Mixa Hyalurogel – спечелете грижа за дълбока хидратация на кожата на лицето

• 14 399
  • 474
  •   1
Отговори
# 450
1. Какъв тип е вашата кожа?- мазна
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - слагам задължително крем и почиствам с мицеларна вода
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Използвала съм мицеларната вода и останах доволна.

# 451
1. Какъв тип е вашата кожа? - Мазна
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - почиствам с измиващ продукт, тоник и хидратирам
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - в момента ползвам хидратиращия гел но Мixa.

# 452
  • софия
Какъв тип е вашата кожа? - комбинирана, с омазняване на Т-зона,  но зимата е по-скоро суха
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - слагам задължително крем с UV фактор, вечер - серум и почиствам с мицеларна вода.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Крем за ръце, но майка ми използва редовно и други продукти, и сме много доволни и двете.

# 453
1. Смесена, доста суха покрай очите.
2.  Грижа се с подходящи продукти, измиващи в Т-зоната, подхранващи кремове в сухите участъци.
3.  Досега не съм и бих опитала с удоволствие.

# 454
1. Какъв тип е вашата кожа?
Кожата ми е смесен тип,суха, но и мазна в Т зоната.

2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?
Използвам козметика за проблемна кожа.
Почиствам с измиващ гел и нанасям крем.

3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
Ползвам Млякото за тяло на Mixa за суха кожа и съм много доволна. Попива и подхранва добре, а опаковката ми стига за цял сезон. Blush

# 455
1. Нормална към мазна
2. Вечер измивам с мицеларен гел, през деня използвам дневен крем, а при излизане, лятото слънцезащитен продукт, зимата Cold крем. Поява на акне и пигментно петно.
3. Взех за детето хидратиращ крем за лице и тяло с липиди и покрай нея и аз го пробвах и ползвам.

# 456
  • София
- нормална, към мазна.
- имам и комедони, и лъщяща кожа.
- не, не съм.

# 457
Кожата ми е нормална към мазна, почиствам лицето всяка вечер с гел и четка и слагам нощен крем, сутрин крем също. Няколко пъти седмично използвам измивен гел с пилинг ефект. Проблем са ми пъпките, които се появяват от време на време и неравномерния тен.
Използвала съм мицеларна вода микса и останах доволна.

# 458
1.Кожата ми по-скоро е чувствителна.
2.Нямам козметични проблеми. Използвам тоалетно мляко и мицеларна вода за почистване на лицето. След това нанасям крем за лице.
3.Все още не съм използвала продукти на Mixa.

# 459
  • Пловдив
1.Моята кожа е дехидратирана.
2.Почиствам кожата си сутрин и вечер.Веднъж седмично правя домашно приготвени маски.
3.Не съм използвала продукти Mixa.

# 460
Кожата ми е по скоро мазна.
Почиствам я сутрин и вечер и се старая да я поддържам хидратирaна през целия ден. Имам белези от акне.
Не съм използвала продукти на Mixa.

# 461
Кожата ми е смесена, като т-зоната ми е мазна, а останалата част суха. Използвам измиващ гел за лице сутрин и вечер, както и дневен /нощен крем.  Не съм ползвала кремове на Mixa за мен. За детето ми взех крем за лице за студените зимни дни на Mixa  и съм доволна.
 Нямам проблем с кожата, освен черни точки на носа.

# 462
Смесена - мазна т-зона и суха в останалата част.
Имам доста "черни" точки, които боря с маски и специализирана грижа.
Да, мицеларната вода, тоник за лице, измиващ гел.

# 463
  • София
Нормален, с леко омазняване в Т-зоната
Ползвам дневен и нощен крем, крем за зоната околоочите, продукти за почистване, за хидратиране, серуми и масла, веднъж в седмицата маска за лице, през зимата пилинги.
Преди доста години, имах лека форма на АД, но използвайки подходяща, за мен, козметика, отдавна нямам проблеми.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - Не

# 464
  • София
1. Кожата ми е нормална с леки сухи участъци около Т зоната.

2.  Не правя кой знае какво за кожата си. Измивам и понякога вечер нанасям хидратиращ крем.

3. Ползвала съм само детската серия на Микса.

Общи условия

Активация на акаунт