Трябваше да избирам накрая при кого да раждам и се насочих към Татарова уж сл9ед много добри отзиви на познати и 2-3 седмици преди да родя се отказах от нея.
Много студен човек, нищо не обяснява, не можа да види пола на бебето/сигурно е трудно в 9-тия месец предвид размерите/, почти ми се скара, как съм щяла да раждам нормално като ме боляло при прегледа за разкритие😳 Представяте си колко й трябва на една бременна жена с първо раждане да чуе подобни думи, вместо да получи насърчение и подкрепа.. та държанието й за мен е отвратително грубо.

При Д-р Лазарова в Окръжна болница. Тя беше на смяна. 6 часово раждане, предизвикано, но не насилваше нещата и се разминах само с 4-5 външни шева за бебе над 4 кг..
В началото на тази седмица бях при д-р Мануелян за установяване на бременност. 9-та гаст.седмица, всичко нормално, чухме сърцето, вече има и плацента...записах си час за след 3 седмици за първи скрининг тест, но днес ми се зацапа леко бельото и съм притеснена...незнам дали утре да ходя да тъся лекар по болниците, или да изчакам понеделник и да се обадя на нея. Все още не съм избрала кой да следи бременноста ми, но по-скоро искам да остана при нея, усетих я много много добре. Чудя се все пак дали да не отида на преглед в Дева Мария или някъде другаде...просто за по-сигурно.
Отидете, разбира се, още сутринта! Не знам как бихте чакали до понеделник.