До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 9

• 75 828
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря за бързите ви отговори, момичета ! Мисля да ви послушам и да посетя д-р Татарова. Тя в Девата ли преглежда ?

# 601
Татарова преглежда във 4Life с направление и на частно в клиниката на Калчева.
Аз съм при нея.

# 602
  • Бургас
Следила съм рискова бременност при Димитрова. Работи в Поморие и при Калчева.  Кървене в първите седмици, последващи месеци с непрестанни контракции и в последствие ретрадация на плода и проблемна артерия на матката. Беше борба за задържане първите месеци, после борба за точния момент на раждане. Да го задържим докато узрее и качи, но без да изпадне в дистрес. Хвана го още в 28 г.с, че не расте както трябва.  Добутах до 38 г.с и тегло на бебока 2400. Просто един ден ми каза, че му е време. Насочи ме за секцио по спешност, защото детето нямаше да издържи на нормално раждане. Винаги ще съм и благодарна за грижата, вниманието и професионализма.

# 603
И аз съм рискова бременност и дори преди да го разбера  се насочих към Татарова и не съжалявам. Организирана, точна, назначава правилни изследвания. Също ме насочва към правилните специалисти, които допълнително са ти нужни.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:42 от Лотос

# 604
Георгиоски не го препоръчвам и аз. Супер прехвален,на моменти неадекватно поведение…нямя да изпадам  в подробности

# 605
С моята много рискова бременност се следих при Татарова. Родих успешно в 37г.с. близнаци.

# 606
Какво ще кажете да д- Матей Попов?

# 607
Аз да попитам за д-р Сербезова,имате ли мнение?

# 608
  • Бургас
  Само хубави неща съм чувала.  Лично не съм ходила.  Предполагам зависи и за какво става дума.

# 609
  Само хубави неща съм чувала.  Лично не съм ходила.  Предполагам зависи и за какво става дума.
За проследяване на тежка бременност

# 610
Джорджия, вие сте проследявали тежка бременност при него, ли? От личен опит ли говориш?

# 611
  • вкъщи
Доктор Попов нещо не бил добре и няма да работи три месеца поне. Информацията е от вчера. Дано се оправи човекът.

# 612
Доктор Попов нещо не бил добре и няма да работи три месеца поне. Информацията е от вчера. Дано се оправи човекът.
Дано е добре и се оправи!

# 613
  • там, където ми харесва
Здравейте препоръчайте добър гинеколог жена за преглед гинекологичен.
Или д-р Парушева за преглед?
Аз ходя при Димитров , но рабното време сега не ме устройва.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 13:33 от ~lina~

# 614
Момичета, моля за мнение за д-р Душепеев и по- специално за раждане при него. Интересува ме дали мога да му се доверя и за нормално раждане и за секцио, ако се наложи? И знаете ли дали практикува секцио по метода Щарк? Ако ми се наложи трябва да е с възможно най- малко кръвозагуба.

Общи условия

Активация на акаунт