Mixa Hyalurogel – спечелете грижа за дълбока хидратация на кожата на лицето

• 14 397
  • 474
  •   1
Отговори
# 420
Кожата ми е комбинирана. За кожата си се грижа като ползвам подходящ крем за лице и околоочен контур, не прекалявам с грима, пия вода. Не съм ползвала продукти на Mixa досега.

# 421
Кожата ми е суха! Но и аз имам вина- не пия много вода. Почиствам я с розова или мицеларна вода.
Ползвала съм само рекламни продукти на Mixa!

# 422
1. Какъв тип е вашата кожа?   Нормална и може би малко суха.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?   Ползвам мицеларна вода за почистване и дневен крем. Нямам проблеми.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Не съм.

# 423
  • Стара Загора
1) Кожата ми е комбинирана - суха на бузите и мазна в Т-зоната.
2) Ползвам измивен гел на Cerave ,      
THE ORDINARY
Hyaluronic Acid 2% + B5,
LOREAL Hydra Genius Хидратиращ флуид за нормална към смесена кожа
3)Ползвал съм Mixa Hyalurogel light и бях доволен от кремът Wink)

# 424
Типът на кожата ми е смесен, клонящ към чувствителен. В Т-зоната имам леко омазняване. За кожата си се грижа чрез всекидневно почистване с мицеларна вода или измивен гел или скраб, като 2 пъти в седмицата правя маски за лице. Използвам дневен и нощен крем за хидратиране. На Mixa съм използвам мицеларна вода, а преди съм ползвала и почистващото мляко

# 425
Кожата ме е суха, около МЦ се омазнява на носа и челото.
Сутрин почиствам лицето си с мицеларна вода и понасям дневен крем, а през лятото слънцезащита. Вечер като се прибера го измивам с мицеларна вода или с гел и нанасям тоник. Според нуждите слагам серум и нощен крем или само нощен крем или масло за лице.
Използвала съм мицеларна вода, крем за лице с вечерна иглика, сс крем, крем за ръце, лосион за тяло.

# 426
1. Какъв тип е вашата кожа? - комбинирана, но зимата е по-скоро суха.

2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - слагам задължително крем и почиствам с мицеларна вода.

3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?  - Не съм използвала.

# 427
1.Моята кожа е суха и чувствителна.
2.Грижата ми включва - почиствам с мицеларна вода , използвам масла през зимата и серум през лятото , дневен крем и веднъж седмично маска за лице ,според нуждата на кожата в момента/подхранваща ,хидратираща, успокояваща /.Проблем - често кожата ми се зачервява или се появяват пъпчици ,тъй като съм чувствителна към замърсявания.
3. Да , използвала съм Mixa Hyalurogel Light ,тъй като кожата ми има нужда от хидратация. Кремът е лек ,попива бързо ,кожата ми става мека и нежна и ароматът е много нежен.Не дразни.

# 428
  • София
1. Моята кожа е смесен тип.
2. Почиствам с мицеларна вода и лосион след това. Използвам серуми и подходящи кремове. Нямам конкретни проблеми. Може би прекаленото омазняване в Т зоната.
3. Използвам редовни мицеларните води. Двуфазния почистващ лосион за лице за чувствителна кожа. Много харесвам също Mixa Anti-imperfection, почистващ лосион за лице - за мазна кожа с несъвършенства.

# 429
1. Какъв тип е вашата кожа? - мазна.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - старателно почистване и добра хидратация
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - все още не.

# 430
1. Кожата ми е суха, много чувствителна.
2. Почиствам само с тампонче с минерална вода. Понякога си варя смрадлика.
3. Ползвала съм тоалетното мляко на Mixa. Доволна съм. Много приятна консистенция. Почиства добре.

# 431
  • Варна
1. С комбинирана кожа съм.
2. Грижа се за нея, като я почиствам сутрин и вечер и я подхранвам с подходящ крем.
3. В момента използвам Mixa Hyalurogel Light – Хидратиращ крем за лице за чувствителна и дехидратирана кожа.

# 432
Какъв тип е вашата кожа?
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? 
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?

Кожата ми на участъци е суха, а в Т зоната мазна.
За лицето винаги ползвам околоочен крем ,и ползвам дневен и нощен  крем.
Преди да родя имах пъпки особено преди цикъл.Ползвах Почистващ гел против несъвършенства и останах Wow  ! Ефекта наистина е страхотен!
Вашата Козметика я ползва и мама и е МНОГО доволна.
Сега ползвам :
Mixa Cica Repair Интензивен лосион за тяло за суха и напукана кожа с 5% уреа и пантенол (от лятото зачочнах да го ползвам  особено след плаж върши страхотна работа).
С детето си делим шампоана за коса. Моята коса е дълга и след употребата муе адски мека и лъскава.
А на моят син е като перушина. Страхотна е.
Mixa Baby Нежен бебешки шампоан за коса
Стискам си палци! Весели празници!

# 433
1)Имам нормална кожа
2)Почистване на лице с мицеларна вода -сутрин и вечер и нанасяне на крем с spf фактор.
3)Използвала съм мицеларна вода mixa,много съм доволна!

# 434
1. Имам смесена към мазна кожа.
2. Почистам с лосион, мицеларна вода и нанасям крем.
3. Не съм ползвала продукти на Микса, но с удоволствие бих пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт