Mixa Hyalurogel – спечелете грижа за дълбока хидратация на кожата на лицето

• 14 394
  • 474
  •   1
Отговори
# 435
Моята кожа е суха, използвам много козметика, за да я подхранят, кремове, маски, гелове, серуми. Използвала съм крем за лице и мляко за тяло Mixa, много съм доволна, с лека и копринена текстура,  приятен и дълготраен аромат. И най-важното е отлично съотношение качество-цена. Весели и светли празнични дни 🎅🌲🎁❤

# 436
Кожата ми е комбинирана-мазна Т-зона(челото, брадичката и носа); порите ми в тази зона са видимими, имам комедони; В областта на бузите-нормална до суха.
Полагам грижа за кожата на лицето си, като почиствам сутрин и вечер с мицеларна вода; през деня нанасям хидратиращ крем!
През зимния период наблюдавам проблеми, свързани с лющене и зачервяване на кожата! Хидратиращият крем, който използвам облекчава тези състояния!
За съжаление не съм използвала продукти на Mixa, но имам голямо желание да ги пробвам!
Весели празници! 🙂🍀❤🎅🎁🌲

# 437
  • Варна
1. Какъв тип е вашата кожа?
-Моята кожа е суха.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? -Сутрин и вечер нанасям хидратиращ крем за хидратация и овлажняване на кожата и почиствам лицето с мицеларна вода.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
-Използвала съм мицеларна вода.

Успех на всички 🤗🍀

# 438
  • Sliven, Bulgaria
Моята кожа е чувствителна. Старая се ежедневно да почиствам и хидратирам. От време на време използвам и маски. Имам проблем най-вече през зимният период, когато кожата започва да се зачервява и да се лющи. Сърбежът в този период е доста неприятен. Използвала съм мицеларна вода на Mixa.

# 439
1.кожата ми е проблемна.
2.Вечер почиствам грима с мицеларна вода, а сутрин измивам лицето с измиващ гел. След което нанасям серум, дневен крем и фон дьо тен.
3.От продуктите на MIXA съм ползвала мицеларна вода и крем за ръце.

# 440
1. Нормална. През есента-зимата към суха.
2. Ползвам подходящ крем за лице и мицеларна вода.
3.  Досега не съм и бих опитала с удоволствие

# 441
  • Варна
Здравейте!
Моята кожа е смесен тип. Конкретните проблеми са леки бръчици и пигментни петна, разширени пори. Почиствам редовно с мицеларна вода, ползвам тоник, нощен и слънцезащитен крем.
От продуктите на MIXA засега съм ползвала само крем за ръце.
Весели празници!!! Christmas Tree

# 442
Със суха и дехидратирана кожа съм. Нямам конкретни козметични проблеми. Почиствам с мицеларна вода,измиван с лек гел и нанасям крем.Използвала съмпродукти на Mixa от серията за тяло- измиващо олио,душ гел и мляко за тяло,за лице все още нищо,но бих пробвала с удоволствие.

# 443
1.Моята кожа е суха и чувствителна.2.Всекидневно използвам измивен гел и термална вода,нанасям и хидратиращ крем .3.Ползвала съм ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ-ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ
Mixa Sensitive Skin Expert Hyalurogel

# 444
1. Какъв тип е вашата кожа? Кожата ми е суха и чувствителна към студа.

2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? Почиствам лицето и нанасям крем. Често добавям някакво масло, предпазва ми лицето от студа.

3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Ползвала съм крем за ръце и редовно използвам шампоана Mixa бебе с мицеларна вода. Шампоанът е страхотен, косата става много хубава.

# 445
1. Какъв тип е вашата кожа?
Смесен тип. Хем е суха, хем е мазна. Зависи много и от сезона.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?
Ежедневно използвам крем за лице. Често имам мъртви кожички по лицето.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
Използвала съм мицеларната вода.

# 446
1. Кожата ми е смесена - нормална към суха.
2. Вечер почиствам с измиващ гел, после мицеларна вода. Все още не слагам нощен крем. Сутрин мицеларна вода и дневен крем.
3. Все още не съм ползвала нищо на Mixa, с удоволствие бих тествала Simple Smile

# 447
Кожата ми е чувствителна. Вечер почиствам с измиващ гел, след това с мицеларна вода. Все още не съм използвала тази марка.

# 448
1. Кожата ми е суха, чувствителна. Зимата доста се изсушава
2.Почиствам с тоалетно мляко сутрин и вечер(понякога и с мицерална вода) ,след това нанасям крем.
3. Ползвала съм мицерална вода на Микса и лосион за тяло

# 449
1. Комбиниран тип кожа.
2. Напоследък ползвам лавандулова вода за почистване на лицето.
3. Не съм използвала продукти на тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт