Свекървата, мъжът и жената

• 34 203
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 30
Той е пуснал жената да си отиде с бебето, явно не му пука особено, нито за майката, нито за детето. Подозирам, че е финансово зависим от родителите си.

# 31
Апартаментът е от страна на родителите ми. На въпросът ми защо не иска да се преместим ми отговаря: Имам си дом, има къде да живея, никои не ти се бърка, няма да се местя. И за да не оставя настарана и тъщата, той от своя страна обвинява, че тя ми влияе, за това че искам да живея другаде. В общи линии много хора се замесват. А все си мисля, че като младо семейство трябва да сме той, детето и аз. От скандала до сега, от него няма и следа, само разбрах че е започнал да търси контакт с други жени. Чудя се дали е възможно да захвърли новото си семейство заради майка му.

# 32
Не знам дали ще го/ви захвърли, дано има нещо в главата си, но и друго семейство няма да може да свърти от тая мама. Някои живеят още в по-миналия век, каквото мама и татьо наредят.

# 33
И като имаш свободен апартамент от родителите си, за чий се завря у свекини, че и бърза да раждаш. Не ми е ясно, и темата започна за завива към кънките.

# 34
Може и да е истинска темата. Те са в малко населено място, доколкото разбирам. Там живеят в 19 век.И момите бързат да се набутат в дома на мъжа, сакън да не го изпуснат. После реват.
Мисля, че си говорим с поредната самотна майка. Този щом е взел да търси други жени, няма да потърси авторката. А ако тя го потърси- ще й разкаже играта оттук нататък.

# 35
И аз бях в такава ситуация-родители и баба на единия етаж, ние на другия уж самостоятелно, но без дете и слава Богу. Изтърпях година и половина, беше крайно неприятно. Поставих въпроса за квартира, а отговорът беше, че къща си имал и нямало да живее на друго място. Ами.. разделихме се. За мен този начин на съжителство е повече от абсурден и е нещо, с което не следва да се прави компромис. Сега имам съпруг, за който моето спокойствие и това на бебето ни е най-важно и разни субекти, били то и роднини, ни посещават след като е обсъдено с мен. Заключението ми е, че мъжът ти не става и дори да успееш да го измъкнеш от "дядовата ръкавичка" едва ли нещата ще се променят.

# 36
Чудя се дали е възможно да захвърли новото си семейство заради майка му.
Всъщност е захвърлил семейството си, защото той е такъв, а не заради майка си. Негова е отговорността.
И аз мисля, че е загубена кауза и няма да се възстановят отношенията ви, което може би е за добро, защото с такъв мъж и негово семейство и при такива условия - пак би се стигнало до подобна ситуация. Мъжът е незрял и си търси ситуации, които да го оневинят и снемат отговорност.
Моят съвет е: Помисли добре и поговорете сериозно, без да намесвате трети лица - за вашите отношения, за детето и как ги виждате двамата нещата за напред. И оттам - действай, но това, което го решиш - дръж на него и го прави. Успех!

# 37
1. Връщаш се при свекървата и ги оставяш да продължат да ти се разхождат по главата;
2. Оставаш при родителите си и си гледаш детето сама.

Трети вариант не виждам.
Има трети, но не е решение, а натриване на носове. Като прекъснат кърменето, им благодари щастливо, че ще я отменят, и духва на кафе с приятелки и изключен телефон. Свекървата като види, че тая кукла ака и пишка, и врещи гладна, ще спре да се натиска. Сестрата също.

На мястото на авторката ще си стоя у майкини. И в 19ти век е имало такива жени, които напускат мъжа барабар с децата. Ако родителите й са на място, няма да я оставят при такъв мъж. Още повече нейните още отначало не са одобрявали кандидата. Колкото до него - оправия там няма. Който не е поискал, той не се е изнесъл. Този явно не е поискал.

# 38
Авторке, колко време преди да забременееш започна вашата връзка?

# 39
Авторке, колко време преди да забременееш започна вашата връзка?
1 месец Joy и сватба около 8м.  от началото, а след още 2 м - родила. Общо за по-малко от година всичкото. Хората за първия 1 месец секс не правят, тя бебе издумкала Joy

# 40
Дам... Така си и мислех. Явно скоро след като са се запознали са се оженили и нанесли при маминка. Просто не е трябвало да бързате с бебето, но явно са я натиснали.
Аз не бих се върнала там, не и след като явно не го е грижа за мен и бебето.
1 месец Joy и сватба - 6м.  от начото, а след още 2 м - родла. Общо за ро-малко от година всичкото. Хората за първия 1 месец секс не правят, тя бебе издумкала Joy
Това от къде е?

# 41
Коригирах сватбата се пада на 8ми месец от началото. Така разбрах от първия й пост.

# 42
  • София
Дами, пак изкарахте момата жертва, на която всички са й виновни.
Родителите й пълнят главата с бръмбари, защото не харесват изначално зетя, вие я окайвате, а тя- цялата в бяло.
Детето, кучета го яли. Мама ще си намери принц на бял кон, сирак, който ще я гледа в очите, носейки я на ръце.
Така, както вашите са ви понесли...

# 43
Хващаш бебето и с триста някъде на стотици километри да се изнасяш! Иначе следващите 30 години ще пишеш във форума😀 Това е кошмарът на всяка жена, а ти доброволно си отишла. Вярно, бързо са ви се случили неща, които за нормално развитие искат години. Първо: В чужд дом си. Реално няма как да изискваш много.
Второ: Мъжът ти е "на мама дИтетУ" и винаги е бил и винаги ще бъде.
Като го чуя това, че си имал дом при мама и нямало да се изнася, матката ми се затваря херметически. Но ти не си имала време това да го видиш.

Най-искрен съвет ти давам. Бягай!

# 44
Дами, пак изкарахте момата жертва, на която всички са й виновни.
Родителите й пълнят главата с бръмбари, защото не харесват изначално зетя, вие я окайвате, а тя- цялата в бяло.
Детето, кучета го яли. Мама ще си намери принц на бял кон, сирак, който ще я гледа в очите, носейки я на ръце.
Така, както вашите са ви понесли...
Кой нормален мъж издърпва бебето си от гърда/легло за  да можело маминка и систричката да си играели с 'куклата' ???? А че тази кукла има нужда от храна и сън - м@йната й. Важно е мама да си играйка?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт