеларна вода, добър хидратиращ крем, ексфолиране и маска веднъж седмично. Когато имам козметичен проблем като акне например, ползвам специализирани продукти.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
- Mixa Skin Expert - 24 часов лек хидратиращ крем за лице за нормална и смесена кожа с 6% глицерин;
- Mixa - Мицеларна вода за лице срещу раздразнения;
- Mixa Sensitive Skin Expert- Интензивно Подхранващо Мляко за тяло за суха и много суха кожа;

Общи условия

Активация на акаунт